dinko85 Публикувано 23 Юни 2011 Доклад Share Публикувано 23 Юни 2011 Колеги предложете къде да отида да ми оправят ГНП-то,че нещо се разтече от долу помпата и сега като престои една вечер взе да не иска да пали сутринта.(колата е Б4-1з двигател-92 год.)Питах в лозово на дизел хаус,в долно езерово на разклона в дясно при един друг и при още един в комлука до кръговото,долу горе да видя кво ще ми кажат.Диагнозата е сваляне и смяна на всички гарнитури и О пръстенчета и после стенд.Та въпроса ми е някой който има лични впечатления от конкретен майстор да сподели и да мисля при кой да ходя.И цените да кажете как се движат.Благодаря предварително на отзовалите се! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kunev Публикувано 23 Юни 2011 Доклад Share Публикувано 23 Юни 2011 Мойта помпа я правих първо в Айтос (механичната част (некви пружинки) ), след това закарах колата в Камено. Там ми оправяха електрониката. Това стана преди 3 години горе долу, автомобила е А4 1.9тди 1Z. От майсторите съм доволен и ги намерих след доста търсене и разпитване. За Дизел хаус чух няколко мнения, че не били надежден сервиз. Телефони на майсторите нямам, но ако искаш мога да те упътя къде са им сервизите и да говориш на място с тях, или ако има някой колега от тези градове, да отиде до тях и да им вземе телефончето. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
4i4o1976 Публикувано 23 Юни 2011 Доклад Share Публикувано 23 Юни 2011 Като влезеш от капчето към Горно Езерово влизаш в селото и първата в ляво,1 или 2 къща беше в дясно.Има там един Любо. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
baba Публикувано 24 Юни 2011 Доклад Share Публикувано 24 Юни 2011 Навремето имах една омега 2.5.Помпата ми е правиха 2 пъти в лозово.След втория ремонт са минали 4 години и 100к Км. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dinko85 Публикувано 24 Юни 2011 Автор Доклад Share Публикувано 24 Юни 2011 А някоий да е ходил при Бай Тодор в Долно Езерово В дясно кадето е на разклона,там човека сам си сваля помпите и ги прави,иска ми 180 лв с частите?А колкото до лозово там не ги свалят,искат да я занеса свалена,а аз предпочитам някаде да си я свалят кадето и ще я правят.Само за труда в лозово искат 220 лв .малко множко ми се видя.Никой не споменава колко са му взели за ремонта Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
baba Публикувано 24 Юни 2011 Доклад Share Публикувано 24 Юни 2011 Преди 4г 600лв с свалянето и поставянето.Смяняха и разни пружинки освен гумичките и о-пръстените!Даваха 6м гаранция. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kunev Публикувано 24 Юни 2011 Доклад Share Публикувано 24 Юни 2011 На мен ремонта ми излезе около 400лв, горе долу по 200 на двете места.Карам колата ,оставям я и след един ден отивам да си я взимам. Не съм купувал нищо отделно. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dinko85 Публикувано 24 Юни 2011 Автор Доклад Share Публикувано 24 Юни 2011 На мойта помпа по принцип всичко си е наред по механичната част и електрониката,само дето леко капе от долу където влизат едни кабели,казаха че е за смяна само едно О-пръстенче,но трябва да се сваля помпата!В еднин сервиз искат от 80 до 100 лв да я свалят само,а за ремонта на самата помпа-в Комлука един иска 50 лв да смени уплътненията,а другия в Долно езерово каза 180 лв с свалянето,труда и частите и стенд.Как ви се виждат тея цени и дали след такъв ремонт трябва да се наглася нещо по електрониката или не?И другото което е тея цени дето ми казвате че са ви взели ми се струват доста,и по точно за а4 с 1З двг 200+200,за а6 незнам как е там но 600 си е бая.Никои не каза нещо за мастора в долно езерово-Тодор? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Totko55 Публикувано 24 Юни 2011 Доклад Share Публикувано 24 Юни 2011 Ми тогава отивай при Любо в Г. Езерово и се моли да ти обърне внимание щото е много"трудно"-винаги е зает,но определено той е твоя човек. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dinko85 Публикувано 25 Юни 2011 Автор Доклад Share Публикувано 25 Юни 2011 (Редактирано) Ходил ли си при него да ти прави нещо и ако да доволен ли си,с цените как е?Сваля ли си ги там помпите или не? Редактирано 25 Юни 2011 от dinko85 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dinko85 Публикувано 26 Юни 2011 Автор Доклад Share Публикувано 26 Юни 2011 Кажете нещо повече за тоя Любо от Г.Езерово,който е ползвал услугите му доволен ли е и как са цените при него?Той ли си сваля помпите или трябва да му я занеса свалена? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jeko7 Публикувано 27 Юни 2011 Доклад Share Публикувано 27 Юни 2011 (Редактирано) Кажете нещо повече за тоя Любо от Г.Езерово,който е ползвал услугите му доволен ли е и как са цените при него?Той ли си сваля помпите или трябва да му я занеса свалена?Както ти е казал колегата Totko55 , Любо няма да ти обърне внимание , но може да се пробваш Редактирано 27 Юни 2011 от jeko7 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dinko85 Публикувано 27 Юни 2011 Автор Доклад Share Публикувано 27 Юни 2011 Както ти е казал колегата Totko55 , Любо няма да ти обърне внимание , но може да се пробваш Koлега,нищо не казваш за тва което се пита в темата!Зает,незает тряя се провери на място,и къв майстор ще е ако не ми обърне внимание?? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TaHkePa Публикувано 28 Юни 2011 Доклад Share Публикувано 28 Юни 2011 "тежък майстор"... къв може да е ... и немога да разбера при положение че търсиш читав майстор в Бургас защо правиш коментар за цена на труда? Предполагам си наясно че човек знаещ и можеш не работи за без пари ?Не считай коментара ми за заяждане, просто аз понякога май не разбирам някой неща и хора. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dinko85 Публикувано 28 Юни 2011 Автор Доклад Share Публикувано 28 Юни 2011 (Редактирано) Е то че не работи без пари е ясно,но ако става въпрос за бая пари ебах го в майстора,все пак тряя се прави няква сметка!Като например В дизелхаус-220 кинта само да ми сменят гарнитурите без да я свалят те.Ми ако искат и да им я разглобя аз пък те само да ми сложат гарнитурите!Тай че освен читав майстор тряя и нормална цена.Не е казано за без пари,но някои пък направо се изхвърлят,тея пари да не растат по дърветата Редактирано 28 Юни 2011 от dinko85 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TaHkePa Публикувано 28 Юни 2011 Доклад Share Публикувано 28 Юни 2011 за смяната на гарнитурите въобще не се налага да се сваля помпата, прави се на място и реалната цена за тази манипулация не надвишава 100 лв. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nikito_ko1 Публикувано 29 Юни 2011 Доклад Share Публикувано 29 Юни 2011 Ако не намериш кадърен майстор в Бургас се разходи до Варна.Ifidik - Иво ще оправдае разходката ти до Варна.Момчето знае какво прави. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mininova Публикувано 29 Юни 2011 Доклад Share Публикувано 29 Юни 2011 Тръгваш за долноезерово и преди да завиеш от главния път за да влезеш в долноезерово завиваш на дясно по един малко разбит път, в дясно има лъскав сервиз, подминаваш го и насреща влизаш в един двор слизаш и питаш. там е истината. Не съм ходил,но съм чувал хубави неща. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
booobby Публикувано 4 Юли 2011 Доклад Share Публикувано 4 Юли 2011 София Дизел Център - Sofiq Diesel Center www.sdc.ovo.bg Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване