Jump to content

Странен теч в купето

Recommended Posts

Моля ви помогнете ново двадесет! Като е пуснат климатика при завиване салзи вода под жапката и си нямам идея от какво може да е при положение че съм сменил радиатора на парното, дали не е конденз и къде да търся проблема!!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Климатикът кондензира вода, която се оттича през маркуч, който пък понякога се запушва и водата тече в купето.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ясно, а има ли вариант да се е измъкнала от към купето и ако е така да не се наложи пак да свалям таблото че ще изперкам вече!!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А-А-А-А :hilezh: Нов проблем наред с теча в купето започна по-малко да ми изпотява дясната страна на предното стъкло дали е нормално от конденза на климатика да го прави или нещо пак с радиатора на парното не е наред!!! Моля помагайте!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес се опитах да намеря къде излиза този маркуч и под дясната предна врата намерих един пластмасов който излиза от купето! После махнах кечетата но по тях има само кабели и метално въже обвито с някакъв шлаух и нищо друго! Дали не трябва пак да се хвана да свалям таблото!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този който си намерил е отводнителя от към предния капак и люка /ако имаш такъв/

Търси подобен /твърдичък е/ който излиза някъде около краката на пътника отпред.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хиляди благодарности за снимките! Но опитах всичко да го отпуша и все пак продължава да тече в купето, дали от към таблото не е проблема някоя скоба или Е*А ЛИ ГО какво е !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте :D Имам същия проблем, но не и същия маркуч. Колата е А6 1,9TDI/2002. Днес ходих на канал да търся откъде би трябвало да изтича конденза.При мен вдясно ,точно до ауспуха, някъде под жабката (доколкото можах да видя) има един отвор ,но не и маркуч. Достъпа до него обаче е B) Правилно ли съм се ориентирал ? Днес не успях да го отпуша и утре пак ще пробвам. И последно да попитам - отдолу ли се отпушва този дренаж? Защото така както е вкаран в тази изолация е абсурд да се е запушил отдолу т.е. може би трябва да търся другия край на дренажа...него нямам никаква идея откъде да го подхвана. Някой ако има опит ще съм благодарен ако помогне

PS звънях / ходих до сервиза за климатици който някой беше препоръчал - СТРЕНД - но не могат да ми обърнат внимание в рамките на седмица и половина :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

бах маааму и ся ако се наложи и да копаеш .... :scherzkeks::hilezh::eusa_think::hilezh: :hilezh:

ако си близо до Люлин, пътя за Банкя дето върви 42, първата вдясно, абе пред входа на Гемини сервиза за автомати4ни скоростни кутии, ще го видиш канала, т.е естакада.

Вляво ти е естакадата, вдясно входа на Гемини.

пп; преди 6 месеца беше там надявам се да не е махната

ПП2: ако стара жена излезе от къщата до естакадата да те пита ажеба кво праиш, това е баба ми, кайи и 4е аз те праштам:hilezh:

Редактирано от 4VS2
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е не мога да разбера какво става????Сега спря да тече без да пипам каквото и да е! Ако някой има представа (понеже веднъж е сваляно таблото заради парното) каде отива тази тръбичка в таблото да казва и да го свалям докато е топло, защото имам чувството че при завиване и по голямо клатене на колата пак сълзи!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има движение по въпроса! Оказва се че като пусна рециркулацията и тогава започва сълзенето на конденз в купето!Някакви идеи!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
  • Create New...