Jump to content

zzle

Members
  • Мнения

    51
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от zzle

  1. Здравейте, как мога да разбера дали колата е ремапвана. Питам защото стига до 400нм. а заводско е дават 300нм., освен това забива след 4000 оборота но само при продължително ускорение, ако сменям скоростите преди 3500-4000 няма проблем, чека не свети. Грешката във ваг кома е ниско налягане на горивото, но не мисля че е това защото налягането е над 150 бара.
  2. Причината най вероятно е обтегача, обяснявам си го с износване на буталцето, ако е износено при загряло масло изпуска налягане и от там идва тракането, а веригата ми изглежда добре. Друг проблем не открих, резултата е на лице, 95% обтегач.
  3. Ремонта мина успешно, шума изчезна, колата пее. Старата верига и обтегач изглеждат като нови, но въпреки това са били за смяна. Болта се стяга на 20нм. и 45°, което прави точно 100нм., не се занимавайте с градусите ами направо стягайте на 100нм. (проверено). Ако мога да помогна на някой, пишете в темата.
  4. Не съм я сглобил още, днес пристигна веригата, ще пиша когато я запаля.
  5. Здравейте, аз се справих с болта, моите впечатления са че ако се прави за пръв път не е толкова стегнат, стана учудващо лесно.
  6. 100% нов оригинален, дано се развие. А знаете ли на колко се стяга, гледах в elsawin там пише 20nm и 45°, на мен ми се вижда малко.
  7. Започна се, мисля да рискувам с болта, поръчах частите и другата седмица ще пусна снимки на резултата, какъвто и да е той.
  8. От ибей, но може да го намериш и по специализираните магазини за инструменти.
  9. Успях, само незнам защо и мигача свети, може ли да се спре.
  10. Колега дай един скрийншот на това което сменяш, ако не ти е проблем.
  11. Пробвах по посочения начин да включа габаритите като дневни с vagcom обаче не става при мен, дайте съвет преди да режа кабелите. Колата е б7 2.0 тфси, нямам лонг кодинг в централ електрик.
  12. zzle

    VAG-COM

    Да, това ще е варианта май.
  13. zzle

    VAG-COM

    2006г. в почти всички контролери не излиза, на мен ми трябва за да изключа чека за крушките защото съм със лед крушки ама явно няма да стане
  14. zzle

    VAG-COM

    Някой има ли представа защо long coding не ми излиза. Колата е б7 2.0тфси със Интерфейс (кабел) HEX-USB+CAN
  15. Поради тази причина моля някой със същата кола (б7 2.0 тфси куатро) просто да погледне цвета на пружините, но ако е с ниската предница. Вие писахте за видовете пружини но така и не можах да се оправя, ако имам цветовете на ниска пружина ще стане много лесно, просто поръчвам и сменям. Така е отзад, така искам да стане и отпред.
  16. Може ли някой с ниска предница на б7 куатро да провери цвета на пружините, че все още не мога да се оправя със скоклестия преден мост.
  17. zzle

    VAG-COM

    Вече поръчах тази от 100лв., дори да не мога да я ъпдейтна един ден пак ще имам всичко до 2019г. Сега остава да се науча да работя на нея.
  18. zzle

    VAG-COM

    Ами де да знам, разликата не е голяма а пък имам повече възможности. И аз на тази съм се ориентирал.
  19. zzle

    VAG-COM

    Кой вариант да си взема, има три във склад66 - 100,120,210 лв.
  20. zzle

    VAG-COM

    Някакви впечатления за кабелите от склад66 имате ли ? Цената е 100лв. и може да се обновяват. Имат ли всички възможности на оригинала ? Който го ползва, нека каже две думи.
  21. zzle

    VAG-COM

    Здравейте, какво ще кажете за този, ще върши ли работа ? https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.co.uk%2Fulk%2Fitm%2F254140803552
  22. Имаш ли линкове където мога да разгледам
  23. Извинявам се ама напълно ме объркахте, теглови индекс, дебелина, височина, луда работа. Какво да направя за да си изравня разтоянието от калниците до гумите, моля дайте съвет като за човек който не разбира. Забравих да кажа че колата е куатро, ако има значение.
  24. Аз говоря за чисто визуално, а и всички такива коли които срещам по улиците нямат чак такава разлика, прав се че имат разлика ама не толкова.
×
×
  • Create New...