Jump to content

Ico Danielov

Members
  • Мнения

    35
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Ico Danielov

  1. Здравейте, взех си фейслифт километража, та въпроса ми е кой може да ми го обучи и клонира имобилайзера?
  2. За София не знам, но го сменете ръчно без намесата на машини!
  3. Ico Danielov

    Кеч кен на BKD

    Добре остави ЕГРа, но нужно ли е цялата гняс да отива по турбото, кулера и пътищата?
  4. Ico Danielov

    ДСГ Маховик

    Здравейте, налага ми се да сменя маховика, дайте предложения на каква марка да е Luk или Sachs?
  5. Ico Danielov

    Кеч кен на BKD

    И така малко развитие по темата.. Най-после се навик да се задействам по слагането му. Първо взех кеч кена, който дойде с по-малки фитинги от колкото очаквах. Мислех как да го направя, но с тези фитинги трябваше да има снадки от които исках да избягам. Моето желание беше да ползвам един маркуч с еднакъв размер за входа и изхода. Така отидох при стругар който ми направи фитинги със същата резба за големия маркуч. Мястото на което сложих кена е между казанчето за чистачките и горивния филтър. Надявам се на някой да му е от полза! Ето и снимки:
  6. Казват че до МГ2011 които са с една хромирана лайстна пасват дори и буксите.
  7. Ico Danielov

    Фейс стопове

    От някоя кола която е за части, морга или нови. Сменят се лесно и не се иска преправяне на букси както при sportback
  8. Скоро моята записа същата грешка, като твоята (първата). Ако проблема е само в моторчето мисля, че само от лявата страна ще духа топло, а от дясната студено(говорим за включен климатик). До колкото знам това моторче доста трудно се сменя и то от шофьорската страна. Ще следя темата🙂
  9. Ico Danielov

    Audi A3 8P - VCDS

    Маховика вече се чува доста и имам тресене при потегляне, затова ще се сменя. Уж всичко е гледано и казаха че е наред със съединителя и мехатроника.
  10. Ico Danielov

    Audi A3 8P - VCDS

    Проблеми по скоро не, но на моменти когато сваля от 3та на 2ра има едно леко придърпване, на моменти е доста агресивна, но мисля, че е от софта на кутията, защото е стейдж 2 (така я взех). Този месец ще сменя маховика и след това ще направим една адаптация. Ще пиша какви са промените след ремонта!
  11. Ico Danielov

    Audi A3 8P - VCDS

    Смяна на масло, но гледам, че доста хора правят адаптация, когато имат някакви оплаквания от държанието на кутията и след това казват че се оправят, защото има износване и се нуждаело от адаптация.
  12. Ico Danielov

    Audi A3 8P - VCDS

    За или против сте за адаптация на Dsg dq250 и как се прави самата адаптация?
  13. Ico Danielov

    Audi A3 8P - VCDS

    При смяна на egr с нов, изисква ли се адаптация? А ако се изисква как се прави?
  14. Здравейте колеги, става въпрос за А3 БКД! Та ЕГРа и дросела са доста омаслени, но нямам никакви записани грешни. Мисля да сменя ЕГРа с нов и да почистя дросела. Въпроса ми е дали се гледат номерата на ЕГРа, когато се заменя с нов, също каква марка бихте ми препоръчали и каква е причината за цялата тая каша? Да вметна, колата не губи масло и е леко омаслено отгоре на картерната вентилация, тази седмица с почистването на дросела и смяната на ЕГРа ще се сложи и Ойл Кеч Кен!
  15. Ico Danielov

    Фейслифт табло

    2005 година е автомат, модулите ми са highline а номера на километража ми е 8P0 920 930 K
  16. Ico Danielov

    Audi A3 8P - VCDS

    1 Fault Found: 100470 - Company Comfort Databus in Single Wire 011 - Open Circuit Freeze Frame: Fault Status: 01101011 Fault Priority: 3 Fault Frequency: 254 Reset counter 126 Mileage: 248688 km Time Indication: 0 Date: 2022 09 15 Time: 22 59-48 Някой може ли да каже решението на проблема?
  17. Бият ли грешки и светят ли постоянно? Освен от алито другаде продават ли ги?
  18. Какви са крушките колега?
  19. Здравейте колеги, искам да си сложа фейс табло на А3ката. Има ли някой, който е правил това, защото имам няколко въпроса?
  20. Здравейте колеги, в момента съм с панел от първата снимка (преди фейс) и искам да сложа панела от втората снимка (фейс). Та въпроса ми е дали става само със смяната на самия панел?
  21. Здравейте колеги, в момента съм с волан от първата снимка. Волана е с пера, но не е мулти, а искам да мина към фейсов мулти волан (снимка2)! Въпроса ми е дали ще мога да използвам моя стария бег? Благодаря предварително
  22. Разбрах че с осветлението в купето са на един бушон и прецених да пробвам
  23. Здравейте колеги, плафоните на задния номер не светят. Смених ги но пак същото, бушона също. Та къде да търся проблема.
  24. Ico Danielov

    Кеч кен на BKD

    Здравейте колеги, обмислям слагането на кеч кен. Бихте ли ми дали идеи къде да го хвана? Благодаря предварително!
×
×
  • Create New...