Jump to content

HeatheN

Members
  • Мнения

    69
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от HeatheN

  1. Естествено, че може да няма боркомпютър, даже като я гледам колко е базова, най-вероятно няма. Може да се сложи в последствие, но и таблото сигурно е без FIS. Не съм гледал 8P-тата как вървят от доста време, но ме съмнява това да е най-голямата оферта по сайтовете :).
  2. Ако наистина е на тези години и километри и е поддържана само в официален сервиз, по-добре си го смени там за да й продължиш историята, така ако стане нещо по-сериозно може да участва и дилъра с някакъв %. Иначе не е проблем да се смени маслото навсякъде, но все пак да разбират поне малко от Ауди-та.
  3. Принципно има и по-нова ревизия, но са от последните и не би трябвало да има проблем с тях. Или не са направили ремонта като хората (по-вероятно) или проблема е другаде.
  4. Коя година са сменяни буталата и сегментите?
  5. В интернет форум по какво друго да гледаме?
  6. Задна лява врата ми се вижда 100% правена, прав ли съм @zhelyazA6?
  7. HeatheN

    Амбиентно осветление

    Супер е амбиентното вечер, може да се намалява или усилва, има и "нормални" цветове, готино е :).
  8. HeatheN

    Амбиентно осветление

    @S800918 звънни в Авител и ги питай, трябва да могат да го направят.
  9. Не баш, фейслифтова, но да не е 211 коньовата версия :). Иначе и 177 дизела с ръчка и куатро е добра комбинация.
  10. @Milanski с добро чувство е, ташак да става ;). Колицата изглежда читава иначе, честито и безаварийно.
  11. Доста по-добра опция е, но и това върши чудесна работа, A6 4G не е кораба Dragon на SpaceX, а е кола с технологии на 15 години в нея ;).
  12. Епа идеално е, малко му бяга картината, ама това може да се нагласи ;).
  13. @CVT идеална си е картината, не ми се рови да търся, това е първото клипче от нета на което попаднах.
  14. HeatheN

    ESP светна

    Пиши как оправихте проблема, с реглаж и адаптация или беше нещо друго?
  15. HeatheN

    Мултимедия

    Е бях му гледал някакви клипчета точно на канадския кореец преди време в които ги "разконспирираше".
  16. HeatheN

    Мултимедия

    Кореец е собственика, а всичко се прави/краде в Китай и изпраща от там. Ясно е, че не е нещо революционно, но поне наистина ползват версията на Андроид, която показва, както и имат по-добри компоненти и дисплей като цяло, отделно, че имат и приличен съпорт. Това горе е 8.8, а и гаранция не е андроид 10, но за 300 долара важи и то.
  17. HeatheN

    климатроник 8па

    Натискаш копчето между стрелките за нагоре и надолу, ако не тръгнат да духат провери дали не са затворени, врътни ринговете на самите духалки, ако и така не става може да има нещо прецакано, пусни една диагностика.
  18. Е това е на телевизор, на дисплей-а в колата си изглежда супер, пробвал съм го на B8.5 нямам спомен да не ми харесваше картината, че не е перфектна е ясно, но пък не е и толкова зле.
  19. HeatheN

    Мултимедия

    Това ти е вариант ако искаш нещо такова, Concert/Symphony трябва да е избрано, но най-добре се свържи със собственика по имейл ако ще поръчваш.
  20. HeatheN

    ESP светна

    Sensor for Steering Angle (G85) Prerequisites: Start the vehicle. Turn the steering wheel one turn to the right and one turn to the left. Drive in a short distance straight line on a level surface at a speed not higher than 20 km/h. If the steering wheel is straight during the test drive then stop the vehicle with the wheels pointed straight. Ensure that the steering wheel is not moved again. Keep the engine running and do not switch off the ignition. System voltage at least 12.0 V. [Select] [03 - Brake Electronics] [Measuring Blocks - 08] Group 004 [Go!] Check field 1, the value has to be between -1.5 and +1.5 °. [Done, Go Back] [Coding-II - 11] OR (if Coding-II is not available) [Security Access - 16] Enter 40168, to enable the basic setting. [Do it!] [Basic Settings - 04] Group 060 [Go!] After a successful basic setting, field 2 should say "OK". [Done, Go Back] [Close Controller, Go Back - 06]
  21. @liverpoolfan да, но с хромкаст-а всичко става безжично. Android ауто-то е удобно, но освен за карти не става за нищо друго, който го е ползвал знае, така че това е доста добра алтернатива ако няма вариант за него. @CVT защо 480p, ограничение на кутийката или колата е нещо? Аз имам такава 1080p кутийка в мен. Дори и да е 480p е доста близко до нейтив резолюцията на екрана, не вярвам да има голяма драма с картината. EDIT: Най-добрия варинат е RSNAV, но е фрашкано с бъгове и при по-новите коли не ми изглежда оферта да се сменят екрани и т.н., но реално това е най-функционалното нещо, което може да се направи.
  22. На 3G+ може лесно и да се "мирърне" телефона на екрана на колата с хромкаст.
  23. HeatheN

    ESP светна

    Прецакан, нямах предвид, че е за кофата, въпреки, че може и това да стане, което не е голяма драма :). Steering Angle Sensor (G85) Basic Setting lost Steering Angle Sensor (G85) Installation Position incorrect Suspension Geometry incorrect @Ivan2256 направи реглаж, после адаптация и ще се оправи най-вероятно.
×
×
  • Create New...