Defender Публикувано 24 Октомври 2006 Доклад Share Публикувано 24 Октомври 2006 (Редактирано) Та да ви кажа каква ми е мъката ... решил съм да сменям колата на мойта приятелка ... та тя ми е казала мога да и сменя сегашната бръмчилка само за А3 (добре съм я дресирал нали ) ... и понеже не съм много в час с този модел питането ми е какво да и взема - дизел или бензин .... със сигурност искам да е с хидравлика и да е двуврато но от тук натам незнам какво друго искам ... та ша ви помоля за малко обективни мнения .... като последно само да спомена че може би ако е бензин ще и я сложа на газ щото момата бая върти ... та ако е бензин кой двигател ще препоръчате .... много мерси предварително и ша прощавате ако ви натоварвам предварителноП.С. А ако може да кажете и как им вървят горе долу цените щото в мобилето почвато от 6 500 до 14 000 / говорим за първите тройки/ Редактирано 24 Октомври 2006 от Defender Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SLAF Публикувано 24 Октомври 2006 Доклад Share Публикувано 24 Октомври 2006 дизела е мания на тия коли, нема да пипаш нищо по нея само нафта и каране Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stani76 Публикувано 24 Октомври 2006 Доклад Share Публикувано 24 Октомври 2006 1.9 130 коне печка с 6 скорости си е самалет, но са в горната граница на цените който си извадил, даже и я попрескача. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
verter Публикувано 24 Октомври 2006 Доклад Share Публикувано 24 Октомври 2006 И аз бих ти препоръчал дизела!1.9 е много здрав мотор, а дори версията с 90 коня върви супер и харчи малко, няма какво да се чудиш Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RhINoX^ Публикувано 24 Октомври 2006 Доклад Share Публикувано 24 Октомври 2006 По-добре дизел...1.9 с 90,110,130 коня ...всички вървят добре и харчат малко.Може би на наи достъпни пари ще намериш 1.9 110коня...което като цена/качество е добро решение.От бензиновите 1.8 125 коня е подходящ за газ,но според мен истината е да се кара колата с това гориво за която е направена.Е то то и линк да видиш данни за колицатаAudi A3 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
QUATTRO_BG Публикувано 24 Октомври 2006 Доклад Share Публикувано 24 Октомври 2006 И аз бих ти препоръчал дизела!1.9 е много здрав мотор, а дори версията с 90 коня върви супер и харчи малко, няма какво да се чудишЕ такъв кара един колега и май иска да го продава Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kolio kioravoto prase Публикувано 24 Октомври 2006 Доклад Share Публикувано 24 Октомври 2006 щом е за жена и аз бих препоръчал дизела!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Defender Публикувано 24 Октомври 2006 Автор Доклад Share Публикувано 24 Октомври 2006 момци мога да ви кажа само едно - ... значи почвам да се ослушвам за дизел ... а междувремнно има една много читава корсара за продаване да добавим и едно B4 Avant 1,6 двигателче Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
intrakom Публикувано 24 Октомври 2006 Доклад Share Публикувано 24 Октомври 2006 П.С. А ако може да кажете и как им вървят горе долу цените щото в мобилето почвато от 6 500 до 14 000 / говорим за първите тройки/Kolega, ako nameri6 niakade A3 za 6500leva, ste vzema i az 2 broia , a na tebe za uslugata ste ti dam 500 lewa. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Defender Публикувано 25 Октомври 2006 Автор Доклад Share Публикувано 25 Октомври 2006 прати ми пощенски запис с 250лв щото в мобиле има само една за тия пари казах къде съм видял такава оферта ... не съм казал че е читава и тн нал тъй .... незнам как се движат цените и затова питам тука ...просто има такава обява в мобиле А3 а 6 500 ... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
galaboff Публикувано 25 Октомври 2006 Доклад Share Публикувано 25 Октомври 2006 преди половин година първите А3-ки бяха малко по-скъпи от първите А4-ки, т.е. ако една А4-ка беше около 10 000лв, А3-ка същите години беше към 11-12 000лв. Дизела му е майката и според мен, щом момичето минава много километри и харчелъка трябва да е добър... Карам дизел и преди да застудее разхода ми беше 7-8 градско/5-6 извънградско с климатик. Това че имам проблем с термостата ми прави беля с разхода в момента. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
intrakom Публикувано 25 Октомври 2006 Доклад Share Публикувано 25 Октомври 2006 прати ми пощенски запис с 250лв щото в мобиле има само една за тия пари казах къде съм видял такава оферта ... не съм казал че е читава и тн нал тъй .... незнам как се движат цените и затова питам тука ...просто има такава обява в мобиле А3 а 6 500 ...Най скапаната А3 струва около 9000 лева, нормалните почват от около 11000 лева. А тая дето я гледаш там За 6500,7500 ,8000 ,............... еми ако си богат човек Звънни им на момчетата та да поолекнеш малко Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Defender Публикувано 27 Октомври 2006 Автор Доклад Share Публикувано 27 Октомври 2006 възможно е колега ... не споря с теб ... именно затова попитах тук защото знам че мога да получа компетентен отговор на питанията ми .... още веднъж благодарско на всички а аз се втурвам да търся подходяща колица за момата Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
venko Публикувано 30 Октомври 2006 Доклад Share Публикувано 30 Октомври 2006 Е такъв кара един колега и май иска да го продаваДай малко повече инфо за този твой колега?! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване