protech

Members
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

About protech

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  Audi A3

Recent Profile Visitors

506 profile views
 1. Презацепена е, със нова обтяжна ролка и нова шпилка. Колата все още е в сервиз със неизяснен проблем.
 2. Здравейте отново, колата беше на майстор който презацепи мотора но проблема с тресенето остана. Взех колата така понеже след това малко бях извън страната, сега се завърнах. Вчера я покарах, тресе неприятно, мотора се клати целия. При по високи обороти имам чувството че се оправя. Някакви мнения от какво може да е и препоръка за някой читав майстор в София?
 3. Звъня на всеки от тях и слушам какво казват. Гледам кой ще ми се стори компетентен и на кой ще му се занимава. Също така сравнявам цените, писах мейл на един сервиз във студентски, дадоха ми 250 лв цена за презацепване. Влизам в ценоразписи на други сервизи, хората за между 100 и 200 лв сменят двата ремъка и всичките ролки.
 4. Здравейте, търся препоръка за сервиз да ми презацепят ангренажа и да ми центроват валовете кадърно, понеже имам съмнения за прескочил зъб/мръднала центровка (според vagcom). Двигателя е 2.0tdi 170hp BMN. По възможност в студентски или около, ако няма избор остава варианта за цяла София.
 5. Колега от форума от фейсбук ме накара да му снимам 4 13 15 канал на диагностиката, след снимките каза че според тези стойности имам нужда от синхронизация на валовете, явно някой е мръднал и поради тази причина и дюзите ми са толкова зле. Ще изчакам и мнения тук.
 6. Здравейте, имам проблем с 8P 170hp BMN, дадох газ до 4хил оборота и като върнах газта колата почна да прекъсва, като е на място направо се тресе, в движение също не може да се кара тресе много. Като я изцедя в движение имам чувството че при по-високи обороти тресенето намаля/спира. На диагностика не записва никакви грешки. Някакви идеи къде да търся проблема? Кои живи данни трябва да видя като за начало и какви трябва да са? Благодаря предварително!
 7. Никой ли не знае как да оправя моя проблем?
 8. Освен новите духалки ще са ви нужни и адаптери, понеже духалките от 8V са по къси и не достигат въздуховода. Ако ги оставиште без адаптери парното ще духа в таблото.
 9. Забравил съм да прикача снимките.. 🤭😀
 10. Снощи щях да правя тема за стоповете понеже не знаех как се кодира, но намерих този пост. Днес направих всичко подред, едната крушка огасна но другата продължава да свети (на снимката се вижда коя свети). Също така на малката част от левия стоп не ми свети цялата пура, това как може да се оправи? Стоповета са марка AL.
 11. На моята като и махна този бушон не пали, но таблото светва като коледна елха и пищи яко, дали е нормално и дали може да набие някакви грешки които да повлияят на колата?
 12. Никой ли не знае кои модули са съвместими с мултиволан и темпомат?
 13. значи ще търся и модул, с какъв номер трябва да е и има ли несъвместими с моята кола?