JusttRelaxx

Members
 • Content Count

  2,002
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About JusttRelaxx

 • Rank
  По-високо от Витоша и по-добро от Шкода нЕма...
 • Birthday 03/04/1997

Друго

 • Kaра
  ше AEL.

Персонална информация

 • Gender
  Мъж
 • Location
  София, кралство Горубляне

Recent Profile Visitors

2,767 profile views
 1. @norwey май е актуалния ник на Лошия Данчо, той може да каже с точност, но помня, че ми беше казвал по-ниска сума.
 2. Продават се нови и по спомен не са скъпи, стига обтегача да е здрав. https://www.olx.bg/avtomobili-karavani-lodki/q-банан-обтегач/ До колко са читави обаче, идея нямам. Някой ако е слагал, да сподели.
 3. В помпата има едни графитени "четки", които се чупят често и спира да прави вакуум. Отвори помпата отдолу, извади платката и махни трите винтчета от снимката: Зад пластмасовия капак се намират въпросните пластини, ако са счупени, търсиш друга помпа, или такава с умряла електроника, но здрави пластини. Успех!
 4. Моя комфорт модул беше сух и привидно ОК, но проблемите ми бяха точно в него. Потърси такъв със същия номер, сменява се за 10 минути, ключа се обучава също бързо, май само ПИН-а на таблото ти трябва. Ако го нямаш, ключар ще го извади лесно. Само гледай да съвпада парт номера.
 5. А защо е цялата гимнастика, като с добра отстъпка ги има и в България на съвсем прилични цени?
 6. Колегата @cvetan83 преди време е описал в един пост именно разликите, които те интересуват. Ето линк към темата и поста: Успех!
 7. Aз карам с Ravenol VMP 5W30 вече 30к и съм доволен. Поръчвам го от колегата @Ц Е Ц О
 8. Aко офертата ти е от Илия в Бургас (Лукойла на изхода към София), има доста богат опит с газ на мотори с директно впръскване, не би следвало да има драма. За София можеш да питаш колегата Муцев.
 9. Аз се чудя що така тия вериги са умрели на 130к?
 10. Звъннаха ми преди малко от Порше, Евро 3 е моята. 11.1999 ARS Sent from my iPhone using Tapatalk
 11. Обадих се, да, да, сега ще ви свържем, чаках 5-6 минути и затвориха. Може да ги пробвам пак по някое време.
 12. Само няколко ли ве? Чух се с Порше София Запад, обаче колегата им, който проверява евро категориите е отпускар. В Сряда ще ми върнат обаждане и ще видим какво ще кажат.
 13. Дам, в момента е 595лв данъка за 2020 с Евро 2 в талона. Ако от Порше кажат, че е Евро 3, може по някое време като премине истерията с газовите уредби да се разходя до КАТ.
 14. Tова са го написали в талона като са я регистрирали в България някога 2014. Ама не съм бил аз тогава скиора и не са пуснали мен по пързалката. Твоят осмак какво евро се води? Ще се чуя с Порше днес да видим какво ще кажат за моя туч.
 15. Хмм.. според този сайт и моята е Евро 4 [emoji848] В талона пише Евро 2. Sent from my iPhone using Tapatalk