Jump to content

georgigty

Members
  • Мнения

    33
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от georgigty

  1. Здравейте, някой сменял ли е регулиращ клапан на компресора на климатика, понеже гледах, че само ктиайски продават и ме посъветваха целият компресор да сменя ! Ще се радвам някой ако е сменял да сподели каква марка е избрал и дали е доволен. Благодаря !
  2. Здравейте, намерих кола на части със същият салон като моя но с подгрев. Моите седалки са само с копче за ломбалната упора. Освен седалки, кабели и управление на климатроника, друго ще ми е необходимо ли. Също така задната седалка на колата която е на части е с подгрев но е седан, дали ще стане на комби. Благодаря!
  3. Здравейте, случвало ли се е на някой да счупи биелен лагер на 3.0тди мотор от първо поколение. И ако да какви са симптомите! Благодаря!
  4. Здравейте, колеги чудя се от известно време дали да сложа нормално окачване. Сега съм със спортно червените амортесьори,но ми се иска колата да е малко по-висока аа и доста твърдо вози сега. Въпросът ми е има ли смисъл, ще се подобри ли возията с 18ки джанти и само амортесьори плюс прожини ли трябва да смена. Благодаря
  5. georgigty

    Чип за а6 3.0 тди?

    Благодаря, това ми звучи доста добре значи като си карам през повечето време нормално няма и толкова да натоварвам основните компоненти като скорости, турбо и тн.
  6. georgigty

    Чип за а6 3.0 тди?

    Извинявам се, че пиша в темата на колегата но и аз съм се замислил за чип. Искам да попитам освен разлика във вървежа при нормално карана ще бъде ли по-висок разходът на гориво от стокова кола.
  7. При мен го гледах последно с едно от тези wifi obd и стига до 1.4 бара.
  8. Ако се те не би ли трябвало да избива грешка. Аа иначе знаете ли на стокова 233коня до колко бара надува турбото?
  9. Мерси ще погледна. Забравих все пак да спомена, че колата е с 3.0TDI
  10. Здравейте, забелязах един много странен звук след 1200 1300 оборота до към 3000 се чува наподобява свистене на компресор и май идва от дясната горивна рейка поне така ми се струва. Възможно ли е да е от там. Иначе колата си върви перфектно не пуши няма разлика в разхода.а Vcds нищо не излиза. Имате ли идея на какво може да се дължи този звук. Благодаря!
  11. Ок, мерси ще проверя в някоя с босе как е. Мен основно ме кефи факта, че имат и 2 централни говорителя. Аа иначе освен кори на врати и прагове нещо друго трябва ли да се сваля и дали трябва прекодиране на мми
  12. Здравейте, заслужава ли си да се замени стандартната аудио система с bose и дали е много игра процедурата. Благодаря
  13. Не знам и аз това се чудя това за тест на турбото ли е
  14. Да там влизаш само ще ти изпищи ESP но след като излезнеш от модула ще се махне.
  15. Аа стойностите на дюзите как ви се струват и дали е възможно ако са запушени от там да идва по бавното ускорение.Иначе колата си има тяга от турбото смисъл преди да сменя дебитомера много по-тромава ми се струваше.
  16. Кабела не е в мен сега иначе дебитомера го смених есента с нов
  17. Здравейте колеги,искам да ви попитам тези стойности ок ли са на дюзите и ако са запушени има ли как с добавка да се оправят . Колата уж върви ок но ми се струва малко по-шумен двигателя от преди.Също така с vag-com засякох ускорението и нз дали е нормално да е 9.2.Прикачам сннимки от Vag-com. Благодаря предварително.
  18. Здравейте,изпадна ми хибриден тв тунер и искам да попитам лесно ли се монтира понеже колата е без тв .Само разклонител букса за оптиката и захранването ли трябва + антена или има и други неща който трябва да взема.
  19. Здрсвейте , тази сутрин като запалих колата забелязъх ,че чека свети и колата няма мощност все едно няма турбо.Прегледах по форума и видях ,че е възможно да е от управлението на турбото.Пробвах при даване на контакт дали се мести лостчето на моторчето и си се мести .Егр и вихровите са спряни както и дпф е премахнат дебитомера е нов .Има ли нещо друго което мога да погледна понеже утре трябва да я закарам на боя и чак другата седмица ще мога дисгностика...
  20. Никъде ама ми изглежда забавно не за друго
  21. Здравейте колеги бях чел ,че нямало как на цветния фис преди фейса да се изкара буст метър лап таймер и температурс на маслото но забелязах ,че на рс6 със същия фис ги има тези опци дали е само софтуер или изцяло е различен километража .Интересно дали би могло да се нале софтуер от рс6 на а6 километраж ако само това е разликата.Прикачвам и снимка.
  22. сега съм с оригиналния който е 110ач но не е с всички екстри колата ааа този който писах ми се връзва на 136лв с върнат стар и 2 г гаранця което май е страшна оферта и мисля да го взема пък ще видим колко ще се справя .
  23. Здравейте колеги .Понеже ще сменям акумулатора та мислех да е варта 110ач какъвто е при първоначално вграждане но ми изпадна на monbat 100aч и 820А на добра цена и се чидя дали ще е проблем ако сложа такъв .
  24. Всякаш капе под тази черната капачка със щифта не знам как се казва точно...
  25. Поръчах този на бмв като го пробвам тези дни ще споделя ефекта .Днес обаче забелязах,че на горивния филтер има малко покапала нафта .Дали е опасно да не засмуче въздух докато я закарам до сервиза и евентуално трудно ли ще е сам да го оправя.Филтера е сменен преди 800км.Ето и снимка .
×
×
  • Create New...