Jump to content

shatsi70

Members
  • Мнения

    16
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно shatsi70

  • Рожден ден 18 Януари

Друго

  • Kaра
    AUDI A6

Персонална информация

  • Пол
    Мъж

Последни посетители

545 профилни разглеждания

shatsi70's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Търся Abs модул за ауди А6 с номер 4F0614517K, 4F0910517K. Тел. 0878700333
  2. Благодаря, ще проверя и това. Фаровете светеха ли? При мен свети всичко нормално, само че вече не са адаптивни.
  3. Ок. Утре ще се обадя за модула за фара Ауди А6. Меду другото и аз съм от Бургас.

     

  4. Търся модул за управление на адаптини светлини със следния номер: 4F0910357 E Получих следната грешка: 02629 - Сензор за положение на въртящия се модул; ляв. Къде точно се намира модула и трябва ли да свалям целия фар и предна броня.
  5. Търся втора употреба контролен модул за автоматична скоростна кутия на Ауди А6, бензин, 2.4/ 177 кс. , 2005 г. Тел. за връзка: 0878700333 или емейл: shatsi_88@abv.bg
  6. И моята прави точно така. При смяна на свещите имаше масло по тях. Изчистих и сложих новите и този проблем изчезна за сега, но ще трябва да сменя и гарнитури на капаците, защото пак ще стане така!
  7. Проблема се оказва агрегатите. Прекале шумни са и явно активират датчиците за алармата. Сега спирам алармата от копчета на вратата и нямам проблеми. Благодаря!
  8. За това също се замислих, защото забелязах да свети лампата на аварийните и докато тръгнах не угасна! Как мога да я угася? Когато е навън колата не свети. При минусови температури също не пада батерията когато колата не е в гаража. В Гаража пада до 10% но паля нормално и ако я нямам тази екстра да ми показва колко е зареден, няма да разбера че е паднала батерията.
  9. Може в този случай и да е от тракера, но предния собственик също е държал колата в гараж и не е имал подобен проблем. Имобилайзера втория е сложен заради каското (изискаване), а гаража е на -1 етаж и при тези агрегати нищо чудно това да е проблема. Ще пробвам с друг гараж на познат за давидя дали пак ще прави този проблем.
  10. Няма да е от тракер. Със сигурност няма такъв. Има втори имобилайзер, но при него няма сим карта. Явно ще търся друг гараж. Благодаря за отговорите!
  11. Колата я закупих преди 1 месец. Акумулаторът е на 3 години и половина. За тракер за проследяване не ми е казал че има. Съмняват ме агрегатите, защото когато я оставя навън и при минус 7 градуса не мръдна зарядът на батерията. Влезна ли вътре и пада веднага. Гража - мястото го взех преди две седмици.
  12. Искам да запитам възможно ли е акумулатора да ми пада рязко при пристой в гараж, където работят много агрегати за климатици на магазин? Гаража е парко място и е с много места! Когато е извън гаража и при минус температури, показва пълна батерия при пристой над 12 часа. При влизане в гаража и заключване, пада до 10%!? Дали тези работещи агригати, вдигащи и много шум, могат да повлияят така на батерията?
×
×
  • Create New...