Jump to content

bojko_78

Members
  • Мнения

    64
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от bojko_78

  1. Здравейте, колеги, Имам допълнително монтирано Bluetooth устройство на FISCON KUFATEC, което спря да работи. Някой да е имал такъв проблем или да знае сервиз, в който може да бъде ремонтирано. Благодаря, предварително!
  2. За обтегача на горивната помпа ли става въпрос или за водната помпа?
  3. Ние сме правили тук: http://www.hydraulicsbg.com/сервиз-хидравлика и доста години нямаме проблеми.
  4. Здравейте, колеги! Излезе ми тази грешка на VCDS. Колата е ауди а6 3.0 тди Знае ли някой какво може да означава? Благодаря предварително!
  5. Аз имам а6 на 248000 реални с пълна история в ауди
  6. На моята капачка пише 35 NM Като се монтира филтъра и започнете да го пълните ще видите, че не се стича масло към двигателя.
  7. Здравейте! Искам да попитам как точно се пълни филтъра с масло, че във Видин не мога да намеря майстор , който да знае как става. Може и по телефона да се чуем. 0877107052 Благодаря, предварително!
  8. Здравейте колеги, продавам АУДИ А6 3.0 ТДИ 4х4. Дата на регистрация 04.2006г. 225к.с , има ДПФ - работещ и сервизна книжка. Колата е внесена от Италия октомври 2014г. Била е на 217000 км реални. Обслужвана е там само в Ауди Италия. Има я цялата история на колата в порше. WIN:WAUZZZ4F06N156810, BMK.http://m.mobile.bg/details/11495871878206395
  9. Може ли от гарнитура на главата да гори масло и другото като казвам масло в антифриза нямам предвид, че ми меша антифриза а само , че има налепи по стените на казанчето?
  10. Поста преди твоя не го виждам, а иначе знам че някой е писал.Пусни ми го да го видя
  11. Никой не каза колко трябва да са твърди маркучите?
  12. Значи искам първо да кажа че ми се губи около 1л масло на хиляда километра, колата е Б4 1.9 ТДИ , но при положение, 4е карам извънградско иначе ако я карам до 2000 оборота е okolo 500ml. по - малко.Турбото го изклю4вам -защото е проверено.Интересува ме откъде може да ми влиза масло в казан4ето на антифриза има такива маслени наслагвания по стените и имам чувството, 4е ми надува системата.На загрята кола за да стисна марку4а ми трябват и двете ръце а съм виждал на колеги да се стискат спокойно и с една и като се отвори капа4ката на загрят двигател даже и не фъска.Може ли да е капачка? На един приятел е сменяна гарнитура на главата, но неговите маркучи пак държат налягане, като при мен и той също има маслени наслагвания по стенитена казан4ето.Малото с което карам е Мобил S 10W40.Колеги, които имат такъв двигател да споделят колко трябва да са твърди марку4ите, защото аз в момента съм завъртял капа4ката до момента в който почва да стяга ,но не до края и като загрее се 4ува как си пуска въздух от нея.Няма антифриз в маслото, направими впечатление 4е на студено като и дам малко газ и изпущва синьо но само за момент и после из4иства
  13. Някъде бях чел за счупен вал на турбина и маслото се възпламенява в двигателя, но не съм 100% сигурен
  14. bojko_78

    Май ми замина ГНП-то

    Аз имах Астра а сега съм с ауди Б4 и винаги зареждам на лукойл.Нямам спомен да ми е замръзвала нафтата.Баща ми има форд и неговата замръзва, така 4е коментарите маи са излишни.
  15. Понеже доста се изговори( за мен от ZINOTO) за това дали съм доволен от Дани или не, искам да кажа, че аз съм един от първите, който е изказъл мнение по въпроса и след мое изказване относно работата му той пусна тази тема. Явно е, 4е Дани го прави и заради парите, но също така е явно, че го прави добре, а и доколкото знам безплатен обяд няма.
  16. bojko_78

    Слабо парно на б4

    Моята като загрее на 50 градуса и не може да се седи от топло вътре.Така , че имаш проблем, но ако проблема е от радиаторчето, подмяната е много кофти.Има цяла тема как се сменя радиатор4е на Б4 със снимков материал.
  17. аз също ходих и като се има в предвид, че при мен проблема с промяната на оборотите не беше толкова зле , след профилактика на помпата и настройката на ваг кома колата сега е много по - приятна за каране, така че ,ако ви се дава някой лев ,няма да сгрешите.
  18. bojko_78

    Не ми върви Аудито

    Не съм я притискал на макс , но определено върви по меко и по хубаво изтегля , нещо ми се губи масло и сега я засичам , та може и турбината да си е отишла.Иначе след настройките на Дани 94 е много по добре само разхода не съм го мерил да видя как е
  19. bojko_78

    Не ми върви Аудито

    И аз мисля, че не трябва да се натиска толкова , така че ще карам по полека Забиването идва от там че явно ми изключва помпата за да не се претовари мотора , иначе до 4000 оборота си ги набира и няма проблеми.Та затова питах някой който има същия мотор да каже дали това са максималните километри на тази скорост
  20. bojko_78

    Не ми върви Аудито

    Горивен съм сменял скоро с ремъците само въздушния не съм го сменил , но и него ще го сменя
×
×
  • Create New...