Jump to content

sick_fuck

Members
  • Мнения

    102
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    каквото има

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Пловдив област

Последни посетители

1519 профилни разглеждания

sick_fuck's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. да и аз намерих от с3 ама преправяне иска и се отказах, такива ако намеря може и да я направя, моя регулатор е 4бара обаче.Ако не е тайна на каква цена вървят?
  2. и аз търся по-големи да са плуг енд плей, тези които си дал са такива моите на ajl са 0280150447 които са и за 150к, как тези които си дал ще станат директно?
  3. Аз съм карал 3 години абк с обикновенна газ от италия си беше дошла така аз бях 2ри в бг, изобщо не съм съгласен с тва за гърмежите и гасненията.Ако всичко е изправно най-вече примитивния дебитомер не е никакъв проблем нищо че има 1 метър маркуч от изпарителя на тоя мотор..естествено на днешно време инжекцион е по-добре.
  4. да допълня тъй като и колега беше писал за същото като при мен масата беше 2 и 4ти заедно на блока, вързах 2ри на минуса за комутатора учуди ме колко е дебел кабела и разлика има само положителна мерих им потенциала преди да ги вържа с мисълта че си губя качествено времето ама явно има защо ханс да пусне 2,5 кв2 жица.Иначе за смисъла мм има, но ако всичко ви е перфектно няма да усетите голяма разлика да в ниските дърпа доста по-добре общо взето на парите на някъв измислен комутатор взимате 4 бобини с инсталацията от англичанка примерно и с малко познания как се запоява имате фси бобини.+ за бобините дори и да са заедно не е проблем.
  5. Да промяна има положителна безспорно, по скоро защото си имал проблемен комутатор и на коя и друга пробила лула. Аз видях разлика да по леко и мазно е. Моята е coil dwell пипната също почти година карам, в тая тема четох едни глупости колко били кекави тея бобини ама и за свещите пишат медните че са дъ бест което е пълна глупост тъй че..
  6. поне на а6 ц5 не спират и тука ще е така най-вероятно.
  7. "бутоните" са в бравите, щом ти светва в краката значи ключетата в вратите работят ако имаш фис най-лесно се вижда.да не ти е прецакано копчето на плафона.
  8. Ти сам го каза тука всяка тема се обръща на наливане не е важно какъв е проблема на темата.
  9. не мога да намеря темата която гледах ето примерна, влизаш в модула-кодинг и ти показва балон със кое да смениш за да активираш дадена екстра, снимай си сегашния вариант на стойността.
  10. Играх си да си пусна индикацията на фиса за течността за чистачките, има датчик на казана и на теста на фиса имаше икона ама не реагира ще та трябваше да се смени кодинга на таблото и тръгна. Разцъках оскъдните модули на бабката и исках да активирам леко пиукане като заключва но моята писка сирената а тя вие като чакал е го махнах на момента,ако беше фейсова можеше и да има готина та цъкалка . Та имаше кодинг и за авто вдигане виж ако имаш ваг ком.
  11. на ajl-а са преди дебитомера трябва и при теб да е така, аз с 1100-200 съм палил миналата зима тая година 1000+ много малко за 10с в плд жега тая зима.иначе на ваг кома 860 някъде ми се въртят на айдъл тея 800 на оборотомера ли ги гледаш?
  12. на включено само с 1 обиновенна святка всичко, значи следи и консумация някаква чак пък толкова умна ли да е
×
×
  • Create New...