Jump to content

v5t

Members
  • Мнения

    253
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно v5t

  • Рожден ден 17.09.1978

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Локация
    Sofia

Последни посетители

1252 профилни разглеждания

v5t's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Отгоре е изписано доста по темата, но все пак простичко казано - не се занимавай с глупости. Преди да си купя първото АУДИ карах разни варели от сорта на рено 21, лагуна и тем подобни. Лагуната може и да вози малко по-меко, обаче плюсовете са до тук. Не си струва само заради това да се вкарваш в приключение и да трупаш собствен горчив опит. Вземай аудито и няма да съжаляваш, стига разбирасе колата да е здрава.
  2. v5t

    AUDI B4 2.6E

    Ъъъ, и аз това ще права. Я верно първо да пиеме по бира, ама другата седмица?
  3. v5t

    AUDI B4 2.6E

    За бирата се предавам без бой! Ма от спорта ли, от кво не схванах, какво имаш в предвид под адаптация?
  4. v5t

    AUDI B4 2.6E

    Няма и 1литър повече от АВК мотор без QUATTRO, градско между 13-15 зависи. Извън-градско с 3 ма по 120кг. + жена, дете и багаж до тавана, + спирания през 20мин. между 8/8,5л. С празна кола без да спирам на всяка керемида, -литър, абе зависи от много работи. Иначе, този мотор може да го натовариш ако дърпаш 7 метрова каравана, /с аеро-динамика на гардероб/. Без това нещо отзад не усеща ни климатик, ни QUATTRO ни нищо!
  5. v5t

    AUDI B4 2.6E

    Опаа, моита е такава! Скоро ми предстои малко разглобяване и зглобяване по колата, обещавам ще снимам. Ще има снимки освен от моторетката и от карданчето и скоростите. А за опит, ъъъ колата е УБИЕЦ. Неми стигат копчетата! Тъпото на еволюцията е, че като покараш малко такова чудо, почваш да се заглеждаш по 100/А6 със 2,8 и 30тина клапана!
  6. Айде и аз да питам колегата thesaint11, колко ще ми струват гарнитурите на главите, и гумички на клапани за ABC-мотор? А, и гарнитури на in/ex тръби, абе уплътнителен комплект за главиците?
  7. v5t

    АЛТЕРНАТИВЕН ФОРУМ

    И какъв е проблема да има примерно 3 audi форума, и човек да пише и в трите? Пак несъм разбрал?
  8. v5t

    АЛТЕРНАТИВЕН ФОРУМ

    Отивам да чета някоя друга тема. Що се палите толко? Искат да си имат форум? Имат си. Да изчакаме месец два, па да видиме! Едвали някой ще тръгне да си разплита чорапите Wizi Тва с властта не го разбирам? Ако някой иска да командва да се обади, давам 10 декара облаци, командваш си ги и си свиркаш, то е горе долу същото!
  9. Satriani, ти си знаеш защо ще я продадеш или пък не! Като продадох старото ми Б3 QUATTRO, Преди да купя тази от подписа, освен другите варели, имах възможност да се повозя лятото, /миналото/ на такова като твоито, и на А6 AEL 97год./2,5TDI / и двете без QUATTRO. Моето скромно мнение, е, според мойте си разбирания, без да знам към какво си се насочил, е че тази неве роятна кола може да смени само AUDI QUATTRO AVANT!
  10. Колега, М! Само да знаеш каква завист ни е обзела, даже сигурно някои те мразят от сърце Благодаря, че споделяш с всички нас тези емоций! Само да добавя, и аз поседях в една такава, едвам ме изгониха от вътре! Кофти характер, какво да направя?
  11. Честито, със здраве да си я караш! Аз друго Ауди освен QUATTRO несъм имал, ама и не искам! Сега ме разбират повече хора, И аз от време на време возя "друговерци" и моята кола я гледат така
  12. v5t

    BaF MaaMU

    Как и да е ! Наздраве! И не живее вече там, и още преди високия живееше близо до "Черна котка", абе... А за Бургас /град, който много обичам/ изобщо няма да те питам! Имам много познати и приятели там!!! Ще се обадя като тръгна на там
  13. v5t

    BaF MaaMU

    Чакаи бе, кои е казал, че аз и момата сме по млади?
  14. v5t

    BaF MaaMU

    Абе исках да напиша градската! А за нивата, колкото повече, толкова повече! На нея нали и е добре!
  15. v5t

    BaF MaaMU

    Дотука съвпада. Сега ако кажеш, че живее във висок блок ? До грацката градина?
×
×
  • Create New...