Jump to content

fennko

Members
  • Мнения

    117
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от fennko

  1. Това А6 ако има подобна фукнция MirrorLink използвай нея.Ако не - всяка една навигация 100-200 лв. би ти свършила отлична работа.Има благинки при тези GArmin модели които си предложил,но реално колко време ще се вълползваш от тях - няколко месеца.Пробвал съм на дълъг път да използвам смарт телефон,но много загравя и малко не ми допада постоянно да го дозареждам.Може да погледнеш модели и на Navigon.
  2. Колегата Petkovm който е поел ангажимента за издаването на картите нещо не отговаря....отдавна....
  3. Колеги ,знаете ли какво става с темата за клубни карти и колета Petkovm който отговаря последно за тях?
  4. Предполагам моделите на Focal или Coral 130mm ще са същите.Аз такива бих сложил.
  5. fennko

    Alpine UTE-72BT vs Pioneer MVH-X380BT

    Alpina-a за кракто съм го слушал - ясни високи,но от към бас (директно към говорители) не останах доволен.Много доволен достанах от BT функцията.Pioneer-a не съм го слушал,но ще е същия.
  6. Какви 2 кабела от един говорител си свързвал. Ще натовариш чипа в усилвателчето и накрая ще изгори нещо.Ремонтирай си твоя ( мегавойс и нова гънка + хубаво лепило+ малко изрязване , или го остави те да ти го направят) или търси някакъв друг. Умишлено са 4 кабела на един говорител - свири по-силно и по-плътно.В почти всички А3 които съм гледал са от Avant B5 - явно са пестили средства едно време,както и сега.
  7. Продавам оригинална оборудвана машинка за задна чистачка - с пръскалка,с металната чистачка,с рамото за чистачката и пластмасовата черупка.Машинката е в отлично състояние,работи,без счупено,без ръжда,без изронени шлици.Подходяща е за Audi A3, A4 B5,A6 C5,Passat 3B2,3B5. Цена - 89лв. За контакт : лични съобщения http://olx.bg/ad/originalna-mashinka-za-zadna-chistachka-ID5o83U.html
  8. Линк към снимки : http://olx.bg/ad/buksa-za-subwoofer-za-audi-ID5o4SO.html
  9. Продавам букса за subwoofer за Audi ( към инсталацията на автомобила).В отлично състояние.Цена - 8 лв.За контакт - лични съобщения.
  10. При мен е с режим AUTO,не ECON.Ако мога ще пробвам утре.Да не би да се нагрява датчика отгоре на табло и от там да се бърка нещо системата.
  11. Ситуацията се получава при 22 С ,без рециркулация(отворена клапа),въздушната струя винаги я насочвам към прозореца и към краката.2000г. е бройката.
  12. Здравейте, Днес ми се случи нещо неочаквано: Стоя си сутринта в колата (слушам радио) и изведнъж колата леко се разтресе,оборотите спаднаха леко (след което се нормализираха) и компресора на климатика се включи (появи се снежинката). Условията при които се получи - паркиран автомобил с работещо парно,околна температура -2 -3 С,работещо радио. Привечер когато се брибирах дисплея на климатроника светеше ту нормално,ту супер ярко.Според мен това със засилването на осветлението не е от студени спойки (там или работи или не). Според вас от какво се задейства компресора,при отрицателни температури? Нали под 4-5 С имаше нещо като самозащита.
  13. fennko

    Автодамаска за А3

    При посещение на въпросното място,ми обявиха цена от 140лв.,когато разбраха марката на автомобила.За справка - на техният сайт е обявена цена от 80лв.Както и да е.Вече съм с нов таван(току що го монтирах ),а цената за материалите които закупих е под 50лв.
  14. Може да се пробва Другото проблемно място е горе на извивката на уплътнението(на вратата,към задният прозорец).
  15. fennko

    Автодамаска за А3

    Ок,мерси.Днес ще гледам да се отбия да питам.
  16. fennko

    Автодамаска за А3

    Благодаря за предложението "slaveikof",но за сега само плат търся.Незнам защо никой от "колегите" във форума не може да предложи свястно магазинче.Явно когато настъпи момента за отлепяне на тавана,всички вадят по 200лв и си свиркат.
  17. fennko

    Автодамаска за А3

    Може ли да предложите магазин в София за автотапицерски платове?Ходих до "Ауто Текстил" (посока Панчарево),но там ми предложиха 4 нюанса на светло сиво,които бяха много ситно ушити и не ми харесаха.Плата в а3-ката е с по-едра бримка(по-порест стои)и е тъмно сив.След това ходих до магазинчето в Дървеница (Кора Стил),но там нещо не се разбрах с лелката.Предложи ми само 2 вида светло сив плат,който според нея бил оригинален за таван на голф 7(някакви небивалици),като спомена,че след 2 седмици щело да доставят платове.Е отидох преди 2 дни и като ми показа пристигналият плат се ядосах - горе-долу точният цвят,но от към опъката страна не беше дунапрен,а вата.Ще съм радостен,ако някой сподели някой друг магазин,който да посетя.
  18. fennko

    Скоростомер А3

    Това ли е правилното поставяне на стрелките ? Вчера преместих стрелката на скоростомера да отчита точно 100 (при тест-а с VCDS),но въпреки това отново има голямо отклонение.Дали би имало ефект ако превъртя стрелката обратно на часовникова стрелка или по-правилно е да я премахна и отново да я поставя спрямо показаното в клипа?
  19. fennko

    Висок клас тонколони?

    Никой ли не чете "Car Audio" разделът?
  20. fennko

    избор на "cd" за кола

    Първо си провери бушона за CD-то(може леко да се разминеш).Или крайното стъпало(заменя се без проблем с TDA аналог),или регулатора за напреженията може да е окъсил.
  21. fennko

    Скоростомер А3

    Някакви други предложения? Примерно ръчно завъртане на стрелката от крайно ляво до крайно дясно положение и обратно...
  22. fennko

    Висок клас тонколони?

    (За да не отварям нова тема ще пиша тук относно аудио - А3 8L 5 врати) Обмислям подмяна на предните говорители( двукомпонентна с-ма),но не мога да измисля как да реша проблема с гредата която е ведната зад говорителя.Много малък ми се вижда просвета който остава.Стува ми се, че звуковите вълни на 60% там ще попадат и няма да свирне добре в обема на вратата. Размишлявах и за монтаж на 16,5см с преправяне на декоративната решетка (фланци, смола, кит ),защото не съм сигурен дали си заслужава монтиране на 13см. (ценово ориентирани са близо). Загледах се в Morel Maximo.Можете ли да споделите мнение за тях? host images">http:// host images
  23. fennko

    Скоростомер А3

    Сигурен съм.Гумите са на 3 години.От 2-3 години извънградско винаги пътувам с GPS и съм правил засичания не веднъж( при 120 отклонението е 3-4 км реално).
  24. fennko

    Скоростомер А3

    17-Instruments.След това дясната графа - Output test
  25. fennko

    Скоростомер А3

    195/65/15. Търсих някакъв вид софтуерна калибрация в VCDS,но само възможност за тест намерих.Прекодиране не е правено.
×
×
  • Create New...