Jump to content

Nikolai 1.8t

Members
  • Мнения

    31
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi a4 1.8t Quattro

Персонална информация

  • Локация
    Plovdiv

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Nikolai 1.8t's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колега от липсата втулката възможно ли е да се прецака лагера?
  2. Благодаря колега,явно наистина е лагера на главината понеже я вдигнахме и дори на ръка като въртя гумата се осеща/ макар да е сменен преди няколко месеца/.Само се чудя как изведнъж се прецака така след превъртането на полуоската. И да спомена ,че майстора беше забравил да сложи шайбата и втулката във външното каре и го накарах да я разглоби наново
  3. Стигнах до извода че не е лагер на колелото понеже звука не се променя при завой.Шумът тръгва след 30 км./ч. и на момент е пулсиращ.Съмнявам се ,че "новата" полуоска е крива.Възможно ли е ако е крива тя да прави тези парчета? P.S.Но пък ако е крива няма ли да има вибрации?
  4. Здравейте колеги днес смених предна дясна полуоска /понеже старата превъртя откъм шлиците на вътр. каре/ заедно с ново вътрешно каре.След като си взех колата от най-близкия до моята локация "майстор" ,който за първи път посещавам от немай къде по разбираеми причини ,чух странен шум като от лагер на главина точно от тази страна.Въпросът ми е карето има ли посока,която може да се обърка и да бъде причина за виенето и дали при този вид лагер на главината ако стегне повече болта на полуоската се притяга лагера и започва да вие?Извинявам се на колегата NIKO ако въпросът ми е твърде лаишки
  5. Nikolai 1.8t

    Всичко за 1.8Т

    Колега този шум идва от "Паричката " на Уестгейта.Когато се износи издава този шум.
  6. Колеги да попитам за въпросния датчик.Понякога когато е загряла колата и спра някъде не иска да запали 2-3 мин.На Ваг Ком ми изписа грешка за датчика на разпределителния вал и понеже нямам много време тия дни само му откачих буксата.Запали добре,даже мисля че пали една идея по лесно и леко вдигна оборотите .Въпроса ми е проблем ли е така да се кара няколко дни понеже жената ходи с нея на работа или отново да свържа дефектиралия до подмяната му? П.С.На пръв поглед се сменя елементарно ,но ако има някоя тънкост ще съм ви благодарен да я споделите.
  7. Nikolai 1.8t

    Airbag отново

    При мен тази грешка я заби една сутрин и то заради спад на напрежението.Отделно забелязвам ,че и в екуто има такава за ниско напрежение.Както колегаta NIKO е цитирал Ross-Tech дори и да оправиш/смениш модула е хубаво да сложиш реле за защита от пад на напрежението /Ако някой може да подскаже точно какво реле и къде е добре да се сложи.. / " Due to low Voltage the Control Module does not complete it's Self Test successfully. Replace Airbag Control Module and install a low Voltage Protection Relay to ensure future mishaps won't cause this again. UPDATEThe Protection Relay may not be available anymore, though the Parts Catalog lists updated Control Modules now."
  8. Nikolai 1.8t

    Airbag отново

    Досега никъде в нета не успях да намеря лекарство за 65535.Варианти досега са препрограмиране или замяна на целия модул.Забелязох,че дори и да оправиш другите грешки ,щом 65535 я има не искат да се изчистят и другите! П.С.Мога и да греша!
  9. Колега моята е правих преди година и нещо при Киряков и за всичко ми взе 230-240 заедно с нова течност,маншон и 6 месеца гаранция!Цялата процедура трае 2-3 дена ако той ти е сваля/както беше при мен/.
  10. Nikolai 1.8t

    Airbag отново

    Доколкото знам номерата на модула трябва да съвпадат на 100%.При мен във Ваг Ком сега ми показва друга буква накрая ,а по принцип е J,Не знам как се шашна този модул
  11. Nikolai 1.8t

    Airbag отново

    Трябва да го потърся колега,по спомен само платката пазя без кутията
  12. Nikolai 1.8t

    Airbag отново

    Колеги да попитам и аз за моя Еърбег.Преди няколко дена в големия студ жената запалила колата и хоп лампата пак светнала/един път вече смених модула понеже даже не искаше да се връзва към vcds/.Днес я закачих за диагностика и ми изписва грешка 65535,която не се трие!Навсякъде чета ,че модула е за смяна ,някой да знае начин как да се справя с тази тъпа грешка и тъпия модул на Бош.
  13. Колега пробвай да откачиш буксата на нивомера за спирачна течност.Аз така си реших проблема
  14. Колега и аз имах същия проблем смених температурния датчик и заспа.Само,че на 49 канал ми показваше вярно,но аз съм с бензинов агрегат.
  15. Колеги да попитам има ли разлика в калниците и предния капак на фейса,дали пасват от предишните години?
×
×
  • Create New...