Jump to content

pe4katdi

Members
  • Мнения

    20
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от pe4katdi

  1. pe4katdi

    Проблем с климатика

    и без да пада предницата можеш да го смениш трябват ти два ключа гаечни мисля че 32 или 36 бяха и двата
  2. с какво е закачана ? Ако е с китайско Делфи няма да изкара почти нищо . Закачете я с Ваг-кома.
  3. Никакви грешки ли не изкарва при диагностика ?
  4. Просто го захрани от синия кабел на радиото
  5. Колега от BAU,BDG не знам някой който да са им изпадали кобилици и паричките така че беше неуместно плюс това аз на моето АКЕ му сложих глави от BAU и нямам абсолютно никакви проблеми вече!
  6. спокойно тея мотори си вървят и без кобилиците най лесния ти вариант е да сложиш от по новия двигател глави с валове и да забравиш за проблема .
  7. Колега виж си центровката как е като за начало да не е прехвърлила някой зъб
  8. Интересува ме скоростната ми ще пасне ли полуски тем подобни само двигател компютър и инсталация ли ще ми трябва?
  9. ръчка е да интересуваше ме доста работи ли ще ми трябват или повечето работи може да си останат и да паснат на другия двигател ?
  10. Накарал съм се на 1.9ки идеята ми е да си остане 6 цилиндъра като цяло
  11. Здравейте след много ама много ремонти проблеми днес пак се предаде душегуба и вече ми писна да го съживявам та мисълта ми е да сложа 3.0ка или 2.7-ца дали ще е възможно и дали ще мога да си карам с моята стара скоростна кутия? Ако има някой по запознат ще се радвам ако ми помогне ! Благодаря предварително.
  12. Колега колко инча ти е навигацията ,гледам че ги има и мисля да слагам такава но не знам колко инча трябва да е да се събере ?
  13. Колега какво става има ли развитие ?
  14. Колега доколкото знам се изкарва кода за имобилайзера и вече с него си го вкарваш за адаптация на новата помпа с Vag commander, много съм далече иначе бих помогнал .
  15. А гледал ли си излиза ли ти грешка за умната дюза ?
  16. Здравейте колеги! Дилемата ми е такава че имам 2.5tdi АКЕ на което му слагам нови глави с валовете обаче мисълта ми е някой може ли по подробно да ми обясни как се прави центровката кой цилиндър на къде трябва да е и горе на разпределителните как трябва да е че да се докара в начално положение ? Много ще съм благодарен ако някой ми помогне
  17. Евала колега следя темата с интерес .Да попитам само колегите с 2.5 смятам да сложа на 2.5 АКЕ 180 коня който е глави направо с валовете от 163 коня BDG като ми казаха че си пасва всичко само трябвало да е на едно с главата защото само валовете нямало да стане да се прехвърлят на моята глава .
  18. защо като за начало не я закачиш на диагностика ?
×
×
  • Create New...