Jump to content

Автосервиз LUXOR


Recommended Posts

Здравейте колеги,

освен в раздела "Къде да не ходим", избрах да напиша отделна тема за това какво преживях и какво представлява автосервиз LUXOR. Постът го пиша след като ми мина първоначалния яд, за да не звучи заядливо и нападателно.

На 26.06.2012 намерих обява за ремонт на ABS на Ауди А4 1998 куатро и се обадих. Обясних, че проблемът не е софтуеърен, а е често срещаният проблем с ABS Bosch- отпояването на жичките в електронния блок. Отидох веднага в Луксор, намиращ се на бул. Рожен 80. АБС беше свален и "уж" закаран за ремонт при някакъв Тошко. След около 4 часа (през това време ми правиха гарнитура на капака на клапаните - нямам оплаквания) Явор - шефчето на сервиза дойде и донесе блока. Пих един Радлер в кафенето на сервиз и видях, че ми е свален километража. Питах дали процедурата е такава и получих отговор, че свалят таблото за диагностика...??? Както и да...Поставиха таблото обратно, поставиха и ABSа, но не тръгна- удивителната стои на дисплея, жълтата лампа на таблото обаче изчезна (установих, че таблото е свалено, за да махнат/счупат лапата на АБС). Казах им, че това означава, че АБС не работи, а те ме убедиха в обратното. Направих тест - нямах АБС. Бях им платил ремонта. Разделихме се с уговорката, че след ден пак ще се видим.

На 28.06. 2012 закарах колата в 11ч. Вече бях запознат как се оправя проблема и им обясних. Свалиха модула отново, видях, че изобщо не е отварян!!!!!!!! Започнаха укорите към Тошко и от тяхна, и от моя страна! Отвориха ел.блока пред мен и констатирахме проблема с отпените жички. Казах им, че трябва да бъдат запоени много финно и те го направиха. Затвориха блока и го поставиха - уплътниха едната тръба на АБС с тефлон, защото изпускаше спирачна течност! Махат модула отвинтвайки тръбите, а не от подкалника!!!! ОТНОВО НИКАКЪВ РЕЗУЛТАТ! ОБЕЩАХА МИ ДА ВЪРНАТ ПАРИТЕ ЗА РЕМОНТА - 120ЛВ!

От тогава няколко пъти ходих в сервиза - Явор-шефчето се крие. Не вдига телефони! Казва, че няма пари. Вчера 02.07.2012 подписахме запис на заповед, че до 09.07.2012 ще ми върне сумата. Ако не го направи - викам КЗП и им пращам данъчни! Записал съм видео при подписването на записа на заповед!post-46715-0-27404500-1341311671_thumb.j

P.S. Благодаря на колегата VLADIMURY, който за 15 мин ми монтира и ми оправи проблема. Наложи ми се да купя АБС втора ръка, защото сервиз LUXOR ми беше прекъснал всички връзки в ел.блока при запояване - на снимката по-долу!post-46715-0-03410100-1341311683_thumb.j

Благодаря и на Мишо от Горубляне за всички съвети, които ми даде!

Ще си търся правата!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ама добре са омазали блока... :steinigung: майсторски!:flehan:

Този Тошко явно не е знаел, че проблема не е при конектора, дето е срал,

ами точно от другата страна на платката...:hilezh:

А въпросните "майстори" продължават да си подновяват обявите и тук.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

баси олигофрените, преди няколко дни един колега от форума ми прати същата електроника като тази, нямаше една останала здрава пътечка, някой го беше минал с калайджииския поялник.

Защо такива "СЕРВИЗИ" продължават да имат обяви в нашия форум.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

Това не е автосервиз а шайка обирджии - преди няколко дена дойдоха да ми погледнат колата. Очаквах да дойдат с баничарка и да са се подготвили с инструменти - дойдоха някакви неугледни и съмнителни типове с някакво "Лупо" без каквито и да е било инструменти. Свалиха въздушния филтър, за което взеха маса пари.. Беше се развалила една част. Взеха ми пари предварително за нея и отидоха до сервиза за да я вземат. Разбрахме се да се върнат след половин час.... Е още си ги чакам, една седмица след това. Обаждах се на няколко в сервиза, ходих лично, исках да се видя със шефа им, но МИШОКА Явор не посмя да се появи. Дотук с надутите изказвания и гаранции за качество. Това са шайка мошеници, кокошкари и страхливци. Направете си труда да отидете и да им видите "сервиза" - една съборетина на бул. Рожен. Съмнявам се, че там изобщо ремонтират коли - когато отидох имаше двама монтьори, които лапаха мухите и си чоплеха носа. Не им вярвайте и на 1%.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...