Jump to content

fennko

Members
  • Мнения

    117
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    na bira

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

fennko's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

1

Community Answers

  1. Това А6 ако има подобна фукнция MirrorLink използвай нея.Ако не - всяка една навигация 100-200 лв. би ти свършила отлична работа.Има благинки при тези GArmin модели които си предложил,но реално колко време ще се вълползваш от тях - няколко месеца.Пробвал съм на дълъг път да използвам смарт телефон,но много загравя и малко не ми допада постоянно да го дозареждам.Може да погледнеш модели и на Navigon.
  2. Колегата Petkovm който е поел ангажимента за издаването на картите нещо не отговаря....отдавна....
  3. Колеги ,знаете ли какво става с темата за клубни карти и колета Petkovm който отговаря последно за тях?
  4. Предполагам моделите на Focal или Coral 130mm ще са същите.Аз такива бих сложил.
  5. fennko

    Alpine UTE-72BT vs Pioneer MVH-X380BT

    Alpina-a за кракто съм го слушал - ясни високи,но от към бас (директно към говорители) не останах доволен.Много доволен достанах от BT функцията.Pioneer-a не съм го слушал,но ще е същия.
  6. Какви 2 кабела от един говорител си свързвал. Ще натовариш чипа в усилвателчето и накрая ще изгори нещо.Ремонтирай си твоя ( мегавойс и нова гънка + хубаво лепило+ малко изрязване , или го остави те да ти го направят) или търси някакъв друг. Умишлено са 4 кабела на един говорител - свири по-силно и по-плътно.В почти всички А3 които съм гледал са от Avant B5 - явно са пестили средства едно време,както и сега.
  7. Продавам оригинална оборудвана машинка за задна чистачка - с пръскалка,с металната чистачка,с рамото за чистачката и пластмасовата черупка.Машинката е в отлично състояние,работи,без счупено,без ръжда,без изронени шлици.Подходяща е за Audi A3, A4 B5,A6 C5,Passat 3B2,3B5. Цена - 89лв. За контакт : лични съобщения http://olx.bg/ad/originalna-mashinka-za-zadna-chistachka-ID5o83U.html
  8. Линк към снимки : http://olx.bg/ad/buksa-za-subwoofer-za-audi-ID5o4SO.html
  9. Продавам букса за subwoofer за Audi ( към инсталацията на автомобила).В отлично състояние.Цена - 8 лв.За контакт - лични съобщения.
  10. При мен е с режим AUTO,не ECON.Ако мога ще пробвам утре.Да не би да се нагрява датчика отгоре на табло и от там да се бърка нещо системата.
  11. Ситуацията се получава при 22 С ,без рециркулация(отворена клапа),въздушната струя винаги я насочвам към прозореца и към краката.2000г. е бройката.
  12. Здравейте, Днес ми се случи нещо неочаквано: Стоя си сутринта в колата (слушам радио) и изведнъж колата леко се разтресе,оборотите спаднаха леко (след което се нормализираха) и компресора на климатика се включи (появи се снежинката). Условията при които се получи - паркиран автомобил с работещо парно,околна температура -2 -3 С,работещо радио. Привечер когато се брибирах дисплея на климатроника светеше ту нормално,ту супер ярко.Според мен това със засилването на осветлението не е от студени спойки (там или работи или не). Според вас от какво се задейства компресора,при отрицателни температури? Нали под 4-5 С имаше нещо като самозащита.
  13. fennko

    Автодамаска за А3

    При посещение на въпросното място,ми обявиха цена от 140лв.,когато разбраха марката на автомобила.За справка - на техният сайт е обявена цена от 80лв.Както и да е.Вече съм с нов таван(току що го монтирах ),а цената за материалите които закупих е под 50лв.
  14. Може да се пробва Другото проблемно място е горе на извивката на уплътнението(на вратата,към задният прозорец).
  15. fennko

    Автодамаска за А3

    Ок,мерси.Днес ще гледам да се отбия да питам.
×
×
  • Create New...