Jump to content

plamenkooo

Members
  • Мнения

    505
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A4 B6 3.0i quattro

Персонална информация

  • Локация
    Sofia

Последни посетители

1776 профилни разглеждания

plamenkooo's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. plamenkooo

    Парно

    @VelislavS Имам същия проблем като твоя. От един сервиз ми казаха, че нямало смисъл да правят промивка на радиатора, защото отпред имало парно. И при мен в краката и от центранлата задна конзола духа хладно. Явно и аз ще трябва да направя като теб или да търся друг сервиз, където да ми направят промивка....
  2. plamenkooo

    Видео

    @krasihp С каква резолюция ти е видеото. Аз на моята нямам, а и нямам намериние да активирам, но четох, че трябва да е 480p, за да тръгне.
  3. И при мен има драма с парното. В краката отпред и отзад и отзад от централната конзола духа студено. Изчетох внимателно всички коментари на колегите от предишните страници. Най-близък до моя проблем ми се стори на колегата @Bobu и понеже сервизът, в който са му оправили проблема е доста близко до нас отидох там. Хората направиха диагностика и адаптация на клапите. Топлото тръгна отпред в краката, но отзад продължава да духа студено. Не записва никакви грешки по мотори и по клапи, на диагностика всичко работи. Отпред парното е много добро и казаха, че те не виждат смисъл да се прави промивка на радиатора и ми препоръчаха да отида в официален сервиз, за да направят и те диагностика с техните програми за всеки случай преди да реша да се разглабя колата, за да се види състоянието на клапите.
  4. @v140 може ли да пуснеш една снимка какво трябва да е активирано в менюто и къде ?
  5. @D.Stoykov полезен си със сигурност! За съжаление обаче не разполагам с Vehicle Code-a. Вчера тъкмо да цъкна да видя Techinal Equipment-а на колата ама нещо се замотах. Днеска го отварям и тая опция вече я няма в менюто. То даже вече и меню няма. 🤣😂 Абсолютно нищо не мога да правя през това приложение в момента. Log Out-вах се. Трих приложението и пак го инсталирах и пак нищо. Само това виждам. Преди на My Vehicle in Details имаше още 2 неща, които сега ги няма.
  6. Здравейте, от оборудването на колата по VIN номер ми излиза, че имам някакво нещо наречено: auxiliary heater Поразрових се из нета и успях да намеря, че са няколко вида. Моя със сигурност не е Remote, защото нямам дистанционно за настройване. Обаче в manual-a на колата пише как се включва това нещо. Задържам 3 и нищо не се случва. В менютата не мога да намеря тоя таймер, за който пише в manual-a.
  7. @D.Stoykov а безжичният CarPlay без допълнително устройство как се активира ? Как да разбера дали колата ми поддържа безжично?
  8. @D.Stoykov какво използваш за безжичен CarPlay?
  9. На някой случвало ли му се е да му забива цялата голяма навигация при пуснат Apple CarPlay на пуснат Waze ? Оправя се като я вкл. и изкл. пак. Имам 2 порта в колата, досега съм пробвал само на първия, но кабелът ми не е оригинален за iPhone-a. Възможно ли е да е от това? Разбира се, ще пробвам и на втория порт да видя как е. Не се случва постоянно.
  10. @VelislavS колега, пиши после сложна ли е схемата с почистване на този инжектор.
  11. @kosio85 аз така и не можах да намеря някъде точно инфо кой модел, от коя година с какво е. Най-добре по VIN проверка май.
  12. @BECKO Моят Allroad 2017 се оказа, че е с торсен. Потвърждава го и списъка с оборудването по VIN. Кодът ми е GH1, а GH4 е за ultra. Бензиновите 2.0 TFSI са с ultra. Моето е 2.0 TDI 190 к.с.
  13. Аз съм с iPhone 13, на безжично доста грее. Точно вчера попаднах на видео, в което един пич в ютуб обясняваше как е държал чисто нов телефон на безжично зареждане при няколко часово пътуване, което му е струвало няколко процента деградация на батерията. Човекът каза, че щеше да е хубаво да има вентилация в подлакътника, но понеже няма, препоръча да не го използваме за дълго време безжичното.
  14. @BECKO Т.е. диференциалът, който задвижва задните колела е в задната част на скоростната кутия ? На него кога трябва да му се сменя маслото?
  15. @buzzi сподели после какво е положението. Мисля, чe ще бъде полезно.
×
×
  • Create New...