Jump to content

by_tata

Members
  • Мнения

    29
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 B6 1.9 AVF

Персонална информация

  • Локация
    Sofia

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

by_tata's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. А някой може ли да препоръчва майстор за София. Купих ЛУК марка комплект. Някой просто трябва да смени. А майсторите нали знаете много обичат да работят с купени части
  2. Здравейте колеги, моля кажете има ли видове за стопове за audi a4 b6 комбито. смених ги с TYC марка и двата сропове старите средата белия част беше малко по тъмно катп на голф 4 highline. новите много са бели мигач и задно. според пакета ли е или оригинал е така изглежда а алтернативите са по светли?
  3. Прав си, NIKO. На последък гледам продавачите на коли, джамбазите пишат вече реална година вместо реални километри Но, наистина според мен има нещо все пак, само при AUDI - та забелязам. Паркирам на охраняем паркинг и още следващия ден, след като смених аз нали. Видях още един компресор е поръчан DENSO. Попитах за каква кола е. audi a8 Един близък приятел AUDI A3 минлата година имаше проблем, имаше късмет само коригираха малко шайбата и проблема беше изчезнал. Сега гледам пак оплаква, блокирал като цяло компресора. Интересно... Явно много са стари вече, както викаш. А пък един познат ме дава съвет, вика почна ли да прави такива проблеми колата особено когато е AUDI, вика продавай я. Защо да продавам, дал съм 1500лв сменил съм почти всичко колата, карам си с кеф Масла, филтри, компресор, всички ремъци, дехидратори, незнам си какво... Духа като лед и съм дволен.
  4. Илиян, при мене същата работа и купих нов компресор на DENSO : 600 lv. Явно на тези коли е слабото място този компресор, много често се блокира. Почнах да чувам доста сега от хората.
  5. Сипах, Motul 8100 X-Clean+ 5W 30, да видим каква ще е разликата с mobil 1 5W 30 ESP.
  6. Не харчеше с mobil 1 5W 30, незнам дали и има логика да мина на motul spesific 5W 40 ?
  7. Здравейте колеги, имам audi a4 1.9 tdi 131hp 2004г. комби AVF до сега сипах mobil 1 5W 30 Esp Formula, масло. (доволен съм доста, дори да е казват че не е за помпа дюза) Сега съм за смяна на маслото и майстора е избрал mobil super 3000 xe 5W 30. Но колкото знам е по нисък клас масло е нещо не ми хареса и избрах след това Motul X-Clean FE 5W 30 за помпа дюза. Този Motul имат доста варианти малко ме побъркаха, Motul Specific 5W 40 казват едните, другите Motul X-Clean 5W 30. Какво ще кажете за избора ? И точно колко литра взима 3.6 ли ? Че предишния майстор беше казал 4.3. Поздрави
  8. Хмм, пратих и-майл към тях ще видим дали е имат. (audi_sofia@porschebulgaria.bg)
  9. Потърсих доста в интернета и в ebay но не можах да намеря тези мрежичките.
  10. Точно така, питам за мрежичките
  11. Качвам снимки, просто вижте как можем да намерим от тези за задните седалки Те с болтове ли са или директно се лепи на пластмаса. Имате ли идеии ? Друг въпрос, този волан от b7 наистина ли става и на b6 ? и дали е фунционира и бутоните.
  12. Хмм, тоест колкото разбирам не е сложно, но мислия че аз лично няма да имам време. Затова интересува ме колко бил струвал лостчета + демонтаж + монтаж примерно според теб ? Да имам предвид, някъде 100-200лв ? Благодаря
  13. Колеги искам да попитам. Днеска разгледах една кола audi a4 1.9 2004г. 131hp, и нямаше тези бутони от долу дето показвам на снимката. Наистина ли има и такъв модел, толкова масов модел ? Или те, стари собсвеници нещо са побъркали при смяна на това парче. Колата има борд. комп. но странно че как ще смени менюта, разход и други опции. Или изобщо няма такава функция на тази кола ? Бихте ли ме информирали. Благодаря.
  14. stingray, да не си майстор и ти Да, казах му да огледа, казах му че ще излизаме на длъг път на следващия ден. Казах му че колата е купена нова. Казах му че парите не са проблеми. Ще сменим каквото е нужно. Точно затова не оставям на майстероте да избират частитие вместо мен, защото почнаха да препоръчат алтернативи само. По-евтини варианти. Скучно ми е вече 2 пъти на годината да сменям накрайници. Добре, пътищите са в Бг малко е .... но все пак чак толкова... Слагат само от евтини и след 2 завоя и дупки отива на кино. Ако искам да си карам с много евтини части няма да карам Немска кола, а ще си карам Руска или Турска. Нищо темата не е това но, отваря се от лафа на лафа И той(майсторе) така ни е пратил. Чак когато показахме на един майсторе в чужбина и като каза че този ремък не е сменен и било на много лошо полужение. От снимките са разбира малко. Казахме как така трябва да е сменени всичките но, не е било така. Лично, не съм много добре с Българския език както се разбрахте вече, но чак толкова не 2-3 пъти казах да гледа на колата. Хайде да речем незнам грам Български като оставиш на майстора и казваш че си купил нова, той трябва да провери каквото е нужно трябва да смени. Нищо до тук е бил с този майтор. Всеки сам трябва да си е майстор иначи трудно. Сега, тук не казвам че всичките майстори така. Щом Вие имате добри майстори и сте дволни няма проблем. Просто хем исках да попитам след като се вземе една кола, какви неща трябва да се смени и да се огледа хем да имате предвид. Сега, разбрах че освен ангренажните комплекти, този ремък и ролката трябва да се гледа и трябва да се каже допълнително на майсторе иначи или не виждат или не искат да сменят това разбирам. Успех на всички!
  15. Ами, за Българския език сте прави все пак не го знам много добре. Просто казах каквото знаех. И също за дизелови коли и AUDI - та пак не съм наясно много. Затова се регистрирах де, но мислия че разбрах малко по-различно е било в тези двигатели. Ще попитам и аз за да разбера по-точно. Благодаря за мнението, поне информационно Аз знаех че винаги трябва да е фикс на 90 градуса. Дори е наклон, дори е студено, но гледам че не е било така и ако така мисли всички и ако наистина така грешката е моя. Да, брат, първо че не съм използвал може би думичката "критично" правилно. Второ наистина сега се научих, просто нямам практика защо не ме разбирате Точно затова съм тук. Дори е грешно искам да питам, да пиша това е. Който иска да разбере грешно. Аз пиша за да съм нясно. Демек затова се слагат бусове тези весници Като нямам опит при дизелова така се получи. Но при нас наистина се оправи след като сменихме термостата. Вече не пада от 90 градуса (на длълг път) в града пада. Благодаря
×
×
  • Create New...