Freestyler Публикувано 29 Юли 2008 Доклад Share Публикувано 29 Юли 2008 (Редактирано) Искам да сменя крушките и съм се ориентирал към някои от тези:GENERAL ELECTRIC SuperblueOSRAM Cool BlueHella light power+50 %PHILIPS Premium+30 % PHILIPS Blue VisionСпоред вас кои биха били най-добрия избор? Редактирано 29 Юли 2008 от Freestyler Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rdk Публикувано 29 Юли 2008 Доклад Share Публикувано 29 Юли 2008 Искам да сменя крушките и съм се ориентирал към някои от тези:GENERAL ELECTRIC SuperblueOSRAM Cool BlueHella light power+50 %PHILIPS Premium+30 % PHILIPS Blue VisionСпоред вас кои биха били най-добрия избор?за мен лично филипса - блу вижън имаше май +50 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Freestyler Публикувано 29 Юли 2008 Автор Доклад Share Публикувано 29 Юли 2008 за мен лично филипса - блу вижън имаше май +50Сега обаче гледам това - OSRAM Night Breaker + 90% повече светлина Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
staniola Публикувано 29 Юли 2008 Доклад Share Публикувано 29 Юли 2008 стига това е нечовешко да дадеш 50 лева за обикновенна Н4 крушка...... аз бих сложил ксенон въпрос на гледна точка Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rdk Публикувано 29 Юли 2008 Доклад Share Публикувано 29 Юли 2008 H1 OSRAM Night BreakerЦена: 14.00 лв. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Freestyler Публикувано 29 Юли 2008 Автор Доклад Share Публикувано 29 Юли 2008 H1 OSRAM Night BreakerЦена: 14.00 лв.Има и по 50+ лв. комплекта, това е имал предвид колегата. Не знам, двоумя се, с В4-ка съм и фаровете ми са рефлекторни, не са с лупи (май ) и едва ли са подходящи за ксенон, а не искам да заслепявам насрещните. Пък и понеже не ми се дават 250 лв. за Н4 би-ксенон, ще трябва да слагам ксенон само на късите и да остана без дълги...Честно, не знам какво да избера... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Inkozi Публикувано 29 Юли 2008 Доклад Share Публикувано 29 Юли 2008 (Редактирано) Няма проблем с ксенон в сток фар на Б4. Могат да се настроят така, че никого да не заслепяват.Ако си недоволен от светенето на фара - проблемацията често е в рефлектора, не в крушката. Редактирано 29 Юли 2008 от Inkozi Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rdk Публикувано 29 Юли 2008 Доклад Share Публикувано 29 Юли 2008 искам само малко да те разочаровамне очаквай чудеса от тия крушкии аз бях тръгнал с голямата кошница но ефекта е едва забележим откъм шофьорската седалка иначе поне светят в бяло Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
staniola Публикувано 29 Юли 2008 Доклад Share Публикувано 29 Юли 2008 (Редактирано) , ще трябва да слагам ксенон само на късите и да остана без дълги...Честно, не знам какво да избера...Няма проблем с дългите имаш си дълги но не са ксенон ами халогенна крушка поне така са ми казвали като питах за моята.А за засепяването разбира се че може дасе избегне като се настроят фаровете както те посъветва колегата. А има и варянт за лупи за В4 имам поръчани фарове с лупи чакам ги да дойдат уж тая седмица и ще постна снимка да ги видиш ако пристигнат..... или когато пристигнат Редактирано 29 Юли 2008 от staniola Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Inkozi Публикувано 29 Юли 2008 Доклад Share Публикувано 29 Юли 2008 Ако имаш механична регулация на височината на фаровете, можеш да си ползваш ксенон "късите" и за "дълги".Защото "дългите" в сравнение с "късите" ще светят като свещ сравнена с фенер. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Freestyler Публикувано 29 Юли 2008 Автор Доклад Share Публикувано 29 Юли 2008 Няма проблем с дългите имаш си дълги но не са ксенон ами халогенна крушка поне така са ми казвали като питах за моята.Е как ше имам халогенни дълги, като съм само с една крушка, която ще е ксенон, не би? Ако имаш механична регулация на височината на фаровете, можеш да си ползваш ксенон "късите" и за "дълги".Защото "дългите" в сравнение с "късите" ще светят като свещ сравнена с фенер.Ти с ксенон ли си? Защото знам, че си с Б4. И ако да, как е? А и какъв? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Inkozi Публикувано 29 Юли 2008 Доклад Share Публикувано 29 Юли 2008 (Редактирано) С ксенон съм да. Няма грижи никакви. Година и кусур вече.В началото беше само ксенон на късите, после го ъпгрейднах на биксенон.С добра настройка на фаровете не заслепявам никого.Ма си поиграх доста де. Че не е приятно за насрещните ...Ксенона е "made in China" но явно е качествен, защото за повече от година не е дал никакъв проблем.Само да не ми се налага да сменям габарит ... Редактирано 29 Юли 2008 от Inkozi Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KaHyTo Публикувано 29 Юли 2008 Доклад Share Публикувано 29 Юли 2008 искам само малко да те разочаровамне очаквай чудеса от тия крушкии аз бях тръгнал с голямата кошница но ефекта е едва забележим откъм шофьорската седалка иначе поне светят в бяло Значи разликата се усеща и то е никак малка (но нищожна в сравнение с Xenon-a). Аз избрах Osram cool blue и съм много доволен.Честно да си призная не слагам xenon защото мисля и за насрещно движещите се(ах как мразя бакшишите) Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Raino Публикувано 29 Юли 2008 Доклад Share Публикувано 29 Юли 2008 аз имах Osram Cool Blue бях много доволен Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PESHO OT MARS Публикувано 29 Юли 2008 Доклад Share Публикувано 29 Юли 2008 Аз лично ползвах Филипс Премиум и съм доволен субективно са си 30% повече от менте халогенка.Аз съм за ксенона при ВСЯКАКВИ фарове стига да са РЕГУЛИРАНИ и ако имаш кинтите взимай но препоръчвам биксенон с цветна температура 4300-5000 и 45W. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
puhy Публикувано 29 Юли 2008 Доклад Share Публикувано 29 Юли 2008 NIGHT BREAKER на OSRAM е много добра лампа, но е с доста по-кратък живот от другите модели на OSRAM, има го написано на опаковката, не помня наизуст но в порядъка на 40-50%. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
g5bg Публикувано 29 Юли 2008 Доклад Share Публикувано 29 Юли 2008 Виж тук:http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=2732...IPS+Blue+VisionАз съм доволен от Филипс H4 Vision Plus 50% Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kadiev Публикувано 29 Юли 2008 Доклад Share Публикувано 29 Юли 2008 Честно, не знам какво да избера...може ли да ти помогна в избора Васе....бодни си един биксенон 5000 К....и ела да ме черпиш бира ....гарантирам ти че ще гледаш да караш само нощем ..заради кефа Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lube Публикувано 29 Юли 2008 Доклад Share Публикувано 29 Юли 2008 (Редактирано) С ксенон съм да. Няма грижи никакви. Година и кусур вече.В началото беше само ксенон на късите, после го ъпгрейднах на биксенон.С добра настройка на фаровете не заслепявам никого.Ма си поиграх доста де. Че не е приятно за насрещните ...Ксенона е "made in China" но явно е качествен, защото за повече от година не е дал никакъв проблем.Само да не ми се налага да сменям габарит ... не ги знам на Явор ксеноните, но на друг колега на Б4 имам впечатление, че заслепяват...Още не са ме оборили за това, че не заслепяват(само съм чувал - освен Сумиста - но той е с нови фарове на петака , така че има значение де) за пример ще дам че аз самия си сложих фарове за мъгла които заслепяват откъдето и да ги погленеш - адски гадно, и като ги пусня не са ми присвткали нито един път досега, защто според мен на хората им е писнало..., аз вече не ги пускам.Виж тази тема, отговора на въпроса е намерен от мен отдавна...Успех! Редактирано 29 Юли 2008 от Lube Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване