Jump to content

denislavst

Members
  • Мнения

    30
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi a4/b6

Персонална информация

  • Локация
    bulgaria

Последни посетители

861 профилни разглеждания

denislavst's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. да, в Румъния също го има и през евро07 за 5 дни ще е тук, но според МиД ауто нямало доставка в Бг. Вторник ще дам подробна информация какво ще кажат.
  2. сетих се за темата и да напиша 2-3 реда. Смениха радиатора, който направи бозата, но съединителя е тотал щета. Вторник имам час в МиД ауто, но по телефона директно ми казаха, че диагностика ще направят, но съединител НЯМА в търговската мрежа и не могат да се ангажират с дата кога ще има. Някой може ли да препоръча сервиз във Варна/София, където биха сменили съединителя, ако в МиД ауто не стане нищо близко време? Благодаря!
  3. аз не съм разбрал нищо. Вчера звъннах на момче работещо във Фолксваген, който има и личен сервиз, та той ми каза всичко това. Каза и че може първо да видим как е кутията без да сменяме съединител, но има вероятност да е за смяна. Другата седмица имам уговорен час при момчетата и ще дам допълнителна информация.
  4. Вчера кутията даде фира. По-точно смеси масло от кутията с антифриз. Сега се чудя дали да не сменя направи тая смотана кутия с друг автомат, но не и мултитроник. Призовавам @CVT като запознат да сподели какво мисли за смяна на кутията с друга автоматична, защото вероятно от сервиза казаха, че и съединителя ще е заминал. Проблема се случи при опит да вляза в клетка за реглаж на предницата. Поради проблемното тръгване и зора по лекия баир, явно вдигна голямо налягане и стана бозата. Благодаря на всички включили се.
  5. @CVT Благодаря много за пояснението. Значи ще търся друга кола да търкалям 2 седмици 🙃 След решението на проблема ще се включа отново
  6. Здравейте. Преди време ми излезе грешка 01315 Transmission control module 013 - Check DTC Memory - Intermittent Ако някой може да каже нещо по тази грешка ще се радвам. От няколко дни обаче започна да се държи много неприятно при потегляне - давам газ и вдига оборотите без да потегли кой знае колко, когато достигне около 1200 оборота и изведнъж захапва, превърта гумите и хуква. Закачих я и показа грешка: 2225 - RPM Signal from ECU P0727 00 [044] - No Signal Някой знае ли къде се намира този сензор? Вероятно не е датчика на колянови вал, а някъде по кутията, но тук има запознати със сигурност и могат да кажат с точност. На 20ти имам час в МИД Ауто Варна, но няма как да оставя колата и да не я карам 2 седмици докато ми дойде часа. Искам поне този проблем да реша, че да мога спокойно да я карам без опасност да я допрецакам. Благодаря!
  7. да повдигна малко темата, ако някой може да помогне. Днес малко след като запалих дисплея проработи и така докато не паркирах и изгасих колата. След това отново не работеше. Докато работеше мърдах кабелите отзад при чейнджъра, но не спря.
  8. така, днес след диагностика ми излязоха тези грешки.
  9. Няма проблем, така или иначе ще поръчам, но ако някой е имал същия проблем да каже какво е било при него, че може да сменя всичко докато се отстрани проблема.
  10. AUDI A4 b8 mmi 2g Здравейте. Има много теми със спрели дисплеи на мми, но при всички четох, че радиото също не работи. При мен абсолютно всички работи, а проблема е, че дисплея показва черти и каквото си иска, но не и картина. Когато сменям режимите нави, радио, медия и дисплея променя "изображението". Дисплея ли е заминал според вас или оптичния кабел? Прикачвам снимки да добиете представа. Благодаря
  11. на стойности излиза 0 btds както и да въртя колелото не се променя. Как да се ориентирам кога е добре, освен с работа на мотора?
  12. https://youtu.be/_5l1w1MpKew От известно време имам проблем с паленето. Ще кача клип за най-лесно. Прави го и лятото и зимата. Ако запаля около 20 мин след гасене, пали почти веднага. Закачих колата на вагком и това е диаграмата. Някой ще ми я разчете ли и да каже с колко е превъртяла помпата, ако е мръднала изобщо. Смених акумулатор, подгревни дюзи, рециклирах стартер след като се прецака. Благодаря.
  13. denislavst

    Кик даун проблем.

    егр можеш да го затапиш и изключиш софтуерно. като негатив, може да пропуши малко. дебитомера освен с друг да замениш за проба, друг вариант не се сещам. от кой град си? п.п. видях ти профила, пазарджик. ако беше от варна, щях да ти дам моя за пробата...
  14. аз съм с лупи и лед от 1 година, събират се без проблем, но ТРЯБВА да се изреже малък кръг на капачката заради вентилатора, защото после ще има тема какъв боклук са тези ледове понеже горяли. На ден около 3-4 часа фаровете работят и нямам нито смущение в радиото, нито проблеми със заслепяване. Поръчах си ги от алито.
  15. denislavst

    Кик даун проблем.

    кутията обслужвал ли си я скоро?
×
×
  • Create New...