Jump to content

black arrow

Members
  • Мнения

    56
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A3 TDI S-line

Последни посетители

3965 профилни разглеждания

black arrow's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Това е едно Ямболско Audi което напролет ще стане така (това е фотошоп). Сега малко за фолиото. Фолиото е на 3М и е много качествено. Релефно е и позволява монтаж на извити детайли. Монтажа му за извитите повърхности не е от най-лесните, но всеки които е с по-чевръсти ръце и здрави нерви може да се справи. Естествено има си и малки подробности за по-лесна и качествена работа, както и специални лепила за идеално залепване. Цената му е от 70лв. без ДДС (почти никой не дава без ДДС) до 100-120лв. за квадратен метър, отделно за монтаж според детайлите. Прикачам малко снимки да видите какво имам впредвид. Някои са правени от мен, други не са.
  2. Колега, аз карам точно такова Ауди и мога да кажа с две думи - превъзходна кола. Върви адски добре като ускорение, доускорение, мах. скорост и ми гори 4-5л извънградско и 8л. градско. Единственият й недостатък е че е малка количка и не е много удобна за семейна кола заради което ще трябва да се разделя с нея (въобще не ми се иска, но семейството ми се увеличава )
  3. black arrow

    A3 facelift фарове

    Здрасти колега, значи на фейстлитовите фарове късите са отвътре, крушките са H1 и са с лупи, което е много по добре за ксенон (по-добре насочват светлинният поток). Твоите крушки най-вероятно са Н7 и ако решиш да си сменяш фаровете няма да можеш да ги използваш на късите, но стават за дългите. Поздрави, и дано съм ти помогнал.
  4. здраавей колега, първо - да ти е честита новата количка и с пожелание за много безавариини километри. и второ - пробмема ти не е сериозен. трябва само да ти се промени малко софтуера, но задължително при човек които знае какво прави. Ето тук: http://diesel-club.com/forum/viewtopic.php?f=16&t=70 е обяснено много подробно. Свържи се с момчето и със сигурност ще ти помогне. Аз съм използвал неговите услуги и съм страшно доволен. Поздрави.
  5. black arrow

    А3 Темпомат - монтаж

    колега, имам два файла с подробно обяснение как се монтира темпомат. Много добре са написани и с тяхна помощ е лесен монтажа. Кажи ми skype или e-mail да ти ги пратя. може и на лично
  6. Страшно полезна тема Днес пробвах да си изкарам външната температура на средният дисплей и сега много се кефя. Ако знаеш още тънкости моля те да ги споделиш или да кажеш откъде може да се намери информация. Рових се из нета но не намерих за ауди A3 8L с half дисплей Можеш ли да разбереш как да си активирам подсветката на километража т.е. като дам на контакт да светва само километража. Виждал съм го на други аудита и си мисля че можеби се прави чрез VAG-COM.
  7. Мястото е в Сливен. Има един пич - Марчо "Марвел тунинг". В нашият район е доста известен, има доста спойлери и най-важното е че започна да ги прави доста качествено мотора е ASZ - 131к.с. + чип и филтър K&N. колко е станала незнам (не съм я замервал) но има осезаема разлика, но както беше писано тук във форума - "предно + много коне = пълна простотия, много SUCKS!" е да, но да има кои да го оцени, защото които купува кола не го интересува какви инвенстиции си правил и само казват "да хубава е но колко лева ще паднеш от цената". Казвам го от личен опит със старата ми кола. Всичко си го правиш само за собствено удоволствие и за малкото фенове които разбират още от самото начало исках да си боядисам тавана, видях го на една снимка и страшно много ме накефи: защо не го направих ли? - и аз незнам, и сега маи съжалявам. но имам чуството че няма да се спра дотук - търся си някои неща от S3 и намеря ли нещо ще има продължение
  8. ориентировъчно; броня - 450лв. заедно с добавката за капака, маска -260лв. (евтиният вариянт - имаше и по 600лв.), решетки за халогените - 75лв./бр., халогени - 150лв./бр., букси за халогените - 20лв./бр. (неможах да ги намеря по автоморгите). Това са долу-горе цените, без монтаж и боядисване. много исках да сложа точно такива прагове и броня, но в БГ неможах да ги намеря, а за поръчка отвън ще ми излезе доста скъпичко. предната броня я търсих близо една година, предполагам че след време ще може да се намери и задна и прагове от S3. незнам тогава на какъв акъл ще съм но може и да ги сменя исках да сложа и стопове от новата А3-ка, но извивката им е доста по различна и ще трябва да се прави някакво раздуване на калника и е възможно да не се получи както трябва.
  9. знам че праговете можеха да са по-добри, както и задната добавка не ми допада много много, но както писах, трябваше в много кратък срок да намеря нещо което да става без преправяне а и в нашият смотан град и околноста - това беше най-доброто. нямаше време за поръчки и доставки
  10. Благодаря колеги, много се радвам че Ви хареса (поне на повечето). Виждам че доста от Вас се интересуват какви пари ми е излязло това удоволствие - не са малко (поне за мен) - около 1800лв.. Честно казано ако знаех че ще ми излезе толкова нямаше да се захвана. Плановете ми бяха около 1300лв. максимум, но явно си правих сметка без кръчмар. Поръчвам си броня, към нея се оказва че отделно трябва да си поръчам маска, халогени, решетки, букси за халогените понеже крушките са Н11. В деня преди да я закарам на бояджия един пич ме удари леко отзад колкото да ми счупи бронята и ми отвори още работа, в последният момент притиснат от времето трябваше да търся задна добавка, после реших че и прагове трябват (и тях ги търсих по бързо). И така направих сумичката около 1800лв. Добре че пича които ме удари си плати ремонта, а и от каското ми дадоха някои друг лев, иначе щях да мина сигурно 2000лв. До колегата които ме пита за маската защо не е пчелна пита - не съм виждал досега да слагат оригинално голямата маска тип пчелна пита, а идеята беше да направя реплика на S3, само дето при нея маската е с никелови пръчици (която струва много много пари) Колкото до джантите - А3-та може да понесе по-голяма джанта като например 19" и нагоре, но по нашите пътища и с тези 17-ки е като лагерна количка, а аз искам да си я ползвам ежедневно и да не ми изпадат пломбите от зъбите Още веднъж Ви благодаря за хубавите приказки и пожелавам на всеки от Вас някои ден да има възможността да си направи автомобила една идея по-красив (макар че е трудно да направиш едно Audi по-красиво - тези коли са си заводско красиви)
  11. Здравейте колеги, вече ми се иска и аз да се похвалям с моята колица. Преди време си взех Audi A3 след фейлиста, доста добра количка - 131 дизелови кончета, екстри, глезотийки, има долу-горе визия но имаше нещо което не ми допадаше много - какво точно незнам но исках малко да я променя. И така - отначало изглеждаше така: после реших да променя нещо и се получи това: надявам се че няма да ме обвинявате за промяната на визията - все пак и това е линия на Audi A3 (макар и доста по ново)
  12. за NOKIA N95 8GB http://www.mobilesmania.com/forum/index.ph...n&fromreg=1 можеби най-добрият форум за такива неща. има всичко - игри, програми, теми, музика, видео, тапети и какво ли още не. регистрацията е много проста и става за 2 мин. и аз съм с такава nokia и всичко си свалям оттам. дано и на теб да е полезна а ако ти трябва и за теми: http://www.ownskin.com и http://www.zedge.net (споменат вече от колегата)
×
×
  • Create New...