Jump to content

myrshavija

Members
  • Мнения

    485
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от myrshavija

  1. На Ц4 автомат маслото НЕ Е 75W90. Сменя се на 60к км по книжка и не е нормално да има нужда от доливане. За съжаление не помня какво точно е маслото, но може да се пита във всеки дилър на марката.
  2. Вероятно не трябваше да съм толкова категоричен. Понеже нямам възможност да редактирам горния пост, ще го напиша пак с корекцията: При всички коли с обиновена газова, които съм виждал, с плочка винаги върви по-зле във високите обороти, заради намаления дебит на въздух. Като се махне плочката, колата става друга. Предлагам да опиташ да продаваш твоята "плочка", щом си постигнал такива резултати. Малко е странно досега никой друг да не е открил топлата вода и да се дават пари за газови инжекциони, при положение, че решението с вървежа и разхода е толкова просто - смяна на плочката. За каква сума би направил още една?
  3. С плочка винаги върви по-зле във високите обороти, заради намаления дебит на въздух. Като се махне плочката, колата става друга.
  4. myrshavija

    Джанти А6/S6 C4

    С 235/40/R18 гумата ще е около 5мм по-далеч от подкалника в сравнение с 225/55/16. Разликата в ширината е минимална и мисля, че няма да опира никъде, ако с 225/55/16 е опирала само в определени случаи.
  5. Ти може да си видял и 200, но това не го прави по-малко забранено.
  6. myrshavija

    Джанти А6/S6 C4

    За да опира задната гума в бронята, вероятно има нещо криво. Аз карах 2-3г S6/C4 с 225/55/16 и ми опираше съвсем леко като навия волана докрай в подкалника отпред и то само от едната страна - явно пак нещо криво, но колата беше удряна отпред и пластмасариите не бяха съвсем по местата си. Товарил съм я много и не ми е опирала отзад никога.
  7. Кое се ползва самостоятелно?
  8. Каква е връзката между праха и маслото в двигателя?
  9. http://en.wikipedia.org/wiki/Amazon_Kindle Second generation Kindle 2 On February 10, 2009, Amazon announced the Kindle 2. Kindle 2 international version On October 7, 2009, Amazon announced an international version of the Kindle 2 ... Fifth generation "Amazon announced a new version of the regular Kindle and the Kindle Paperwhite on September 6, 2012. The Kindle 5 was released on September 6 ..." ... Sixth generation Kindle Paperwhite (2nd Generation) Amazon announced the Kindle Paperwhite (2nd generation), colloquially referred to as the new Kindle Paperwhite, on September 3, 2013
  10. Ако целта е да се четат книги без външно осветление, ще ти върши работа и най-евтиният таблет - има и по 100-на лв. Предимството за продължително четене на това, което си купил, е точно липсата на подсветка - по-малко уморява очите. Ако наистина искаш само да четеш, купи си един калъф с ЛЕД лампичка, вместо да се тормозиш със светещи дисплеи. Аз вчера поръчах това и чакам доставка: http://www.ebay.co.uk/itm/271261409049?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649
  11. И аз бих прочел с интерес ... но явно няма да е скоро ...
  12. SO вероятно е съкращение за Special Offers - може да видиш на сайта на Амазон.
  13. Хаха, смИях ... Някой те излъга, че екранът има подсветка или ТИ си решил, че трябва да има и това е даденост за всички устройства с подобен вид? Като си купиш телефон с Андроид, оплакваш ли се, че не е с иОС?
  14. Как ще прекараш ХДМИ кабела през гофрето? И за оптичния няма да е лесно, но все пак е с по-малка букса. Защо е дублирането на звук - оптика и ХДМИ?
  15. Ако "момчетата", които ще ти правят колата, не знаят от къде да купят части ... харесай си други "момчета" ... по-добре някои хубави момичета даже - като няма да вършат работа, поне да изглеждат добре.
  16. Като разбереш от къде се поръчва и си купиш "такава гарнитура за скоростната кутия", на врата ли ще си я закачиш, след като нищо не разбираш "от тази материя"?
  17. Браво, младеж! Доколкото разбирам си попаднал на ЕДИН убит 1.8/125 и се отказваш от всички - така ли е наистина?
  18. Хаха, колко бързо го наплюхте ... Де го оня Милослав да ви ошамари и да ви обЕсни как тва е най-яката кола? Аз вече три години търкалям тоя "гаден" 4-степенен автомат и нямам оплаквания ... може да съм имал късмет ... днес от Гърция ме прибра със среден разход под 15/100 с пълна кола догоре и багажник на покрива ... темпомата сам сменя предавките, а в задръстването преди Дупница само гледах да не бутна предния, докато си бърках в носа ... пък вие казвайте, че е гаден автомата ... ако е имало по-хубав по това време, да избираш, а то ...
  19. Черпя бира всеки, който не вярва и би се разходил до Дружба за да види как изглежда. Или поне първите 3-ма ... Бутилката ми е 65л по документи и събира 58л. Резервната беше 245 широка. Махнал съм пластмасовия разделител между гумата и двойното дъно и се събира и патерицата.
  20. Патерицата, ако не греша е 125/70/18 - тези 180мм не зная как ги смяташ. Бутилката ми заема цялото място в легена, а патерицата е в двойното дъно над бутилката.
  21. И що не може? Огъва се "патерицата"? 65л бутилка и патерица се събират в Ц4 комби на мястото на резервната 17-ка.
×
×
  • Create New...