JusttRelaxx

Members
 • Content Count

  2,013
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About JusttRelaxx

 • Rank
  По-високо от Витоша и по-добро от Шкода нЕма...
 • Birthday 03/04/1997

Друго

 • Kaра
  ше AEL.

Персонална информация

 • Gender
  Мъж
 • Location
  София, кралство Горубляне

Recent Profile Visitors

3,001 profile views
 1. @VBI Аз съм много доволен от работата на Рами55 в Горубляне!
 2. Без да сложиш калници от кола с V8 мотор няма да стане. За Allroad броня, колегата @janoar може да каже.
 3. Не. Разлика има само при стъкла от A6 със V8 мотор / S6 / RS6
 4. Рами 55 в Горубляне. Аз лични съм страшно доволен от него. Sent from my iPhone using Tapatalk
 5. Кобра са олигофрени, просто не стават. Ама хич. Сим Пет Сим са ок.
 6. Останах с много добри впечатления от Колор Арт в Лозен. АвтоСи нямаха активен договор с Дженерали и се спрях на тях. Много добра работа, провериха инсталацията на парктроника по моя молба, намериха повреден датчик и предложиха да боядисат този, който бях купил като отидох да взема колата. Издадоха я измита и изчистена вътре, което ми направи добро впечатление. Цена за боя на задна броня - 180лв. Sent from my iPhone using Tapatalk
 7. Възможно е компютърът на скоростната кутия и буксата да са пили вода, същото с комфорт модула. Компютърът на скоростната кутия се намира под краката на пасажера, вади се за 3 минути. https://www.youtube.com/watch?v=iu1LE-spFgA Комфорт модулът се намира под краката на шофьора: https://www.youtube.com/watch?v=T80-RMd5RpY На видеата колата е с десен волан, но и при ляв, и при десен волан модулите са на едно и също място. Вероятно дунапренът под мокета е попил вода, изсуши всичко добре и от двете страни. Огледай двата модула за корозия, както и буксите им. Ако има такава, вероятно странното поведение се държи именно на нея. И най-важното, отстрани причината за влизане на вода в купето, вероятно дренажите под чистачките: https://www.youtube.com/watch?v=STMCwA96VfI Успех!
 8. Всякакви коли съм виждал, от А8-ци до разни Фокуси.
 9. Аз имам опит с АвтоСи в Герман като доверен сервиз, до момента не е имало драми. Погледнах, че и Армеец работят с тях.
 10. @norwey май е актуалния ник на Лошия Данчо, той може да каже с точност, но помня, че ми беше казвал по-ниска сума.
 11. Продават се нови и по спомен не са скъпи, стига обтегача да е здрав. https://www.olx.bg/avtomobili-karavani-lodki/q-банан-обтегач/ До колко са читави обаче, идея нямам. Някой ако е слагал, да сподели.
 12. В помпата има едни графитени "четки", които се чупят често и спира да прави вакуум. Отвори помпата отдолу, извади платката и махни трите винтчета от снимката: Зад пластмасовия капак се намират въпросните пластини, ако са счупени, търсиш друга помпа, или такава с умряла електроника, но здрави пластини. Успех!
 13. Моя комфорт модул беше сух и привидно ОК, но проблемите ми бяха точно в него. Потърси такъв със същия номер, сменява се за 10 минути, ключа се обучава също бързо, май само ПИН-а на таблото ти трябва. Ако го нямаш, ключар ще го извади лесно. Само гледай да съвпада парт номера.
 14. А защо е цялата гимнастика, като с добра отстъпка ги има и в България на съвсем прилични цени?