Jump to content

Предложете добър майстор на ГНП за Бургас

dinko85

Recommended Posts

Колеги предложете къде да отида да ми оправят ГНП-то,че нещо се разтече от долу помпата и сега като престои една вечер взе да не иска да пали сутринта.(колата е Б4-1з двигател-92 год.)

Питах в лозово на дизел хаус,в долно езерово на разклона в дясно при един друг и при още един в комлука до кръговото,долу горе да видя кво ще ми кажат.Диагнозата е сваляне и смяна на всички гарнитури и О пръстенчета и после стенд.

Та въпроса ми е някой който има лични впечатления от конкретен майстор да сподели и да мисля при кой да ходя.

И цените да кажете как се движат.

Благодаря предварително на отзовалите се!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мойта помпа я правих първо в Айтос (механичната част (некви пружинки) ), след това закарах колата в Камено. Там ми оправяха електрониката. Това стана преди 3 години горе долу, автомобила е А4 1.9тди 1Z. От майсторите съм доволен и ги намерих след доста търсене и разпитване. За Дизел хаус чух няколко мнения, че не били надежден сервиз.

Телефони на майсторите нямам, но ако искаш мога да те упътя къде са им сервизите и да говориш на място с тях, или ако има някой колега от тези градове, да отиде до тях и да им вземе телефончето. :zustimm:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А някоий да е ходил при Бай Тодор в Долно Езерово В дясно кадето е на разклона,там човека сам си сваля помпите и ги прави,иска ми 180 лв с частите?А колкото до лозово там не ги свалят,искат да я занеса свалена,а аз предпочитам някаде да си я свалят кадето и ще я правят.Само за труда в лозово искат 220 лв :bia: .малко множко ми се видя.

Никой не споменава колко са му взели за ремонта :dance:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен ремонта ми излезе около 400лв, горе долу по 200 на двете места.Карам колата ,оставям я и след един ден отивам да си я взимам. Не съм купувал нищо отделно. :birthday:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мойта помпа по принцип всичко си е наред по механичната част и електрониката,само дето леко капе от долу където влизат едни кабели,казаха че е за смяна само едно О-пръстенче,но трябва да се сваля помпата!

В еднин сервиз искат от 80 до 100 лв да я свалят само,а за ремонта на самата помпа-в Комлука един иска 50 лв да смени уплътненията,а другия в Долно езерово каза 180 лв с свалянето,труда и частите и стенд.Как ви се виждат тея цени и дали след такъв ремонт трябва да се наглася нещо по електрониката или не?

И другото което е тея цени дето ми казвате че са ви взели ми се струват доста,и по точно за а4 с 1З двг 200+200,за а6 незнам как е там но 600 :birthday: си е бая.

Никои не каза нещо за мастора в долно езерово-Тодор?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми тогава отивай при Любо в Г. Езерово и се моли да ти обърне внимание щото е много"трудно"-винаги е зает,но определено той е твоя човек. :birthday:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано (Редактирано)

Ходил ли си при него да ти прави нещо и ако да доволен ли си,с цените как е?

Сваля ли си ги там помпите или не?

Редактирано от dinko85
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кажете нещо повече за тоя Любо от Г.Езерово,който е ползвал услугите му доволен ли е и как са цените при него?

Той ли си сваля помпите или трябва да му я занеса свалена?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кажете нещо повече за тоя Любо от Г.Езерово,който е ползвал услугите му доволен ли е и как са цените при него?

Той ли си сваля помпите или трябва да му я занеса свалена?

Както ти е казал колегата Totko55 , Любо няма да ти обърне внимание , но може да се пробваш :respekt:

Редактирано от jeko7
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Както ти е казал колегата Totko55 , Любо няма да ти обърне внимание , но може да се пробваш :hilezh:

Koлега,нищо не казваш за тва което се пита в темата!

Зает,незает тряя се провери на място,и къв майстор ще е ако не ми обърне внимание?? :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

"тежък майстор"... къв може да е ... и немога да разбера при положение че търсиш читав майстор в Бургас защо правиш коментар за цена на труда? Предполагам си наясно че човек знаещ и можеш не работи за без пари ?

Не считай коментара ми за заяждане, просто аз понякога май не разбирам някой неща и хора.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано (Редактирано)

Е то че не работи без пари е ясно,но ако става въпрос за бая пари ебах го в майстора,все пак тряя се прави няква сметка!

Като например В дизелхаус-220 кинта само да ми сменят гарнитурите без да я свалят те.Ми ако искат и да им я разглобя аз пък те само да ми сложат гарнитурите!

Тай че освен читав майстор тряя и нормална цена.Не е казано за без пари,но някои пък направо се изхвърлят,тея пари да не растат по дърветата :respekt:

Редактирано от dinko85
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

за смяната на гарнитурите въобще не се налага да се сваля помпата, прави се на място и реалната цена за тази манипулация не надвишава 100 лв.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако не намериш кадърен майстор в Бургас се разходи до Варна.

Ifidik - Иво ще оправдае разходката ти до Варна.Момчето знае какво прави.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тръгваш за долноезерово и преди да завиеш от главния път за да влезеш в долноезерово завиваш на дясно по един малко разбит път, в дясно има лъскав сервиз, подминаваш го и насреща влизаш в един двор слизаш и питаш. там е истината. Не съм ходил,но съм чувал хубави неща.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
  • Create New...