Jump to content

Jordi

Members
  • Мнения

    163
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Jordi

  • Рожден ден 4.02.1984

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    210158478

Персонална информация

  • Локация
    Перник
  • Интереси
    Автомобили

Jordi's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Отскоро бачкам в Софавто
  2. Аз съм не за мрънкането, а за ДЕЙСТВИЕТО..така, че мислете как да се организираме, та да ни разберат всички
  3. Колеги, търсех из форума, но не можах да намеря следния материал и затова го пост-вам, ако го е имало се извинявам предварително, но просто не можах да се сдържа пред поредната красота представена от АБТ Цитат от пресата: "Съвсем скоро немската фирма Abt, специализирана в доработка на моделите на концерна VW, представи своята версия на новия SUV, който, ако не с едни гърди пред серийния си събрат, поне излиза с по-дебели калници... Задно крило завършва динамично покрива. За да бъде превърнат Q7 в благороднически Cruiser , предната престилка е лакирана в два цвята, а задната е заменена. Интересни са боядисаните в бяло алуминиеви лайсни на вратите. Спортното впечатление се допълва и от ауспухната система, завършваща с четири тръби, всяка от които с диаметър 84 мм. “Абатският” (Abt означава абат) се движи върху алуминиеви джанти с размер 20 или 22 цола по избор на клиента, които са обути в гуми 275 или 295. Abt Q 7 е задвижан от 3-литров V -образен 6-цилиндров дизелов двигател, който след преработката достига 272 к.с. (серийно – 233) и разполага с изобилие от въртящ момент – 580 Нм (с 80 повече, отколкото в серия). "
  4. Може и така да е.. , grizzly, мерси за инфото.. Обаче имам и още едно питане .Когато си на 2- ра примерно( при дръпнат смукач) колата, без да натискаш газта си поддържа някви обороти и колата продължава да се движи.. ..Какво е обяснението тука Благодаря предварително за отговора на тъпия въпрос
  5. Колеги, имам следния въпрос свързан с смукача неавтоматичен....Да си призная не съм много на ТИ с тази джаджа, ама това е защото не мога да получа качествена информация.. Ще ви бъда много благодарен, ако ми разясните някои неща( как точно действа).И нещо друго ...казаха ми,че в дните когато е много студено било хубаво смукача да е дръпнат,дори когато не използваш колата, та на сутринта или когато ти потрябва да запалиш по- лесно . Така ли е?
  6. Бате, аудито май ти е фалшиво
  7. Jordi

    VW & Audi

    Егати... за първи път виждам, токолкова дълги думи в немски.... не мисля, че може да се преведе това .. Ама не знам де..
  8. Jordi

    VW & Audi

    е чак пък да ги дърпа...доста силно казано..
  9. Jordi

    VW & Audi

    Това, което съм написъл съм го чел : http://www.volkswagen-ag.de/german/defaultNS.html (ама е на немски).. за Порше не знам към кой точно принадлежи.
  10. Jordi

    VW & Audi

    Скоро имах доклад за VW и намерих следното във вразка са разпределението на пазара.. Пиешеше, че концерна Фолксваген се разделя на 2 части, които опрерират независимо на пазара.Естесвено Ауди и Фолксваген.Към АУДИ принадлежат следните марки : АУДИ, СЕАТ, и Ламбо. Към VW - Škoda, Bentley и Bugatti. Това съм намерил като инфо, не споря с никой, но това е факт
  11. A Тези жалби каде се пускат????Че доста съм им набрал тия дни...Пътя Владая- Перник е обсипан с дупки и то са много дълбоки... аз м***** им..
  12. Честито, колега! С кеф да я юркаш
  13. Jordi

    New Audi A6

    Тия от АУДИ кви красавици правят, а нямат пари да пуснат тока, та да осветят колата...
  14. Jordi

    100.000 мнения!

    АТАКА, АТАКАА АУДИ КЛУБ в АТАКААА
×
×
  • Create New...