Jump to content

lasa4

Members
  • Мнения

    121
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно lasa4

  • Рожден ден 4.09.1978

Друго

  • Kaра
    градско

Контакти

  • AIM
    [URL=http://dobavi.info/cars/Audi/][IMG]http://dobavi.info/cars/Audi/m38777.gif[/IMG][/URL]
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    ПЕРНИК

Последни посетители

1187 профилни разглеждания

lasa4's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Имал съм такъв проблем, и доколкото си спомням можеше да се подмени само телта вътре, но май по добре да видиш по моргите ако имат здраво , иначе откъм бравичката имаше нещо като кука , която е пресована много здраво и незнам дали като се махне веднъж ще може да се ползва повторно.
  2. Не е много по темата, но ми е интересно ако вместо двунамотковия говорител от субуфера се свържат два басови говорителя и се монтират на кората на седан дали ще се подобри звука в купето ?
  3. Не става ли от БМВ такава патерица, там междуболтовото разстояние е същото 5х112, или нещо в централния отвор не пасва, някой пробвал ли е?
  4. Отзад с адаптори, в момента свирят оригиналните, но нещо грачи единия и затова мисля да ги сменя. На старото ауди 80 В3 му бях сложил с много зор едни елипси отзад и свиреше прилично, но сега не ми се правят пак такива упражнения и засега мисля едни адаптори и така да мина.
  5. Кой с какви говорители е на задната кора и доволен ли е. Продавачите-разбирачи по магазините ми хвалят високоговорители и от 50лв и от 150лв, ама не могат да ми обяснят на какво се дължи разликата в цената - различни модели. Не съм с някакви страшни изисквания и нямам усилвател, ще си свирят с нормално радио.
  6. Здравейте колеги, моля за съвет за подобрение на озвучаването на В5 седан. Имам радио Хорус, което доскоро го слушах само на предните говорители, защото е от авант и стандартно захранва два говорителя. Преди няколко дена му свързах един субуфер пак от авант, за да свирят и задните говорители. Всичко е свързано както трябва и работи , но нещо не свирят добре дали са стари или слаби - може би двете, със сигурност ще ги сменя. От субуфера също няма никаква полза, освен че захранва задните говорители. Не искам да си сменям радиото, защото така ми харесва повече интериора на колата. Като цяло не искам някакви супер, мега яки и т.н. системи, а само обновяване на говорителите - по всяка вероятност 17см с адаптори за отзад, за отпред още не съм решил. Моля за съвет и препоръки, кой какви говорители е сложил и дали доволен.
  7. На колата, която имам в момента мисля, че ще "избия" газовата уредба след около 10-12000км. Иначе при предишната - Ауди 80 с невероятния мАтор с 75 коня с най обикновена газова, след като и навъртях около 150 000 май съм избил и колата :hilezh: :hilezh:
  8. При мен имаше подобен проблем и се оказа маркуча за картерните газове, след като го смених всичко е ок.
  9. При мен също оборотите станаха нестабилни, но колата не гаснеше. Днес реших да изчистя дросела и като погледнах маркуча за картерните газове - честито, вече е на две части. Сега отивам да търся нов или някакъв подобен, моля който е търсил и купувал това нещо да сподели откъде си го е купил да не се мотая. Благодаря ви предварително и хубав ден!
  10. Благодаря, ти слагал ли си предпазител и ако да, колко ампера ?
  11. Здравейте колеги, откъде най лесно да извадя постоянен плюс в багажника на А4В5 седан, за субуфер, има ли за нещо друго прекаран , който може да се ползва ?
  12. Здравейте колеги, откъде най лесно да извадя постоянен плюс в багажника на А4В5 седан, за въпросния субуфер, има ли за нещо друго прекаран , който може да се ползва ?
  13. lasa4

    Зареждане А4 В5

    Днес ми го смениха, на стария казаха, че е прекъснала връзка между клетките. Да видим новия колко ще издържи.
×
×
  • Create New...