Jump to content

Dееper

Members
  • Мнения

    58
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    краз

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Dееper's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Това с Q3-то беше грешка от моя страна (червеното). Това в поста ми е Q5. Кое ме води на мисълта, че салона е присаждан ли? Поразтърси се малко из нета ...
  2. Огледай хубаво интериора и пак ме питай как. Бако, нямам нищо против личният избор. Споделих мнение, че старо SQ не мисля, че е по добро дори визуално от ново Q Говоря за фарове, маски, брони и найййййй-вече стопове, които са от поколение 2006-а. Това, че е S, a He caMo Q не го прави по красиво. Това на снимките е 2017-а фейслифт... Да, прав си деба... кола за дОпета!
  3. Аз лично говоря за разлика между поколенията, не за оборудване. Ей ти SQ5 vs Q5 ... сам прецени кое изглежда по добре и кое си заслужава повече
  4. Не е проблема в цвета на салона, а в това, че този салон съм на 99.9% сигурен, че не е от този автомобил. Да се дадат 40к за едно S, малко разлика в броните и по-сложен мотор вместо да се дадат за по ново, просто Q, е това не ми харесва най-много в колата. Ако ще и RSQ да е, пак е с ретро стопове, фарове и маска.
  5. 4 цилиндров срещу 6 цилиндров мотор ...
  6. Да бе, нека да я види, да я покара, па ще види бива ли, не бива ли. Аз лично бих погледнал онова, червеното на колегата от този форум. За тези пари (вярно не е SQ и вярно, даже и климатроник няма), ама си е по ново и фейс-че. Това ми е леко грозновато от пред.
  7. Не, 15лв няма да можеш да го докараш. Зависи също така, колко време мислиш да караш колата ... Но пак казвам, аз не бих и сложил газ.
  8. Има хора от форума, които ще ти помогнат.
  9. Защото имам чувството, че говориш за хотел на боровец. Става въпрос за тъп и адски грозен/не удобен римейк на телефон, от над десетилетие ....
  10. При тези километри които въртиш, ще има смисъл.
  11. Интересно, защо моята "надуваше гайдата" за ново масло на всеки 8к км ...
  12. Dееper

    Проблем с табло un4

    Смени го с друго ..
  13. Този салон му стои неестествено.
  14. Абе дали не съм хващал фолд, а? Ти верно ми зададе този въпрос въпреки това, което ти написах по горе?
×
×
  • Create New...