A80 Публикувано 13 Юни 2007 Доклад Share Публикувано 13 Юни 2007 Здравейте, колеги !Както си се полага дойде и моят ред да си имам проблеми с парното Прегледах предишни статии, но ненамерих подобен случай.Случаят е следния - превключвам от 1-ва на 2-ра степен и се чу някакво много неприятно стържене-виене от към жабката и замириса на изгоряло. Сега степените неработят с изключение на четвърта(тя пък работи само когато съм завъртял другата врътка на максимално топло) и когато тя проработи се чува гореописаният звук. На мен ми изглежда че нещо стана с вентилатора на парното. Някой беше писал че се сваля през жабката, друг че трябва да се махне цялото табло ...Затова който може да даде акъл да не ме жали или пък линк, ако вече е било писано, пък аз да не съм го намерил Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
A80 Публикувано 13 Юни 2007 Автор Доклад Share Публикувано 13 Юни 2007 Мистерията се поизясни като свалих жабката - явно едновремено са изгорели и степените и мотора се е саморазвил и полуизвадил от кожуха, затова е стържел. Сега като го закрепих, четвърта си работи нормално Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kody Публикувано 13 Юни 2007 Доклад Share Публикувано 13 Юни 2007 Дано си си решил проблема успешно и докрай!Да вмъкна и аз един малък ,подобен проблем-не ми работи 4-та степен на вентилатора в купето....Някакво предположение?!Успех... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pif Публикувано 13 Юни 2007 Доклад Share Публикувано 13 Юни 2007 Мистерията се поизясни като свалих жабката - явно едновремено са изгорели и степените и мотора се е саморазвил и полуизвадил от кожуха, затова е стържел. Сега като го закрепих, четвърта си работи нормалноСега ако ти ги няма другите степени на парното си провери термозащитата която се намира при резисторния блок, ако е изгоряла сменяй и ще дойдат и другите степени. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Agent Smith Публикувано 13 Юни 2007 Доклад Share Публикувано 13 Юни 2007 ако не се справиш - имам и мотор и резисторна плочка (стига колата ти да не е с климатик) - 0877361699 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
A80 Публикувано 13 Юни 2007 Автор Доклад Share Публикувано 13 Юни 2007 Май наистина ще излезе термозащитата, защото преди показваше сапротивление само на едно положение - явно директната скорост. След като пуснах мост на защитата, показа и на останалите. Вапроса е как точно да я поправя в дългосрочен план - предполагам такива защити се намират и са евтини, обаче дали мога да я запоя, защото оригинално гледам че е с точкова заварка Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CHERVEQ Публикувано 25 Юли 2012 Доклад Share Публикувано 25 Юли 2012 (Редактирано) колеги къде да търся проблема само за първа степен.всички останали бачкат и на вентилатор и на климатик.имам един реостат, с който побвах че при него нямаше 2 и 3 и на климатик бачкаше само 4 степен ,но сега и на него му няма 1-та?някой бушон да гледам или нещо друго?врътката със степените нали и тя с издърпване се вадеше?някъде ако мога да замеря ключа дали бачка с мултицета ама трябва да ми кажете и каква настройка да му избера? Редактирано 25 Юли 2012 от CHERVEQ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RaDi_b4 Публикувано 26 Юли 2012 Доклад Share Публикувано 26 Юли 2012 ИЗПОЛЗВАЙ ТЪРСАЧКАТА!Или просто провери в пиннатите теми! http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=117163&view=findpost&p=1751710 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts