Jump to content

Veselin Milev

Members
  • Мнения

    1511
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Veselin Milev

  1. Тук има някакви таблички, ако са верни де... https://business.dir.bg/pazari/ekostikeri-na-kolite-kategorii-usloviya-ulovki-privilegii https://www.segabg.com/category-cars/koya-ekogrupa-shte-popadne-kolata-vi-pri-novite-pregledi-sled-12-yuli
  2. Veselin Milev

    Зумер - светлини

    Ето ти и старата тема на лео. Първите снимки ги няма вече, но накрая може да се ориентираш. Има и друго полезно инфо.
  3. Дано да успее, защото заради тези маркучета сменях и двете предни тръбички от ABS-а до апаратите. Няколко дена, с какво ли не ги кисна майстора - безуспешно. А прокарването на новите тръбички после беше голяма играчка.
  4. Veselin Milev

    Зумер - светлини

    На таблото си е зумера, но от страната на стрелките.
  5. Моето Мяо-ми (Note 4 pro) е вече над 3 години. След като разкарах гадния гаражен софтуер, нямам никакви забележки относно забиване и забавяне въпреки, че е 3-ка рам и 10-ядрения Хелио. Камерата е слаба, не бива нощно време. Ще го търкалям още, на жената ще взема седмицата. Замазване не съм забелязал, между другото - mi a2 lite е 100% Note 5. Нищо чудно, че и на двата замазва дисплея. По повод Моторолите: втори такъв служебен търкалям. Първият беше оригинал, вторият - Мото, ама Леново . И двата са гадни - първият забиваше често, вторият е безумно окълцан откъм функционалност и удобство. Неудобен за държане - много си пазя телефоните, този за 2 месеца е изтърван поне 4 пъти.
  6. @Leo: Опитах да сваля уордовския файл, но не можах. Пише, че функцията не е позволена за моя акаунт. Код на грешката: 2C171/1 Може би трява да се обърнем към някой? Администратор, модератор...
  7. И аз да се разпиша за пореден път с благодарности към Коко! Пребори се за някои цени, всичко си пасна перфектно. Жив и здрав, Коко, много благодаря за помощта през всички тези (вече 12 ) години.
  8. Колеги, от скоро вентилаторът на парното не работи на първа скорост. На втора тръгва със забавяне или трябва да превключа на трета и да върна обратно. Какъв може да е проблема? Вентилатор (четки), реостатите (товарните съпротивления за скоростите) или пластините на превключвателя (врътката)?
  9. И аз, и аз се интересувам... Дори подозирам, че за един и същ китаец става въпрос Има тънкости обаче, добре е да намерим някой, който е много навътре с това.
  10. Не се заяждам, ама аз като виждах, как се забивам в задницата на една патрулка - всеки сантиметър ми беше важен В моя случай беше един сантиметър по-малко от необходимото, обаче голям кеф и то с хепи енд
  11. Exide, първия го скапах на шестата година по моя вина. Вторият ще изкара поне толкова (надявам се).
  12. BESA . Поне преди 3 години ги сложих, още не са за смяна. Само кормилните накрайници леко се дънят. Смених ги с някакви от Коко, не помня вече какви (май TRW). Имам чувството, че пак са за за смяна. Иначе BESA-та от форума Passi ги продава. Моите ги взех от Варна, един пич от VW форума. П.П. Първо бях с китайци - не си струва.
  13. Нещо оглеждано ли е отдолу - за течове на масло? При мен започна да губи по малко масло, после - все повече. Накрая издуха цялото за стотина километра. Оказа се датчика за маслото.
  14. При мен шофьорската съм я сложил в момента 56 см. Пасажерската е 53 см. и двете не опират никъде. Иначе - от шлиците на рамената можеш да ги свалиш надолу (спрямо стъклото).
  15. Май преди 3 години сложих BESA-та. Много доволен. Този юни оглеждахме отдолу - сменях каре (напразно, после се оказа). Юнаците бутаха със щанги, доста напъване беше. Само кормилните накрайници бяха тръгнали, сменихме ги. Ако сменям носачите - пак такова ще сложа. Цената за подмяната ми се струва нормална.
  16. И моята беше здрава, не я смениха. След година и нещо - останах на пътя, в най-голямата жега.
  17. Не, като заключваш-подаваш сигнал на централното и гаси плафоните веднага. След това опитва да заключи вратите. Ако има проблем - механичен при заключването или полузатворена предна врата/липса на сигнал за напълно затворена врата -отключва пак, но плафоните не светват. Гледай около патроните на предните врати - ключетата са там, по спомен-бяха с 2 секции. Може едната да не работи.
  18. Как ли пък не, ще сменяш компресора... Някоя от двете предни врати - микроключето не работи, съответно не разбира, че е затворена. Затова отключва отново. Почистване или смяна-в краен случай.
  19. От пролетта ги карам - 195/65/15. Доволен съм, и на сухо се представиха добре в 2-3 ситуации. Бордовете са много меки, но досега съм нямал проблем.
  20. От лятото съм с Rainexpert 3. И на сухо и на мокро - без никакви забележки. Това което ме притеснява - бордовете са мно-о-о-го меки. Не знам, ако ги тресна някъде, какво ще стане.
  21. Въпреки, че не е добра идея, аз ще си го търкалям, докато се предаде. После ще си взема пак.
  22. Аз пък от "турските кенефи" съм си много доволен. Ти колко турски комплекта смени? Щото захванах май трето лето с комплект на Ас Метал и още са си мазни и без тракане. Да не говорим, че и цената им в момента е по-ниска от незнайните китайчета. (които първо пробвах).
  23. Отключва се, защото някоя от предните врати не е наред. Даже си писал коя е най-вероятната. Погледнете там, не пипайте централното.
  24. Да не го подведа, но мисля, че може и да остави нещата така. Цедката в картера няма да пусне пластмасовите парчета, да не говорим за закривена медна тел. Все пак, ако иска - да сваля картер, тъкмо ще изчисти и мотора/цедката отдолу.
  25. Не е толкова умряла машината, 9 годин я карам. Не е и маслояд, няма някаква убийствена динамика. За да върви, иска обороти. Скоростите са къси. Здрав, непретенциозен мотор. Не гори и много. На дълго каране това лято (110-120) с двама души- разход около 7 и нещо беше. С климатик - литър отгоре. Градското е 10. При изпреварване е малко тегаво, ако трябва да ускоряваш. Между другото, скоро след като я взех, се заигравахме Созопол-Бургас с някакъв Ситроен, Ц4 беше. Вдигнах 180 без да разбера и без да се напъвам. Музичката си свиреше, шумове нямаше в купето.
×
×
  • Create New...