Jump to content

konfito

Members
  • Мнения

    54
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от konfito

  1. Здравейте, разпродавам следните части от стария лаптоп: МАТРИЦА ACER CRYSTEL BRIDE LCD 15,4 + ИНВЕРТОР YNV-C02 6001709L + КАМЕРА + КАПАК + ПАНТИТЕ - 110ЛВ. ПРОЦЕСОР AMD TURION 64 X2 1.8GHZ - 30ЛВ. 2X1GB RAM DDR2 - 2X15ЛВ. WIFI ATHEROS AR5BXB63 802,11B/G - 20ЛВ. МОДЕМ ANATEL - 10ЛВ. ЗАПИСВАЧКА SONY NEC OPTIARC DVD/CD – RW - 20ЛВ. ПРЕДЕН ДОЛЕН ПАНЕЛ + TOUCHPAD - 15ЛВ. 2 ТОНКОЛОНКИ - 10ЛВ. ВЕНТИЛАТОР - 5ЛВ. 2XUSB PORTS - 5ЛВ. МОДЕМ ПОРТ И КАБЕЛ ICL50 – 5ЛВ. АДАПТЕР ЗА ЗАХРАНВАНЕ – 5ЛВ. РАЗНИ ПАНЕЛИ И ПЛАСТМАСИ – ПО ДОГОВАРЯНЕ. ПРАЩАМ ПО ЕКОНТ, ЗА СМЕТКА НА КУПУВАЧА. Даниел Димов тел: 0885/038332 e-mail: konfito@gmail.com гр.София/Стара Загора
  2. Колега взехме на бащата една А4-ка 2000г. 1.9 TDI 116 к.с.Една оферта за масло и филтри , на 220К км е комбинатора Мерси!
  3. Колеги този проблем с вдигането до "половината" на прозореца на пасажерската врата се получи и при мен. Но само веднъж , след това се оправи и вече 3-та седмица няма проблем (аз постоянно го пробвам дали няма да се обади пак ,но нямам проблем) . Въпросът ми е щом 1 път се е пояил този проблем да го очаквам ли отново или повече няма да ме притеснява ?
  4. колега "nmm" се оказа прав ,защото проблема беше в релето За щастие се разминах доста евтино , комшията е електричар и като го извадихме само го запои на 2-3 места и се оправи проблема Между другото изваждането на това пусто реле си беше доста проблемно, а не както каза колега - с издърпване на бутона на аварийните ,това не става защото релето е правоъгълно и няма как да излезе през триъгълния отвор на копчето за аварийните - сваля се 1-во СД-то ,след това се изважда пласмасата около него ( има 2 болтчета до СД-то и от горе само се издърпва. Чак след това излиза бутона за аварийните + релето. (това е нещо като полезна информация ако на някой му се случи подобен проблем да не се чуди как се вади туй чудо (както се мъчих аз днес :blink: ) а може би съм забравил да спомена че колата е А3-ка '99 г. НЕ знам как е при А4-ките Благодаря все пак на всички за компетентните отговори
  5. точно - спира да цъка .ще пробвам с тоя спрей и ако не стане , ще се пробвам с релето . Мерси за помощта
  6. Прочетох нещо за разни контактни спрейове , вършат ли работа или да взимам нови ръчки ... че си е проблем карането така .
  7. никой ли не може да ми подскаже поне малко е
  8. Здравейте колеги ! Изникна едно проблемче с ръчката за мигачите , или поне си мисля че там е проблема - като си пусна мигача свети малко и изведнъж спира да свети и на таблото и самите мигачи ,а ръчката не се връща в начална позиция .Проблема е и с ляв и с десен мигач.Пробвах с аварийките , те са 6+. Та въпросът ми е дали може да се оправи по някакъв друг начин освен купуване на нови ръчки ? П.С. Лесно ли се стига до тия ръчки за да се свалят ?
  9. Още един присъединил се към доволните членове на форума ,вече застраховани с авткокаско при Бат' Тони :)
  10. Тази Коледа нашите си взеха това -> http://www.technomarket.bg/product_detail....uct_id=09053676 Под 3м. разстояние го гледам и е супер , а Eurosport HD просто връхтЪ. П.С. 37" ако ще взимаш гледай да не е под 1200 лв. ,защото жертваш големината за сметка на резолюция , контраст и "екстри"
  11. Имам същия проблем .Преди време бяхме писали с един колега и той така в една тема , но коментарите бяха свързани с някфо масло/течност Проблема е супер странен ... само на 1ва скорост се получава и се появява при 1 от 6 включвания (горе-долу).При повторното натискане влиза 1ва
  12. Ако съм сам и има попътен вятър ще ги напрая 210 (по километраж ,не знам колко са действителни ,нямам ЖПС-и и такива екстри )
  13. аз да кажа (по темата) мойта колица (А3 1.6) на 5-та предавка на 6200 оборота върви 200 - 205 и не може повече.Изпробвах я по магистралата между Стара Загора и Чирпан и се падна точно по нанадолнище ,но толкова .Между другото бях с още 3 момчета и колата си понатежа ,но толкова скорост на мен ми е ПРЕдостатъчна, при условие че си я карам предимно из града.
  14. и на мен ми прави някакъв проблем .Затварям си вратата (шофьорската) , а вътре продължава да си свети и даже не угасва изобщо ... и виждам че отдолу свети лампичката и 2-3-4 пъти затварям ,но Къде може да е проблема и евентуалното му решение ? п.с. ааа колата беше на автомивка ... един колега беше споменал нещо за намокряне , или това няма връзка с моя проблем ???
  15. konfito

    Скоростна кутия

    Колега имам същият проблем ,но със 3та скорост . не влиза ей такова От какво може да е наистина аз карам същата кола - 1.6 '99
×
×
  • Create New...