Jump to content

mihaildjambarski

Members
  • Мнения

    65
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от mihaildjambarski

  1. Разгледай в https://medina-med.com/ имаха голямо намаление последно като влизах.. и мога да гарантирам за гумите!
  2. Не утоочни както cd искаш точно, но моето си го поръчвах онлайн, разгледай ги https://aval-bg.com/1-car-audio/9-cd-i-mp3-players има на добри цени
  3. Реших, че няма какво толкова да го мисля и си харесах от сайта който изпрати и направих поръ чка, след уикенда го очаквам! Благодаря ти за бързият отговор!
  4. Здравей, разрових се и мисля че намерих нещо, което търсиш - https://ardes.bg/product/lenovo-ideapad-y700-s-windows-10-80nv00u2bm-79306 дори е на намаление сега, дисплея е 15,6 и е с подсветка - както търсиш гаранцията си я има 2 години и т.н мисля, че е добър избор.. Аз ползвам от скоро леново и съм доволен, естествено не е същият лаптоп, но пак е леново
  5. Здравейте, търся си ново CD за колата, но не съм много запознат с марките.. бихте ли ми препоръчалия надежни CD-та? Бюджета ми е до 100-120лв.. Ще се радвам, ако някой се отзове Благодаря предварително!
  6. Защо не го закачиш на vag-com ? Там трябва да покаже
  7. Имаше едно известно време в което карах с 235/40/18 и много ми блъскаше и най-малката неравност я усещах и за това ги продадох и си взех континенталки 235/45/18 https://medina-med.com/guma/0-01-03-0-0-03-1-0573/gumi-continental-235-45r18-98y-xl-fr-premiumcontact-6/ реших да отделят малко повече пари, но да знам че са ми чисто нови гумите и ще ги карам поне 2-3 сезона, а и на 45 вози по-меко
  8. Намери ли си съединител? Ако още се чудиш какъв да избереш, виж в каталога на https://maxcar.bg/avtochasti/audi/ . Ще ти излязат всички модели, подходящи за твоя автомобил. Мисля, че по този начин ще ти бъде много по-лесно да направиш избор. Успех
  9. Колегата даде добро предложение. Виж в https://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B2%D0%B8/%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B0 , бая голям избор има, все трябва да си харесаш. Ако имаш колебания, пиши да помагаме.
  10. Не го знаех това, сигурен ли си?
  11. АкумАкумулаторът ми явно си е изпял песента отдавна все пак с него купих колата и днес се изправих пред дилемата какъв акумулатор да си купя Монбат, Старт или Варта?
  12. Все си взимам масло на Тотал, искам да сменя малко. Според вас хубаво ли е да се сипват масла на различни марки или няма значение марката? Какво бихте ми препоръчали да си взема? Трябва ми 10W40.
  13. Искам да ви попитам за точния размер на предни и задни гуми на Zetor Forterra? Също така ще съм благодарен ако ме насочите към търговец на гуми.
  14. mihaildjambarski

    Смяна на масло

    Добър избор си направил. Най-често си взимам Bardahl XTC 5W-30 5 L от https://maxcar.bg/avtomobilni-masla#!/proizvoditel-bardahl/viskozitet-5w30 . Аз съм доволен, а мисля, че и на теб ще ти свърши работа. Успех и безаварийно шофиране.
  15. На Сава Ескимо не са лоши фумите, а за Фригo честно казано нямам никакво наблюдение.
  16. Аз имам наблюдения, че цените на маслата в този сайт са по-ниски, отколкото на други места. Каква му е цената иначе?
  17. С трима приятели си поръчахме от https://maxcar.bg/avtomobilni-masla 4 броя CASTROL EDGE TURBO DIESEL 5W-40 5L. Доволен съм от маслата на Castrol, много са качествени.
  18. Ето един каталог и от мен https://maxcar.bg/avtochasti/ . Два пъти съм го използвал и е много по-удобно, защото пишеш само марката, модела и двигателя и излизат подходящите части, не е като преди да трябва да ровиш сто часа по форумите, за да разбереш коя част отговаря на твоя автомобил.
  19. Лесно ли се свръзват тези камери за задно виждане?
  20. Трудна работа. Пробвал съм, но напълнях повече, защото не се наяждах и ядях тройно повече..
  21. Онзи ден бях в едни приятели и хапнах домашно приготвен хляб от хлебопекарна. Беше много вкусен. Замислих се, че вместо да давам всеки ден пари за боклуци, мога да си купя хлебопекарна и да си правим сами хляб. Колко пари трябва да отделя и на коя марка са най-добрите хлебопекарни?
  22. Здравейте, колеги! Решил съм да си взема устройство за проследяване на автомобила. Харесах си няколко gps устройства от диверсант, но би било хубаво, ако ми дадете някакви насоки. Някой от вас използва ли подобно устройство?
×
×
  • Create New...