Jump to content

suggar

Members
  • Мнения

    96
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от suggar

  1. suggar

    Audi A3 8P - VCDS

    За save незнам, но пусках тест и беше ок. Преди време си кодирах др неща и нямаше проблем, ся изведнъж....
  2. suggar

    Audi A3 8P - VCDS

    Здравейте, днес си сложих фейслифтови стопове и като тръгнах да ги кодирам ми излезе следната грешка , и като отворих About и пише Unregistered. Преинсталирах софтуера, даде в зелено лицензирано, и при опит за кодиране пак тази грешка и лиценза свети в червено не регистриран. Защо се получава та
  3. Колеги, как се сваля ЦЕ модула, свалил съм кората под волана виждам модула че е на някву щипки но къде са те? не искам да го отскубна и да начупя нещо. другото което ме интересувакато сложа биксенонови фарове трябва ли да преправям нещо по ключа или да го сменям?
  4. suggar

    Audi A3 8P - VCDS

    Със американския стил няма ли да стане?
  5. 10 пинова е...на би ксенона е 14, като се ползват само 12
  6. Та закарах я колата уж за алтернатор, а там като го мерили си зарежда нормално. в крайна сметка ми смениха четки на стартера и сега колата пали от четвърт.
  7. suggar

    A3 8PA 2.0 TDI проблем

    Моята въртеше бая за да запали, смениха ми четкодържател на стартера , сега е съвсем друга кола. не чака да завъртя ключа. п.п. усещаше се , че стартера върти мудно
  8. ключалката като е механична как така не можеш да отключиш, въртя ли ключа докрай
  9. да , вярно. аз имам опис кой кабел къде отива. само ме притеснява плюс, минус някъде да не прецакам нещо, то единстверно за ксенона и за регулирането.
  10. намерих ги в ОЛХ, сега остава да намеря схема кои пин за кое е и да ги тествам.
  11. Колеги , дайте съвет как да тествам би-ксенонови фарове. Понеже ги разглабях и си поправих изцяло инсталацията искам да видя дали всичко е ок преди да сложа стъклата. колата в момента е с рефлекторни фарове и вече имам и ваг-ком.
  12. Ок, ще я закарам да я погледнат и ще пиша какво е станало , благодаря за отговорите
  13. Здравейте, от известно време имам проблем с акумулатора, килата върти някак си бавно, и акумолатора, който съм го купувал преди 2 години 74ач 680а стартов, за последното не съм сигурен, та акумулатора пада, и се налга да го зареждам. Сега като паднаха температурите уикенда реших да го заредя след което колата си запали покарах я малко и я оставих. Днес сутринта завъртя едвам едвам няколко пъти и падна. Работата, че е за нов, е ясна. Но реших да проверя колко зарежда алтернатора. На място без консуматори показа 18.6в, пуснах парното и задния реотан, пак толкова. Този волтаж никак не ми изглежда нормален. Някакви мнение и идеи?
  14. щом са толкова много , все единия ще стане, аз бъксите на фаровете си ги пренаредих сам, като си направих сам иглите от стоманена тел.
  15. Мерси за инфото. Ще ги рециклираш ли, че си ги разглобил
  16. Да, диаметъра на рефлектора. Щом ги имаш разглобени можеш да ми кажеш и дали рефлектора (самата полусфера) се отделя от цилиндричната част отпред. Отзад като ги погледна и ми се струва пе са две отделни части.
  17. suggar

    Audi A3 8P - VCDS

    Къде ги тия кабели по 40лв. От 2 години се каня да си купя кабел ама знам, че са по 100лв.
  18. suggar

    Теч на антифриз

    да не е от егр охладителя?
  19. За да не пускам нова тема пиша тука...интересува ме ако набие грешка за motor for intake flap сигурно ли е че е заминал дросела? Колата може линда се кара така?
  20. Някой правил ли е или изобщо възможно ли е ретрофит на огледала от фейслифт със мигача?
  21. Enkoff аз и преди ти го казах, в олх 350лв само единия, и то не оборудван. Аз ако си намеря биксенон толкоз евтино ще го доработя с още една екстричка ама за сега всичко е само мечти
  22. ох и аз ги искам такива, ама като видя цената на фаровете ...
  23. suggar

    Audi A3 2.00tdi 2006г. - пуши

    Да ама тя и да влиза в авариен турбината, колата ще вдига над 2000 оборота . просто няма да има мощност.
×
×
  • Create New...