Jump to content

A4 1.9TDi 110hp

Members
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно A4 1.9TDi 110hp

  • Рожден ден 4.02.1969

Друго

  • Kaра
    A4

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Denmark

Контакти

  • Yahoo
    dalkaran@yahoo.com

Последни посетители

945 профилни разглеждания

A4 1.9TDi 110hp's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Моята е А4 Авант 1.9тди, 1997,AFN мотора.....на 380 000 е ....при студено палене сутрин, палиш и отиваш да отвиеш капа4ката за маслото...само духа без да пръска масло, по късно като загрее, да пръска малко.Може би това е имал предвид!!!!!!А от щеката за маслото нито духа , нито пръска...студена топла, без зна4ение!!!!
  2. Колега за Б4 масления тампон за двигатела имаш ли го, ....като седнеш зад волана левия тампон който се пада?Ако го имаш каква марка и номер е и колко лв. му търсиш? Благодаря!
  3. Колега откъде купи масления тампон за двигатела , можеш ли да провериш и да видиш коя марка е,...цена???Мерси!!!
  4. Здр. Димчо, аве търся тампон за двигатела за А4 Авант 1.9 ТДИ ,1997, не този с маслото вътре хидравличния....а другия....ако имаш втора употреба пиши. dalkaran@email.bg
  5. Някой знае ли как се минава технически преглед в ЕU....работя в Дания и трябва да минавам преглед през Септември....и дали изобщо е възможно? Благодаря!
  6. Ами Бате, аз за какво ти говоря ве, ти четеш ли изобщо? Повдигнах темата за водата,защото от нея се извлича водорода, тоя линк дет си го пуснал това са HHO генератори, сиреч в процеса на електролиза, водата H2O се разпада на HHO , 2 молекули Водород и една молекула Кислород....идеалното гориво. Въпроса ми е ползвал ли ги е някой тези клетки и какво е мнението му относно конденза? P.S. знам че в Америка много колеги го използват има видео в youtube.com и намалява разхода наполовина! Благодаря!
  7. A4 1.9TDi 110hp

    Яко свири!

    Здр. Колеги, тъй като работя в Дания и ми препоръчаха това масло, аз вече карам с PENZZOIL турбо 10x40 полусинтетика, и колата(98г. , 450 000км) пее, преди карах с Лики Моли 15х40 минерално.....много 4ерно го вади после ве....сега с това на Penzzoil даже вътре почна да се избелва, после ще и пусна с SHELL Diesel Active 10х40 да я из4исти допълнително и минавам на Castrol GTD Magnatec 10x40....за мен това е най доброто! А що се отнася до турбото и моето вие,....даже постоянно, ама си знам че нямам катализатор, предишния собственик се е сетил да го изхвърли...така 4е веднага се светнах 4е тъкмо той освобождава турбината и се полу4ава това леко виене, което си мисле 4е е нормално,дори ми прили4а на тунинг, кефи ме като я настъпя, все едно загрявам самолета и излитам... И на други Адита съм го 4увал, питал съм ги и те ми казват 4е няма проблем и нямат катализатори...така 4е карайте и се наслаждавайте! Успех на всички!
  8. Има и при дизел и бензин става, гледай в youtube.com , даже един си беше направил бъгито изцяло на вода да върви....а доколкото безопасност на двигатела, не съм сигурен,получава се много конденз, вси4ко по двигател и аспух хваща ръжда....Така се говори по чуждите форуми, лично аз искам да си намаля разхода който сега е 5,5л/100км смесено...но по добре по другия начин с изгорелите газове, от които една малка част се връщат обратно и се пускат в контейнер с вода и гориво(може и суров петрол) , от там минават обратно на идващите изгорели газове в камера и се пускат за горене отново.Има такъв работещ мотор на американски изследовател....намаля разхода по4ти 3 пъти, и вредните емисии с над 80%...работил е много часове и са го разглобявали многократно да видят как е състоянието.......перфектно.Има филм за енергията от нулева то4ка в zamunda.net казва се the race to zero point energy , там го има този двигател и как работи....филма няма субтитли, но аз му направих ако си го свалите пишете на dalkaran@yahoo.com да ви ги пратя.Да живее природата и всичко останало в нея!че за какво ти да пълниш бутилка ве, пускай го направо след въздушния филтър и карай с намален разход.Слагаш си клетаката, колкото по голяма толкова по добре и караш...то водорода си става и отива на място!!!!!!!!!!!!!!
  9. ЗДр. Колеги, наскоро се заинтересувах от едно приложение където водна клетка разгражда водата на водород и кислород...и този газ отива в въздушния филтър! Чакам отзиви!!!!
  10. A4 1.9TDi 110hp

    гори масло колата

    Това си е нормално да припръсква масло горе, и е нужно да засмуква и за турбото за да смазва вътре турбото иначе няма ли масло ще ти запече турбото!!!!! Но трябва да не е много, иначе ще го гори и ще дими....може проблема да е от сегментите, ако си ги сменял скоро....трябва им време докато си направят място и улегнат добре....поне 2-3000км
  11. A4 1.9TDi 110hp

    A4 1.9 TDI 110 hp

    Здр. Колега, колата върви ли? Трака ли, харчи ли масло повече от 200мг на 1000км....ако не .....карай и не пипай нищо. От много пипане ще си навлечещ беля, най много да попаднеш на някой баш майстор. Моята е 97г. на 450 000 км - сменям масла и карам, отвреме на време някоя хубава добавка за масло и това е,,,,50мг на 1000км масло ми яде...това е ....пипаш само ако има шум или проблем.. Жив и здрав!
×
×
  • Create New...