Jump to content

Борето

Members
  • Мнения

    103
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Борето

  1. Не се отнася за другите коптори и мрЪтвци с тая абривиатура, само и еднинствено на Спами колЪтЪ е дъ бест.
  2. Почвам му се подмазвам от сега. Стани69 По-убаво от 2.5 TDI нЕма и никога не е ималО viva V6 viva viva viva!!!
  3. Борето

    Въпрос за quattro

    Аз такива "кондики" не практикувам, че после не ми се сменят раздатки. Още като я взех човек много навътре в нещата каращ от доста време куатро ми каза НИКАКВИ РЪЧНИ С КУАТРО!!! Също при дрифтене задължително трябва да си на хомогенна настилка, не едното колело на асфалт па три на песък, пак става мазаляк, тва го казвам само и единствено, като съвет, па който иска да пробва боли ме.
  4. Колега тука сте прозрял много дълбока истина. Мога да ви посоча редът, който следва от тук нататък. Някой мод ще влезе в остра конфронтация на лични съобщения с вас, има два варианта или тотално го игнорирате, или правите грешката да се опитате да се разберете, като разумни същества. ОГРОМНА ГРЕШКА, виждате в един момент, че нЕма сми, отебавате го тотално, нещата отминават, един ден пак подпитвате леко и нежно какво става с дизловия раздел, този път модове няма, поради непосилност да ви "вразумят", насъскват големия батко, а именно АДМИНЪТ той ви влиза още по-остро, мое гризнете некоя псувня, задължително майки и приятелки са в играта, вие на свой ред решавате да отвърнете на "удара" ГРЕШКА, биват снапнати личните за "доказателство" какъв сте диФ селянин и грубиян бивате порицан публично и освиркан от цялото УС и всички членове на мега клубът АКБ/ цели седем 7 члена/ следват доживотен бан, позор и забвение на пустинен остров.
  5. Ма ти пак не схвана какво написах, гуми правещи такъв брутален аквапланинг в сравнение с нови надали имат "още някакъв живот" Никой не ти говори за гуми на 2000 км, щот такива гуми гаранция нема се "меткат" така, както показаните на тестовете. Щот практиката е съвсем друга, слагат се по 2 гуми масово, щот в другите 2 "има още живот" Така, че ако сложиш 1 гума поради срязване или от тоя сорт, а другите са ти под 10К км не виждам нищо престъпно, но да си оставиш 2 броя на по 30+++К отзад или отпред без значение щот "стааат все още" си си чист педераст тънкач без извинение.
  6. Борето

    Quattro на Audi и 4motion на VW

    Никъде не е казано, че не може да се пише на английски след, като се отговаря на цитат писан на такъв. Ima se protiv na ne6to ot toq sort.
  7. С теб често сме в разногласия, но случая си адски прав и съм изцяло съгласен, много добре го синтезира. С куатро имам 5К км, старата ми беше само предно. Сега съм на фаза разучаване, добро е много, факт. Но не е чак такава неземна технология, каквато някой надъханяци я изкарват.
  8. Е кво трябва да правя да ръкопляскам ли, абстрахирам се от това. че са американци. Просто мразя мизерници, които с мизерията си по някакъв начин застрашават мен, защото за съжаление постоянно карам сред такива, вчера една Фиеста щеше ме ковне челно спира някъде около 10 метра поради липса на гуми, ми като нямаш гуми/не коментирам поради каква причина, липса на финанси или чисто и просто педерастка тънкащина/. НЯМА ДА КАРАШ КОЛА! Защото карайки този гроб без гуми, освен себе си застрашаваш и околните.
  9. Бах тва резане, аз да не работим у стъкларска фабрика. И такъв брутален аквапланинг дет дават на клипчето, надали се получава с нормални гуми, просто си е срезал шушонките и се е "прежалил" да смени поне 2 /говоря за хипотетичен американски шушляк/. С гуми поне с 2/3 протектор надали би се въртел така, не мислиш ли? Продължавай да вярваш на митове. "Само" 11 години са им трябвали на времето си уеднаквят краш тестовата система със световната, въпреки че колите им са били подвижни ковчези, и сега бълват такива модели, и въпреки това се движат по пътищата. А за изискване за гуми сигурно ще им трябват поне 22 години. Баш тия селяни американците не ми ги давай за пример и тяхното спазване на законите.
  10. Тва не е "правене на сметка" тва е цигания, "правене на сметка" с жизнено важни неща за собствената ти безопаснот, а и тази на околните не се прави, все пак колата е с 4 гуми не с 2 нали?
  11. Изяснихме за куатрото затриха ни лайната вечерта беше пълноценна.
  12. Бате маняк е едно реалист съвсем друго, и аз съм сектант. Ако си ми зачитал постовете много добре го знаеш, но понякога и аз гледам реално на нещата. Вчера на НИМ си затънах, като пич в края на плаца върху една горе долу 70 сантиметрова бабуна, блокажи ли не пусках кво ли не и си седи и си върти кат бръмбар и не мръдва. Факт е че с тая кола се чувствам господар на пътя, но се говорят некви пълни глупости на моменти.
  13. А пък аз съм отвратен, че американците са такива тънкачи и плехари и си сменят гумите 2 по 2. Баси циганите пробити, защото щом правят такова филмче явно е практика се сменят само по 2 гуми. Явно навсякъде има мизерници.
  14. Не ти ли смуче жежък въздух, щот гледам конуса е бая навътре.
  15. Баце глеам, че си дрифтер голем при тва. Една Витоша навит ли си да видиме кой кво може? Ко ше кажеш по тоз въпрос? Аз съм неможач от сега си признавам, предполага се, че дрифтаджия и карач от твоя калибър ще ме направи на каскет нагоре, и все пак бих рискувал да ме опозориш.
  16. Некой вече го изпитаха. Бе карам и аз куатро, ма некой колеги направо се лумпенизират на тая тематика, то не са 50 санта преспи па и влачене на коли у същите, други са зели мини концесиики и ринат по улиците, плашим се. Явно мойта е единствената бъгава бройка дет у 60 сантима бабуна си опре корема е спре. Ше пребия джамбазина дет ми я набута тая трошка, а може би не моем да карам деа знам.
  17. Тия дни се моля господ да ги държи далеч от мен такива, като теб с много "практика и опит" Сподели нещо, ма честно. Вярваш ли си, щот ако си нещата са страшни, аз вече 8 години карам кола имам над 600К км зад гърба си и не смея да кажа, че имам опит. Ти с твоя "опит", ако си мислиш. че можеш и знаеш нещо на пътя направо се плашим зверски.
  18. Най-обичам га задаваш риторични въпроси милУ.
  19. До Земен и обратно, пътя беше мн добре с леки навявания на места, но като цяло добре. По магистралата 180 макс повече немаше къде. А ся си идвам от куатро екстриим найт, по София е направо бедствие на Витоша още по, а и видях още две шматки екстремисти навън, ма те ако искат да си признят кои бЕха.
  20. Не трябва да те учудва, рециклиране да си чувал, и твоя е такъв, рецикле. Иначе цена 260 за нов е невъзможна.
  21. Стъкла нема, продават се цели мигачи.
  22. Има резба, даже и ключалка.
  23. Борето

    Рингове за парното

    Усещам, че ако тоя се появи ше има ГСП груби селски прояви.
×
×
  • Create New...