Каменов Публикувано 29 Септември 2012 Доклад Share Публикувано 29 Септември 2012 (Редактирано) Привет.Днес реших да убия малко време и реших да си монтирам поставка за чаша. Важи само ако имате малката жабка над касетофона!!!Скоро бях видял такъв проект във форума и ето как се получи при мен.Взимате поствката и панела в който влиза от някоя C5-ца.Панела е за да закриете естетически отворите които остават около поставката, понеже е с различна пропорция.Разглобявате панела с бутоните на вашата кола.Изрязвате около 25мм. задната част на жабката за да може поставката да мине понеже е по дълга.Центрирате я в средата. Аз си мислех че мога дя я центрирам и по вертикала но се оказа че зад панела има една греда (която я няма в C5) и се наложи да я опра в долния край После взимате панела и го зарязвате така че да запълни добре създалите се отвори..Зарязвате и един улей за да може да не претискате светловода.С лепило фиксирате поставката за жабката.Направете го на няколко точки така че след време ако се наложи да демонтирате да е по лесно.Извеждате си два кабела към габарит и маса за да ви сработи подсветката.И се получи това.Айде кафето си намери място Редактирано 1 Октомври 2012 от grizzly Интегрирах снимките. 9 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Каменов Публикувано 29 Септември 2012 Автор Доклад Share Публикувано 29 Септември 2012 идеално се е получило колега ,поставката от морга ли си я купувал?От моргата е колега Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
piaggio Публикувано 1 Октомври 2012 Доклад Share Публикувано 1 Октомври 2012 Супер колега, станало е направо фабрично Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Каменов Публикувано 3 Октомври 2012 Автор Доклад Share Публикувано 3 Октомври 2012 Супер колега, станало е направо фабрично Това беше идеята, иначе няма смисъл Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stoian Dulgerov Публикувано 3 Октомври 2012 Доклад Share Публикувано 3 Октомври 2012 Идеално колега! А колко ти излезе поставката за чаша? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
HellFire Публикувано 4 Октомври 2012 Доклад Share Публикувано 4 Октомври 2012 Браво! Получило ти се е много добре Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
orlin_emilianov Публикувано 9 Октомври 2012 Доклад Share Публикувано 9 Октомври 2012 Тъкмо се зарадвах на темата, то пък се оказа че мямам такава жабка. Пълно е с копчетия Намерих си панелче с такава жабка от Б4, то е същото, но даите идея къде да го сложа заедно с поставката за чашата.Май ще бъде на гърба на седалките. Нека пасажерите пият кафе. Аз съм и без това въздържател Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts