atanasow94

Members
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

About atanasow94

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  Audi

Персонална информация

 • Location
  Попово

Recent Profile Visitors

828 profile views
 1. Колеги някой да си е рециклирал рефлекторите да сподели с какво ги е лакирал?
 2. С какво си третирал рефлекторите колега?
 3. Здравейте колеги. Първо за много години, живи, здрави и безаварийно. Имам питане относно Audi A4 (b6) 01г. и ако не е за този раздел нека бъде преместено или изтрито. Интересува ме от коя година при повреда светва чек лампата и също така от кои модели светят врътките на въздуховодите. И евентуално някой запознат с инсталацията на този модел коли, че ми попадна една букса незнайно къде е била (става въпрос под волана при бушоните).
 4. Добре колега. А за да се променя огледалото, когато включа задна скорост?
 5. А какво е необходимо за (огледала, копче, инсталация, и???) за да се нарави изпъление в б6ца без тази екстра за огледалата?
 6. На CD Changer-а задържах бутон "LOAD" (за около 5 секунди) след което вентилатора на навито спря да върти и CD Changer-a изгасна.
 7. Проблема все още го има, ако мога да го нарека "проблем"! Монтирах и сд чейнджера с което е сработвало преди. Друго което установих е, че при спиране на навито вентилатора си върти. Отворих жабката и видях, че свети. Започнах да ги натискам без посока, задържах и изведнъж угаснаха и същевременно вентилаторчето на навито спря.
 8. Четейки предишните коментари придобивам представа, но все пак колко точно и от къде?
 9. Мога ли и аз да се сдобия с такъв дисплей колега?
 10. Добре колега. За почистването ще я почистя понеже не съм я заключил. А за вентилатора да го разбирам, че сама когато си охлади ще спре само или..? Защото тези дни в интервала около 3 часа я чаках, но без промяна.
 11. Извинявам се ако някъде го има изкоментира и, но явно не съм го видял. Тези дни се сдобих с RNS-E свалено от б7. След това се сдобих с преходна букса(понеже го монтирам в б6) преходник за антена, GPS антена и преминах към монтажа. Така всичко беше тръгнало на добре, но установих, че след спиране на навито вентилаторчето му продължава да върти, дори и при изваден ключ и заключена кола. Някакви идеи..? Забравих да спомена,че не е адаптирана през Ваг Ком понеже на знам какво точно трябва да се направи и ми вади грешката.
 12. Първо извинявам се , че пускам евентуално тема която я има, но съм нов и ако администрация реши да изтрие допитването ми. Колата е А4 б6 1.9(131) и има следния проблем (прикачам и снимка от ваг кома). При нормално ускорение (пример) карам на 4та с 60 и като и подам малко повече газ не иска да отлепи (отлепя след 3-4 секунди сама), а по някога докато не се угаси или да се смъкват предавките отново не иска да се наема. Наема но все едно няма турбо. От допитвания знам, че това е дебитомер, който подава информация на компютъра постъпилото количество въздух и т.н и т.н. При покупката на колата в багажника имаше дебитомер (предполагам стария) и нов филтър, който така и не смених до преди няколко дена. Та възможно ли е да си е заминал отново дебитомера и ако е как мога да се уверя на ? че е той, защото е цифра. И другото което е когато са го сменяли (предния собственик) буксата която се закача на самия дебитомер е леко счупена и си мисля че може да не контактува или да оказва самото трасе ( от буксата до компютъра). Защото според мен ако си е отишъл самия дебитомер трябва постоянно да си е спъната. И евентуално някой ако знае какви стойности трябва да ми даде на живи данни.