Jump to content

dobref

Members
  • Мнения

    28
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от dobref

  1. При мен имаше сходни проблеми. Намерих проблема при бушоните - бяха се окислили и често не правиха хубав контакт. Почистих им гнездата едно по едно с контактен и смених някои от бушоните. Не знам защо, но при тези коли много често се получава такъв окис от влагата на много места като бушоните и други подобни модули и чрез почистване с контактен спрей и изтъркване на окиса за да прави хубав контакт се оправя без смяна на каквито и да е части. Мен майстори така набързо ми казаха да си поръчвам копчето на багажника защото според тях се било скапало а всъщност беше от бушоните. Успех и дано съм успял да ти помогна с нещо!
  2. Проверете бушоните и техните гнезда. Хубаво почистете с контактен спрей гнездата. При мен това помогна да оправя същия проблем със излизането на грешки по таблото на работещи неща. Успех
  3. Нямам спомен къде точно ги бях изпратил
  4. Аз съм доволен и след 3 години свирят безпроблемно и ме радват.
  5. Можеш да си дадеш старите говорители на ремонт да ги направят като нови, предполагам че подлежат на ремонт. Излиза около 10 лева на говорител. Аз лично така направих и все още съм доволен не са мръднали
  6. Проблема не ти е че не нещо ти е счупено или т.н. . Акумулатора ти си отива и това е като предупреждение за заминаващ акумулатор, преживях го този момент.
  7. dobref

    Carbon Cleaner има ли ефект?

    Направих процедурата в София преди 2 седмици и от тогава колата не пренадува. Преди влизаше в авариен режим във високи обороти, сега не го прави. .
  8. При мен е много дразнещо. Гледах колата отдолу, но не видях нищо откачено което може да трака или лопа а майсторите които ми правиха колата казаха че всичко си е наред
  9. Тампоните на моста
  10. За тампоните не се съмнявам, те са сменени добре. А тези прашници къде трябва да ги погледна, къде точно се намират?
  11. До днес мислех, че се дължи на задните тампони които бяха за смяна. Днес ми ги смениха, но това гадно кухо тропане отзад (все едно ми тропа кората) остана. Правил съм опити като махна всичко от багажника + кората и пак се чува. Ако някой има идеи как мога да го остраня, ще съм му много благодарен! Колата е Audi A3 1.9 TDI 2002
  12. dobref

    Спиране на турбина?

    Благодаря много за изчерпателния отоговор колега! Ще направя тази проверка при първа възможност.
  13. dobref

    Спиране на турбина?

    Сега както виждам разбираш, ако ми кажеш и кое точно трябва да погледна, ще си супер! Къде по точно?
  14. Взеха ми по 10 лв. на говорител. Това е крайния резултат.
  15. dobref

    Спиране на турбина?

    Не съм сигурен дали е точно това, ако е то - се движи нормално, без проблеми.
  16. С тези фланци на предните врати, много трудно се побират 13 см говорители. На повечето им опират гофрите във фланеца а ако не, опират отзад във вратата. Аз си изпатих така с едни говорители и после нямаха слагане и след това реших да дам оригиналните за поправка и станаха като нови.
  17. dobref

    Спиране на турбина?

    това ли е датчика на интеркулера?
  18. При рязко вдигане на обороти на пета с газ до края, турбото изключва.. след като изгасих и пак запалих опитах плавно да ускоря тоест по-бавно и не спира. После пак направих опит и дадох газ до края на пета и като вдигне малко над 2500 турбото спира. Някой знае ли от какво може да се дължи това..
  19. Здравейте, има ли някой с този мотор във Велико Търново и иска ли да се срещнем да обменим малко опит. Също така искам някой собственик на същия мотор да види колата и да каже дали това и е нормалния вървеж ,шум и т.н. .
  20. Колегите казват че стават 13см говорители с фланци, НО има много голямо значение какви са говорителите не за друго а защото мембраната на новите говорители които купих опира във фланеца. Ако някой колега наистина е правил такава смяна с афтърмаркет говорители а не оригинални, нека сподели как точно ги е сложил.
  21. Всичките са по 5 см назад, затова питам който знае дали със този фланец ще се хванат. Ако някой знае да сподели
  22. http://aval-bg.com/87/DLS+K5 мнение за тези ?
  23. Здравейте искам да си сменя оригиналните говорители на предните врати на audi a3 1.9 tdi 2002 и се чудя кой вариант ще е по-добър. Ще използвам тези фланци http://tpetrov.com/search.php?prod=Фланец+за+автомобилна+тонколона+AUDI+A3+130P но се чудя между http://aval-bg.com/6/Hertz+DCX+130.3 и http://aval-bg.com/2050/Hertz+EV+130.5 . Въпроса ми е също така дали ще се хванат в кората?
×
×
  • Create New...