Groober

Members
 • Content Count

  150
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

1 Follower

About Groober

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  Ц4, 2.6

Recent Profile Visitors

291 profile views
 1. А3ката няма нито едно предимство пред А4ката, освен, че е по-евтина.
 2. екселска таблица - твоето е същото, малко напудрено Успех с проекта.
 3. И има защо - изглежда много по-красиво, по-функционален и създава усещане за много по-модерна кола.
 4. Съвсем скоро, до няколко месеца най-късно ще се появят.
 5. е явно е от сондите, сменяй ги. Бензинови дюзи е много малко вероятно да се скапят, питал съм в няколко сервиза и твърдят, че досега не са сменяли нито веднъж на тези мотори.
 6. Може да е по-съвременна, но Б5цата с куатро със сигурност ще е по-приятна за каране - по-стабилна в завоите, по-отзивчива, значително по-лесно тръгва, особено на мокро. А като дойде зимата съвсем ще усетиш огромната разлика.
 7. профилактично може да смениш и свещите. виж и как работят ламбда сондите в движение - трябва бързо да сменят стойностите и те да са в посочените граници.
 8. на почти всички апп-ове може да връщаш назад като суийпнеш надясно от левия край на екрана. Ако човек е свикнал с андроид, първите дни с IOS наистина се усеща странно, но после всичко си идва на мястото. Все пак жестовата навигация в андроид 10 е нескопосано копие на тази от IOS 11.
 9. Със сигурност няма пикаещи дюзи
 10. За да няма оплаквания относно 5 ватовото зарядно в комплекта, в новите айфони ще го махнат и да не са капо, няма да има и слушалки
 11. Тя пък щото 11ката е много по-различна от предишните два модела
 12. И С20 серията не е с извити диспечери ....само това уцелиха правилно
 13. Новото SE е и с чипсета от айфон 11 (А13) - доста по-бърз от този на 8цата (А11). Това помага и камерата да прави по-хубави снимки.
 14. И аванта го има на въздушно, разликата е само клиърънса - олроуда е по-висок и по проходим, но наистина и по-грозен.