Jump to content

veslav

Members
  • Мнения

    46
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от veslav

  1. Пробвано, работи, вече година нямам проблем със заключващия механизъм, дори няма никакви грешки записани след процедурата.
  2. Това трябва да е, имах същият проблем, след прекъсване на заключващия механизъм не съм имал проблем вече година, но волана не се заключва повече.
  3. И при мен същата процедура даде положителен резултат, от тогава си работи безотказно, но съм седан, също минах пиновете с финна шкурка, доколкото четох проблема е в кафявия кабел за маса.
  4. И аз имах проблем с тях, просто си взех нови плафони с нови обикновенни крушки и няма грешка :D, just keep it simple
  5. Не съм чул там да има слабо място, но тва не значи, че няяма. Недей да предполагаш, просто тряябвва да се свали кората и да се огледа, това е, радвай се, че тече и го виждаш, ако доливаш и не тече е по-зле.
  6. Защо не прегледат лагер главвина
  7. През VCDS се прави някак, ако нямаш VCDS, ще трябва да отидеш в някой сервиз да ти го направят.
  8. И аз това направих, ако няма ефект, ще трябва да се сваля, но щом казваш, че няма проблем, това би било чудесно, защото иначе е много разглобяване. Защо не казвате като знаете, нали питам, можехте да ми спестите 1 час четене 😅
  9. Мисля, че намерих две решения на проблема, пускам ги за да ги има във форума при търсене. Първото и най-лесно решение е като се отреже захранването на заключващият механизъм (нещо като байпас) ето и видео, как става това. Този метод има един минус и той е, че не се заключва волана повече, винаги остава отключен. Вторият метод е по-сложен, той включва сваляне на заключващия механизъм (Steering Wheel Column Lock Actuator), след което се подменят 3 суйча и едно реле на платката, този комплект може да намерите тук: https://www.aliexpress.com/item/1005004904894864.html?gatewayAdapt=4itemAdapt Надявам се информацията да е полезна, хубава вечер.
  10. Здравейте, Излезна един проблем, ще се радвам за съвети. Сутрин при поставяне ключа и завъртане на контакт се включва само MMI, нищо друго не светка по таблото(дори да се опиташ да запалиш, просто нищо не се случва), след повторен опит се оправя, след това няма проблем през целия ден. Спорен ден.
  11. @OvivO Със сигурност е по-добра идея фолиото, но май е тегаво за лепене.
  12. Здравейте съмишленици, След като @ники 125кс. каза, че е доволен от комплекта за полиране на фарове на VISBELLA, взех и аз и не съм доволен. Първо: Има само един тип полир паста в комплекта Второ: Лака е без втвърдител и се маже с гъбичка, като ефекта е незадоволителен, става на ленти и т.н За горе долу същите пари може да си вземето полир паста номер 1 и 3, шкурки и лак за фарове на спрей. Шкурка 800->1200->2000 - паста 1->3 - Две ръце лак през 15 мин. Ефекта е невероятен и фаровете светят значително по-силно.
  13. @zdrash идеално е, под 10гр не пада, излиза чиста, няма печки, няма нищо, това е най-добрата екстра
  14. @ники 125кс. От къде поръча комплекта, може ли да кажеш
  15. veslav

    Двигателно масло

    @P_PETKOV Сипвам безин в огъня
  16. veslav

    Двигателно масло

    Нали на капачката пише кастрол, какво повече искате 😅🙄
  17. @zdrash Може ли линк към тези пластини, да ги видим, мерси
  18. Здравейте колеги, След като времето застудя, при навиване пълен ляв или десен се чува припукване в предницата. Някой знае ли от какво може да е това? Лятото нямаше проблем.
  19. Това е една от най-важните системи за сигурност в автомобила, при най-малкия дефект би трябвало да изкарва грешка.
  20. veslav

    Двигателно масло

    Не пречи, сипвай смело. Мнения за маслата може да прочетеш на първата страница в тази тема, но всеки сам си преценява, каквото и да сипеш според мен е по-важно да го сменяш до 10 000км.
  21. veslav

    DPF филтър

    Как разбирате кога регенерира?
  22. Как разбра, че ти е за смяна термостата? и какво визираш под "очиларката"?
  23. Ако оборотите играят при пускане по инерцията, това би трябвало да е автоматика. Има някакво износване, но карай така или отваряйте и сменяш каквото има за смяна, доколкото съм чел се получава от торк конвертора това придърпване, аз също го имам, карам така от години.
×
×
  • Create New...