Jump to content

spl

Members
  • Мнения

    176
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от spl

  1. В съвсем не далечното минало имах двама познати който караха БМВ-та 5 серия те тогава беха последен писък на модата пък и те заклети фенове на марката,успоредно с това друг познат караше Ауди А6 с 2.5 мотор куатро,беше го купил доста преди тях .Аверчетата с БМВ-тата върлиха маса пари по ремонти и двамата ги продадоха,като се уговаряха един друг че повече никога нема да си помислят за БМВ-та.Пича с Аудито още го кара дойде си тази година лятото до Бг-то и вика тази ще я оставя на жената да кара малкия поне да съм сигорен в какво го кара пък аз ще си взема една 8-ца.Та лично за мен тази случка е показателна за двете марки.С'я някой ще каже ами пичовете не са случили на БМВ-та е да ама те бяха почти нови,пък и двамата ли да са без късмет.А за аверчето с Аудито хич нема да говоря просто пича сигорно има късмет.
  2. http://www.mielecenter-max.bg/?page=collection&instanceID=7&FCID=FC2593ed9cb2e5f0bf38ed20f6c6dc2616 Тази марка е малко скъпа ама работи векове,направо забравяш кога си я купил,абе и на втора ръка да я вземеш работи най-малко 10 години без проблем.
  3. Трябва ми въпросното моторче за ''ABC мотор''........с тъп връх. 2. ВЪВ ВСЯКА ОБЯВА ДА ИМА ОСТАВЕНИ ДАННИ ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА: МЕЙЛ, ТЕЛЕФОН!
  4. spl

    Ауди Б4 не пали

    Абе не си много див, на това друго му се вика.
  5. spl

    Audi A8L W12 вече и в БГ

    Баааахххххх'ти......тия коли ги натъпкаха с копчета.........к'о му требе на човек бе, 200 коня, три педала и едно кормило.....опаааа и малко Manowar или Metallica.........баааахххххх'ти изроди се този свет......
  6. Охооо..... те тези избягаха още вчера по обяд 12:18 във фън темата ......
  7. Балканският манталитет се обажда във всеки от нас, от време на време и това ни пречи да сме единен и културен народ, обаче лично аз за мен си неразбирам за къ'ф кур постоянно требе да си мерим и пишките и колите и пушките, к'во толкова ще стане ако AUDIBG е съпричастен на VW за инициативата...................... и дори ако може да помогне с нещо......... добре дошло. За пример да остане,крак да повлече дето се вика.
  8. На винила четирите кръга и във всеки кръг предниците на четри машини Ауди класика в жанра.Примерно: Купе....Седан...Кабрио...Комби или нещо от този сорт. П.п Това на прима виста ми дойде без да мисля.....
  9. Абе момци вие хубаво си коментирате ама каде е тая дето пита.Маи само фитилите подпали.
  10. Виж бе брато оня ден едни пичове се отрепаха с едно Пунто-Пунта Мара(даже и по тв-то казаха до Стара Загора,пък момчетата ги познавах двете всъщност само де ) с над 100-и кусур се лепнаха в едно дърво и Пунтото станало ковчег аз с моита утрепана 80-ка умерих дървото с 120 та даже и не мръдна(ДЪРВОТО ДЕ)ама скочих от него като заек и нищо ми нямаше.Кво ми ги фалиш тези италиански каруци само немога да разбера.Това са си пълни таралясници от дето и да ги гледаш.
  11. Винаги съм уважавал баща ми, че не имал 80000 сухо да ми даде за кола,само немога да разбера що изобщо я обсъждате тази тема.Колко разход щяла да даде до оня ден харчил по 18 литра ама му минал мерака.Направо се чудя що ли пиша и аз точно в тази тема.
  12. Не бе човек еи сега ще ти го преведа.'''''''Щом караш коня ще му миришеш праднята''''''',Дали ме разбра точно.Ако не си пак ще обесня.
  13. Разхода като за А5 е нормален ако имаш само 75000 кинта кеш купи си колело покараи 2-3 години докато някои даде още толкова и тогава си вземи АУДИ,ЧЕ ДА ГО ПОКАРАШ КАТО ХОРАТА без да се претисняваш.
  14. И аз това щях да питам пък да каже за какъв бартер става въпрос.
×
×
  • Create New...