Jump to content

Dееper

Members
  • Мнения

    58
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Dееper

  1. Това с Q3-то беше грешка от моя страна (червеното). Това в поста ми е Q5. Кое ме води на мисълта, че салона е присаждан ли? Поразтърси се малко из нета ...
  2. Огледай хубаво интериора и пак ме питай как. Бако, нямам нищо против личният избор. Споделих мнение, че старо SQ не мисля, че е по добро дори визуално от ново Q Говоря за фарове, маски, брони и найййййй-вече стопове, които са от поколение 2006-а. Това, че е S, a He caMo Q не го прави по красиво. Това на снимките е 2017-а фейслифт... Да, прав си деба... кола за дОпета!
  3. Аз лично говоря за разлика между поколенията, не за оборудване. Ей ти SQ5 vs Q5 ... сам прецени кое изглежда по добре и кое си заслужава повече
  4. Не е проблема в цвета на салона, а в това, че този салон съм на 99.9% сигурен, че не е от този автомобил. Да се дадат 40к за едно S, малко разлика в броните и по-сложен мотор вместо да се дадат за по ново, просто Q, е това не ми харесва най-много в колата. Ако ще и RSQ да е, пак е с ретро стопове, фарове и маска.
  5. 4 цилиндров срещу 6 цилиндров мотор ...
  6. Да бе, нека да я види, да я покара, па ще види бива ли, не бива ли. Аз лично бих погледнал онова, червеното на колегата от този форум. За тези пари (вярно не е SQ и вярно, даже и климатроник няма), ама си е по ново и фейс-че. Това ми е леко грозновато от пред.
  7. Не, 15лв няма да можеш да го докараш. Зависи също така, колко време мислиш да караш колата ... Но пак казвам, аз не бих и сложил газ.
  8. Има хора от форума, които ще ти помогнат.
  9. Защото имам чувството, че говориш за хотел на боровец. Става въпрос за тъп и адски грозен/не удобен римейк на телефон, от над десетилетие ....
  10. При тези километри които въртиш, ще има смисъл.
  11. Интересно, защо моята "надуваше гайдата" за ново масло на всеки 8к км ...
  12. Dееper

    Проблем с табло un4

    Смени го с друго ..
  13. Този салон му стои неестествено.
  14. Абе дали не съм хващал фолд, а? Ти верно ми зададе този въпрос въпреки това, което ти написах по горе?
  15. Не бих си регистрирал 15 други ника, @Wizi , ако не беше и арогантното отношение на @drob4o Опитах се да обясня как и защо, но гордост и предрасъдъци ...
  16. Мотора е коментиран доста пъти. Насочи си вниманието към друг двигател или просто следващо поколение.
  17. Кои са по старите? Че те вече няколко поколения излязаха? А и колко вида дизелови мотори има Q7, че си пред дилема?
  18. То в този раздел има ли тема, която да касае админите и да не се затваря? @Васко @drob4o @HITMAN Призовавам да направим обществена дискусия с останалите юзъри на нормален тон и език. @VBI не го замесвам човека, той и без друго е единственият, който се занимава коректно с този форум.
  19. Баси, имам чувството, че се говори за проект тип "компетишъна на more". Помня преди години, че имаше някакъв подобен за 2.5 ама на а4 мисля.
  20. Dееper

    Q5 - проблеми и решения

    Важното е, че сега всичко е ок.
  21. Тръца е готов веееее, мое да му гледаш само ауспусите в момента Ново турбо, актуатор а-у, оная ще литне като на Пикард кораба ве. Щи посна лайк, като докараш твоята до полу готова
  22. Очакваш 3 години шофиране После взимаш другото и така Сега ти ще натикаш толкова лев в твоята, колко аз след 3 години за да карам нещо на същата стойност.
  23. Dееper

    Q5 - проблеми и решения

    Това от колко години насам?
  24. Да веско, този мотор може да дърпа въздух Ти нямаш airflow mate. Всъщност поправям се ... имаш подобие на airflow ... просто тапа.
×
×
  • Create New...