Jump to content

Traycho96

Members
  • Мнения

    29
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

1 Последовател

Друго

  • Kaра
    Audi A8

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    София

Последни посетители

445 профилни разглеждания

Traycho96's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. В кой сервиз го ремонтира?
  2. Сериозно ли да я усиля още? Аз не съм фен на такива неща, просто предишният собственик я беше направил така и аз я купих. Но ако се оправи с това, бих пробвал.. дайте координати на такива хора, ако имате.
  3. Колеги опарих се с 2 сервиза, некадърни майстори, 6 месеца изгубено време и около 5хил.лв. за нищо. Дотегна ми, затова моля препоръчайте сервиз и човек, който разбира да провери тая а8ца 2010г 4.2 дизел. Рита кутията от 2ра на 3та и тресе, като задържиш газта на едно темпо, като подадеш газ изчезва тресенето. Навигацията също не знае къде се намира колата и затова са блокирали и дистрониците с автопилота. По окачването също има тропане. Моля насочете ме на някъде, че вече нямам нерви. Общо взето зле положение, да си дам парите, но поне да ми се върши работа. Даже може и да се обадите, ако може да помогнете с майстор или съвет. Благодаря!! 0897 840 227 Сервиз може в гр.София или околията, Пазарджик, Пловдив....
  4. Traycho96

    Soft Close не работи

    Драскана дръжка или ударена. При мен задна лява е леко ударена и блокира и четирите врати
  5. Моля дайте контакти на този сервиз да се свържа с тях. Благодаря ви!
  6. Здравейте ще бъда благодарен, ако съдействате по следният казус: Автомобила е Audi A8 D4 2010г. 4.2tdi със софтуер на stage 2 - 426кс, 1000Nm Проблемът е при смяна от 2ра на 3та предавка рита кутията и при 80-120км/ч почва да тресе в малките обороти на 6,7,8 степен. Единствено придърпва от 2ра на 3та. При смяна на другите предавки няма проблем, кик даун или когато връща скорост пак няма проблем. Закарах я в един сервиз и ми казаха съединител за смяна около 1500лв рециклиране със 1г. Гаранция, но сигурно и дисковете ще са за смяна, хидрото и т.н... общо взето май всичко свързано със скоростната кутия. Та ремонта ще възлезе на около 4000+лв. Мислил съм вариант за втора ръка кутия, но и там нещата са 50/50... та предпочитам да рециклирам със гаранция. Въпроса ми е, можете ли да съдействате със доверен сервиз, който знае какво да прави. Просто искам второ мнение, за да знам как да процедирам. Колата ще я правя, защото не искам да се разделям с нея. п.с. Обадих се в Дасауто гр.София, но не искат да се занимават, защото колата има софтуер и не дават гаранция. Благодаря!
  7. Оказа се че съединителя е заминал, явно и дисковете. Рециклиране + 1г гаранция около 4хил.лв. със обслужване на кутията.
  8. Здравейте, моля насочете ме към сервиз в София (освен официален) за ауди а8 д4 2010г 4.2 дизел. Искам да прегледат скоростната кутия защото рита при превключване от 2ра на 3та скорост, а при 80-100км в час при задържане на газта почва да трепери отпред, като дам газ или като отнема крака от газта спира да трепери.
  9. Качи една снимка да видим, какъв е този бутон.
  10. Закарай колата при човек, който разбира. Може би моторчето или механизма е засякло. . Като не се ползва много и понякога така става. Успех и пиши, ако има прогрес!
  11. Traycho96

    *TV*

    Привет на всички! Може ли някой да ми обясни, защо като пусна медията на режим ТВ, няма картина, а само звук? И има ли начин да се оправи? Ауди 2010г D4
  12. Един приятел кара такава, общо взето е добре, но доста харчи.. Ако питаш мен вземи си 4.2 дизел с лек софтуер колата става самолет! Върви на гръм и разхода е даже смешен.. От личен опит го казвам! Успех.
  13. Traycho96

    Няма мощност

    Здравейте, почна да мига този знак на таблото и излиза чека, като настъпиш газта няма никаква сила. Спирам автомобила, изключвам двигателя и след 1 мин. паля и почва да си върви нормално, обаче след 3,4мин пак светват тези грешки. Нямах възможност да я кача на компютър, това ще стане чак в понеделник, но до тогава реших да попитам тук, може някой да е имал същият проблем. Ауди а8 д4 2010г дизел 4.2 20221114_062629.mp4
  14. Здравейте на всички, имам странен проблем при смяна на предавка от 2-ра на 3-та има някакво придърпване и сякаш рита скоростната кутия, при малки обороти. А на 7-ма и 8-ма предавка със, около 100км в час при ниски обороти почва да тресе колата все едно имам крива гума, но не е от гумите 100%. Моля споделете, дали ви се е случвало това нещо и ще бъда благодарен, ако ме насочете към сервиз, който знае какво да направи, за да отстрани проблема. Автомобила е AUDI A8 D4 - 2010г. 4.2дизел 430кс 1000Nm.
×
×
  • Create New...