Jump to content

Странна миризма от климатроника?

Recommended Posts

Колеги, не знам дали е нормално - като взех колата компресора на климатика беше заминал, та покарах 10тина дни без клима :steinigung:

Като намерих нов (от морга :bia: ) го вързаха, продухаха системата, смениха фреона и т.н. - всичко беше нормално, замерванките бяха в абсолютна норма.

5-6 дни нямаше никакви проблеми, но от няколко дни насам като запаля колата и се пусне климатика започва в първата минута да мирише на буквално нещо загоряло (микс между загоряло на метал и гума). След минутка миризмата изчезва :)

Нормално ли е това или да бягам към бокса? :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пробвай преди да загасиш колата да изключиш климатика за 2-3 минути - да продуха. Ако след това нямаш проблем - конденз е. Много неприятно, но го има. Ако продължи да ти смърди при пускане - тичай в бокса.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мен не ме притеснява миризмата, колкото да не стане нещо по-сериозно и да давам отново 500 лева за компресора и фреона :steinigung:

До сега наистина съм карал винаги с пуснат климатик :bia::)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ха, абсолютно прав беше! ;)

При запалване с пуснат климатик понамириса първата минута, после спря да мирише :steinigung::D

Спрях климатика и само на вентилатор започна страшно да мирише за около 3-4 минути, след което спря :)

:bia::)

Благодаря PRR :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
  • Create New...