JusttRelaxx

Members
 • Content Count

  2,006
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About JusttRelaxx

 • Rank
  По-високо от Витоша и по-добро от Шкода нЕма...
 • Birthday 03/04/1997

Друго

 • Kaра
  ше AEL.

Персонална информация

 • Gender
  Мъж
 • Location
  София, кралство Горубляне

Recent Profile Visitors

2,866 profile views
 1. Останах с много добри впечатления от Колор Арт в Лозен. АвтоСи нямаха активен договор с Дженерали и се спрях на тях. Много добра работа, провериха инсталацията на парктроника по моя молба, намериха повреден датчик и предложиха да боядисат този, който бях купил като отидох да взема колата. Издадоха я измита и изчистена вътре, което ми направи добро впечатление. Цена за боя на задна броня - 180лв. Sent from my iPhone using Tapatalk
 2. Възможно е компютърът на скоростната кутия и буксата да са пили вода, същото с комфорт модула. Компютърът на скоростната кутия се намира под краката на пасажера, вади се за 3 минути. https://www.youtube.com/watch?v=iu1LE-spFgA Комфорт модулът се намира под краката на шофьора: https://www.youtube.com/watch?v=T80-RMd5RpY На видеата колата е с десен волан, но и при ляв, и при десен волан модулите са на едно и също място. Вероятно дунапренът под мокета е попил вода, изсуши всичко добре и от двете страни. Огледай двата модула за корозия, както и буксите им. Ако има такава, вероятно странното поведение се държи именно на нея. И най-важното, отстрани причината за влизане на вода в купето, вероятно дренажите под чистачките: https://www.youtube.com/watch?v=STMCwA96VfI Успех!
 3. Всякакви коли съм виждал, от А8-ци до разни Фокуси.
 4. Аз имам опит с АвтоСи в Герман като доверен сервиз, до момента не е имало драми. Погледнах, че и Армеец работят с тях.
 5. @norwey май е актуалния ник на Лошия Данчо, той може да каже с точност, но помня, че ми беше казвал по-ниска сума.
 6. Продават се нови и по спомен не са скъпи, стига обтегача да е здрав. https://www.olx.bg/avtomobili-karavani-lodki/q-банан-обтегач/ До колко са читави обаче, идея нямам. Някой ако е слагал, да сподели.
 7. В помпата има едни графитени "четки", които се чупят често и спира да прави вакуум. Отвори помпата отдолу, извади платката и махни трите винтчета от снимката: Зад пластмасовия капак се намират въпросните пластини, ако са счупени, търсиш друга помпа, или такава с умряла електроника, но здрави пластини. Успех!
 8. Моя комфорт модул беше сух и привидно ОК, но проблемите ми бяха точно в него. Потърси такъв със същия номер, сменява се за 10 минути, ключа се обучава също бързо, май само ПИН-а на таблото ти трябва. Ако го нямаш, ключар ще го извади лесно. Само гледай да съвпада парт номера.
 9. А защо е цялата гимнастика, като с добра отстъпка ги има и в България на съвсем прилични цени?
 10. Колегата @cvetan83 преди време е описал в един пост именно разликите, които те интересуват. Ето линк към темата и поста: Успех!
 11. Aз карам с Ravenol VMP 5W30 вече 30к и съм доволен. Поръчвам го от колегата @Ц Е Ц О
 12. Aко офертата ти е от Илия в Бургас (Лукойла на изхода към София), има доста богат опит с газ на мотори с директно впръскване, не би следвало да има драма. За София можеш да питаш колегата Муцев.
 13. Аз се чудя що така тия вериги са умрели на 130к?
 14. Звъннаха ми преди малко от Порше, Евро 3 е моята. 11.1999 ARS Sent from my iPhone using Tapatalk
 15. Обадих се, да, да, сега ще ви свържем, чаках 5-6 минути и затвориха. Може да ги пробвам пак по някое време.