Givko2123

Members
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

About Givko2123

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  Ауди

Персонална информация

 • Location
  Шумен

Recent Profile Visitors

159 profile views
 1. Колеги защо имам 3 изхода на помпата в резервоара и защо и трите са отворени а влизат само два маркуча
 2. Благодаря,несме проверявали само тези неща,ще ги проверя и ше пиша
 3. Дебитомера е сменен,за налягането на горивото колата р помпа дюза,как трябва да го измеря в помпата в резервоара ли?
 4. Тя колата си ги прави 1.6 бара но сякаш неи стига гориво,тромава е
 5. Нафтовия филтър и всички ремъци и ролки смених,то неостана нещо ,което несъм сменял
 6. Колеги една голяма мистерия,явно са ми пипнали софта да не показва праеилните грешки,колата е 2.0 тди 170,от както я купих преди 5 месеца е супер спъната,усеща се как турбото включва но неще да тръгне тая кола както трябва и много се мъчи.Правил съм следните неща по колата: оригинален софтуер;рециклиране на турбина и настройка на стенд;сменени дюзи,мап,маф,затапен дпф и егр,махнати гихрови клапи,пълно обслужване на ремъци и ролко и синхронизация на валовете.чистен всмукателен колектор.След всичко това неще и неще да тръгне тая кола,прави ди 1.6 бара бууст на живи данни а непомръдва,дебитомера вдига 1300.моля дайте мнения от какво може да е.
 7. Колеги нормално ли е да показва 14-15g/s дебитомера ми на празен ход,иначе като ускоря стига до 160 единици.Колата е б7 2.0 тди 170к
 8. Благодаря,утре ще искарам капака и ще похледна какво е положението,днес изкарах маркуча от филтъра и беше запушен целия със изсъхнало масло като грес.
 9. Колеги,пълни турбопътищата с масло от филтъра на картерната вентилация,колата е б7 2.0 тди 170к.с.Въпроса ми е рециклира ли се този филтър или трябва да купувам цял капак на клапаните.Другия въпрос е дали става от 140 коня.
 10. При мен не пише pressure а само oil и карах около 30км,спира и пак светва
 11. Здравейте,колата е б7 2.0 тди 170,днес реших да погледна щеката на маслото и беше между минимума и максимума,след коетонреших да долея 500 грама.Вечерта тръгнах на път и ми светна червената лампа на маслото с надпис отдолу oil,а маслото е сменяно преди 2000км.Карах някъде 30 км и продължи да светва и изгасва.Нещо сериозно ли е защото съм чувал че червената не е за налягане на маслото.
 12. Егр е затапен а вихровите клапи са премахнати,как мога да разбера Н75 дали работи без да купувам друг ?
 13. Колеги колата е б7 2.0 170 коня БРД няма никаква мощност и показва много висок разход на борда- извън градско 14/100 Турбината е рециклирана и стендована,заедно с актуатора,сменени дюзи,затапен егр и дпф (+софтуерно) Възможно ли е да е от дебитомер или мап сензор(утре мисля да ги изчистя със спрей) ? грешката,която дава е p0299-006 boost pressure regulation control not range