Jump to content

S8_D3

Members
  • Мнения

    17
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    WV

Последни посетители

496 профилни разглеждания

S8_D3's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, Търся да закупя А8 4.2 335hp 2005-2006. Ако някой продава нека пише тук или на лично с повече информация. Фейслифтовите са с предимство. От FSI не се интересувам. Поздрави, колеги !
  2. Мерси за мненията, колеги ! Да то е ясно, че е напудрена. И аз видях таблото че има огромен удивителен, но мога да гадая само за какво е. Попринцип цената е малко височка, и я гледам от 3-4 месеца никой не я е взел.
  3. Здравейте колеги, Тази кола ми хваща окото от няколко месеца насам и се чудя дали да не бия път до София да я огледам. Наистина изглежда доста добре вътрешно и външно. https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11531313728963728&slink=cyjn2u Някой случайно да е ходил на оглед? Ще се радвам да споделите мнение. Поздрави!
  4. Уж FSI ги дават по- икономични, но тоя звяр 350 кс. колко да е икономичен? Отделно до колкото знам им горят някакви сонди, които струват прилична сума, и като не работят колата гори значително повече.
  5. S8_D3

    Окачване(носачи и т.н.)

    Хаха много кофти, то май най разумно е като се разтрака да се започне от тампоните (по 40-50 лева са май)и след това да се сменят носачите.
  6. Приключваш със стария мотор на газ, като копуваш ФСИ? А иначе ФСИ на газ е ясно, че е доста голяма галимация.
  7. S8_D3

    Окачване(носачи и т.н.)

    Те не са ли от 150-300 лева на парче ? Мисля че излиза към 1200 лева да смениш всички носачи и тампони, накрайници отпред.
  8. Наясно съм за смесената консумация на газ и бензин.
  9. Здравейте, Бях чел стара тема за 4.2 FSI на газ, интересно ми е какви са настроенията сега за този мотор с газ ? Пред сериозна дилема съм дали да е D3 2006 стария мотор на газ или 2008 FSI на газ. Попринцип искам да е колкото се може по ново ако е със стария мотор с възможно повече екстри и фейслифтово( без keyless). Но такива трудно се намират. Причината да се двоумя толкова, е заради газта. Защо искам да сложа газ на FSI мотора ? Причината е много проста, защото искам колата да е 2008-2009 фейслифтова и тн. Днес говорих с един газаджия и той ми каза, че няма проблем да се сложи газ на FSI мотора за около 2000-2600 лв. само трябва да му кажа кода на мотора, за да прецени дали ще стане. Но долколкото съм гледал по сайтовете мобиле и cars не съм видял нито едно 4.2 FSI на газ. И си викам какъв е проблема да дадеш 2.6к за газ при положение, че си дал 15-20 к за кола. И ми става доста съмнително защо никой не слага газ на тоя мотор ? Ако някой има наблюдения над този мотор с газ, бих му бил благодарен ако сподели.
  10. Само, като чета и ми става лошо. Тея "бангии" не стават ли да се обърнат на нормални амортисьори 😀 Като знам, че скоро и аз ще се закопая с такава .... само окачването ме плаши от цялата кола.
  11. Благодаря за инфото, колега !
  12. Пичове не превръщайте темата в караница ! Иначе благодаря за мненията на всички.
  13. Здравейте, Благодаря на всички за отговорите ! Та в моя случай няма да се кара много и ще е главно градско макс 30-40 км на ден. Даже в някои дни и няма да се мърда. Работа няма да върша с нея. Само за гъзария я взимам понеже имам още две коли, а те вършат перфектна работа за другото. Обаче никой нищо не споменава за въздушното, то как е ? Дава ли ви някакви проблеми, чувал съм че е батак попринцип и е скъпо. Някой от вас кара ли на газ? и как са там нещата ? Поздрави!
  14. Ехе, толкова ли са кекави и скъпи тея кутии ? Аз си представях 2к за ремонт. Иначе да, започнал съм да се ослушвам за читав екземпляр.
  15. Благодаря за отговора, ще го имам в предвид, ако се свърже с мен . Може да се събере някой месец да паднеш и 3/4к: За какво по-точно ? Говорим след обслужване на обтегачи и вериги.
×
×
  • Create New...