Jump to content

djuni_ibiza

Members
  • Мнения

    444
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно djuni_ibiza

  • Рожден ден 7.09.1989

Друго

  • Kaра
    A4

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Germany, Hannover 30169

Последни посетители

1347 профилни разглеждания

djuni_ibiza's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Някой може ли да ме насочва от къде и какви лед диоди да си закупя за амбиентното осветление, така и с какъв размер беше самия диот?
  2. Оолеги какви гуми на 16 ки джанти да си взема - кой размер? В момента съм със 225-55х16 има ли вариант да са по високи?
  3. Какво количество и какъв разход изразходват тези печки? Някой знае ли около колко литъра на час, от колко до колко +-?
  4. А като си взел акумулатора обучаван ли е със ВАГ?
  5. Последно от Петрол около 40 литъра, при почти засмукан до дупка резервоар. 17 дена не съм и докоснал Аудито, днес се наложи да я покарам и като врътнах ключа запли от ряз но започна да тресе, все едно някой от цилиндрите не работеше, и се оправи за 15 тина сек. После нямаше проблеми няма и записани грешки. Интересно миришеше на сурова нафта по край ауспусите така и се усещаше вътре в купето. Никога от както имах проблеми със свещите не съм имал такава аномалия. По някога затракват веригите, и си помислих че прескочи някоя верига усещам вече как идва време за 4G.
  6. Тази сутрин след около 2 седмици палене на място запали лесно, но за около 10-15 секунди колата тресеше. Всичко друго си е нормално, няма записани грешки няма дим или пушек. На какео можр да се дължи това? И след като потеглих в първите 10 минути вътре в купето меришеше на сурова нафта.
  7. Скоро и на мен ми светна, споко покарах така 3к километра и миналата седмица ги смених и почти за още 2к имаха живот, а за накладки само ATE друго не признавам!
  8. Няма нито една тема и процедура как се вменя антифриза на тези бъчви, научих че имало някаква пробка в самият блок някъде който 100% можело да се вземе антифриза но така и не му знам локацията.
  9. Колеги искам да подновя целият антифриз, за въпроса достатъчно ли е да разкача долният маркуч на радиатора или ще се наложи и да позапаля за няколко секунди, то ясно че няма да мога да изкарва цялата течност 12л но все пак какво трябва да направя за да сменя цялата течност? Така и съм се спрял на G12+.
  10. Зелен или червен трябва да бъде маслото на хидравликата?
  11. Как мога да ги сваля тези капачки?
  12. Няма значение важно е че всички пробваха 😁 има една стара поговорка, един луд хвърлил камък в кладенец, четиридесет мъдреци не можали да го извадят! А за третият ключ ние от партията на 4F го нямаме но колегите от 4G го имат в джабката!
  13. Някой срещал ли е 3 ти скрит в джабката ключ?
  14. Колеги има ли начин да се кодира централното заключване така че след като се заключи клаксона да бипка?
×
×
  • Create New...