Jump to content

Koneto

Members
  • Мнения

    724
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Koneto

  1. Със сигурност... ще опират,при гума по-висока от /55 при тебе НЕ! Да...минимума е /225 Ако искаш визия...окачване п.п.Скоро, ще рзбереш, "в какъв филм си се вкарал"!
  2. Вили Дизайн. София. Адрес: кв. "Княжево", бул."Цар Борис III" № 248.
  3. Един път,да съм съгласен с теб...джанти М-пакет на Ауди,си е направо...въпрос на вкус
  4. Някой ,ако иска да има GARMIN на телефона си...може да види тази тема ТУК (Програмата, ползва интегрирания ГПС и картата на Сабин(оффроуд).За телефони без ГПС(Симбиан базирани),става чрез външна антена...ГПС приемник през блутуут)
  5. По лесно ще се свържете през Фолксваген форума...ТУК!
  6. Koneto

    B4 и B8 рамо до рамо

    ...с леки изключения...
  7. Важното е ,че Германеца си го кефи...
  8. Абе имаше,някъква модификация на Ауди...май "Компетишън"(S2 Like) и викаха, тя не беше ли с АСЕ??? Защо,в Германия Ауди 2.0 16V се води SPORT???
  9. Същата работа... нали е от семейството,пак е една торба пари...С4 Авант. Тоя, от РС-а съм го намирал за 120 Еуро, най-тънко.
  10. Задни панели ,има в Курило(Нови Искър) при emsi_audi.
  11. Според мен, информацията е много и ще стане твърде претрупано(лого,име и адрес). Аз съм за тези две идеи : - първата, с 2 бленди - предната с големи букви AUDI CLUB BULGARIA и задната AUDIBG.COM. - втората, универсална - логото , АДРЕСА , логото ...при едно добро печатане,бялото ще изпъква и ще се вижда,че става дума за АКБ!
  12. В ибей.де ,постоянно има за около 20 еуро ЦЪК!
  13. Отиди на "Маргел" (Ботевградското)да ти изтупат кожуха или магазин"Авто елит"( на булеварда от х-л "Хемус" посока Семинарията).Ако не стане там ще добавим още няколко места. Съвети: Ако наистина мислиш да правиш тази интервенция знай,че джантите трябва да са с офсет(ЕТ) не по-малко от 45. Все пак зависи и от дебелината на профила на самия флнец. Другата идея е да не се занимаваш с глупости... а да си намериш достатачно широки джанти (8 - 8.5 - 9 инча) с малко ЕТ (30-25-20-15) и всичко си идва на мястото. Скоро имаше обява в тунинг.бг за 15цолови джанти на много добра цена и бяха 4Х108мм. и 4Х100мм.
  14. Качествен фланец за Ауди под 50-60лв./ за бр.,няма!
  15. Благодаря, на всички ,избрали мен (един от "краставите")! Надявам се ,да оправдая вашето доверие! п.п. Пийгърт, случайно да ти се намира някоя тениска (два хикса),(НОВА) на АКБ??? Малко реклама,няма да е излишна. п.п.2 Пари за нея не давам!
  16. Относно накрайниците...от М-комплект на околовръстното...50-60лв. ако не намериш оригиналната генерация
  17. Добре де,защо не си намериш наставка от голям мотор,която фабрично си е с два отвора???
×
×
  • Create New...