Jump to content

eatmyshorts

Members
  • Мнения

    512
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно eatmyshorts

  • Рожден ден 14.10.1985

Друго

  • Kaра
    A6 4F Allroad 3.0TDI

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Локация
    София

Последни посетители

2098 профилни разглеждания

eatmyshorts's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Само пластмасата около копчето, чашката и чекмеджето ( или копчето за ESP взависимост от модела) се маха. После бутона се дърпа за да излезе .
  2. И при мен го направи този проблем преди 2 години. Отворих го и му зачистих вътре където контактува пластините и от тогава нямам никакви проблеми. Става въпрос за копчето за аварийните светлини.
  3. eatmyshorts

    Audi a6 avant 2.5TDI 2000г

    Needle lift sensor е умна дюза
  4. От Порше България. Струва 6,45 без ДДС единия, като ще ти продадат розов. Това е подобрен модел и не се чупи. Аз миналата година правих тази процедура заради един счупен на шоф. врата, но купих направо 4 и ги смених и на двете предни врати.
  5. Ето линк с цялата процедура стъпка по стъпка цък.
  6. Заповядай малко инфо + снимки за такъв ретрофит това е за капака http://www.audiworld.com/tech/ext71.shtml това е за долната част на бронята http://www.audiworld.com/tech/ext70.shtml
  7. Ето го и последното , има и още няколко мисля по - интересни но не са на моя телефон , като ми ги пратят ги качвам
  8. А ето и обещаните клипчета след малко и останалите 11 , че не ми дава да сложа повече от 10
  9. Събора беше супер , това ми беше първия но определено няма да е последния Много красиви и бързи аудита имаше , респект и към шофьорите които се осмелиха да се пуснат на пистата ето малко снимки , имам и доста клипчета след малко ще ги кача и ще пусна линковете тук Снимки
  10. Ако никой не постне нищо , утре ще го снимам и кача тук
  11. Мисълта ми беше , че при мен и двата клапана при духане с уста , прокарваха въздух и в двете посоки . Странна работа наистина , принципно клапана се води pre-heating valve .
  12. Два пъти го сменях тази зима , като втория път си взех оригинален от порше . Двата клапана правеха едно и също ( както ти си го установил) . Доколкото съм чел той върти обратната нафта и през филтъра докато не се позагрее , след това вече връща назад към резервоара . Сега ще поразтърся форума , тук четох как работи . То даже било в същата тема :)
  13. От 2001 година таблата са с тези циферблати и са с дигитален часовник . Можеш да си смениш таблото с по-ново , но си е играчка докато тръгне после .
×
×
  • Create New...