Jump to content

handycam

Members
  • Мнения

    51
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от handycam

  1. Здравей, трябват ми тези неща: http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?f=2&t=459519
  2. Разгледай и тук: http://maxcar.bg/bg/akumulatori/400-varta-silver-dynamic-77ah-780a-r.html
  3. Две смени на маслото с MOTUL 5W-40 Specific VW 505.01 505.00 502.00 Последно сипах 5W40 Special Plus 505.01 5л. - Audi / VW / Skoda / Seat.
  4. Нямам ксенон и нищо не съм сменял или правил по фаровете.
  5. Здравейте, вчера се оказа че ми е изгоряла крушка на късите светлини без да ми сигнализира на борд компютъра. Показва ми когато имам проблем с осветлението на номера ( но трябва и двете крушки да не светят) както и при откачане на халогените. Нормално ли е при изгоряла крушка на късите светлини да не изписва нищо?
  6. handycam

    RESET FIS дисплей

    Трябва да го задържиш.
  7. handycam

    Смяна мигач В6

    Крушката е оранжева и е 21 W.
  8. Омасляването е от ЕГР-а. И при мен беше така. Пробвах да се изчисти, но след няколко месеца пак всичко се омасли. Аз лично разреших проблема с нов ЕГР. Цената с отстъпка 235 лв.
  9. Трябва да сменям вътрешно каре на Ауди А4 В6 2004 г. 1.9 130 к.с. AVF Проблемът е че не знам какво да купя. Попитах в няколко магазина и на всякъде ми дават някакви карета производителите на които чувам за първи път. Споделете кой каква марка е купувал и дали е доволен от частта.
  10. Разходът е засечен с летни гуми 205/55/16.
  11. Разходът около 5 на 100 за тези автомобили е напълно реален според шофирането. Вече няколко пъти засичам разходът на Ауди 1.9 тди 130 к.с. AVF от София до Бургас и обратно. Последният път: София - Бургас - 399 км. от врата до врата, средна скорост 112 км/ч, време 3 ч. и 35 м. разход 5.2 Бургас - София същото разстояние, средната скорост беше 110 км/ч разход 5.4 Среден разход 5.3 по борд компютър, по резервоар 5.4.
  12. Купувам стопове за Ауди А4 В6 Авант 2004 г. Предпочитам оригинални втора употреба в перфектно състояние, пред нови не оригинални.
  13. Провери кабелите в маншона между вратата и купето (при пантите).
  14. Интересувам се от стоповете, налични ли са и в какво състояние са?
  15. handycam

    VAG-COM

    Има ли възможност с VAG-Com ли VAS да се направи така, че след запалване на двигателя фаровете да се пускат автоматично. Става въпрос за Ауди А4 В6 2004 г. В момента е пусната опцията при подаване на контакт фаровете да се включват.
  16. Колата е закачвана на VAS оригиналният софтуер за VAG групата. Воланът не е свалян. Стоп машинката работи, стъклата си работят нормално, с радиото няма никакви проблеми, акумулатора е нов на 6 месеца. Според мен не е от самият датчик.
  17. От известно време имам проблем с ESP-то на колата. За първи път ми светна лампата на ESP-то по време на пътуване по магистралата през зимата, имаше доста луга. Когато светна лампата, отбих загасих двигателя и стартирах на ново. Освен лампата на ESP-то, светна и лампата на ABS-а. Пристигнах до крайната точка на пътуването, след един ден запалих колата нямаше никакви проблеми. От тогава от време на време лампата на ESP-то започва да свети и гасне когато си иска. Забелязах (или поне така ми се струва), че основно свети след или по време на дъжд, но се е случвало да се включва и на сухо време. От три дни свети вече постоянно, като от време на време свети и ABS-а. Грешката която изписва е прекъсване на захранването на G85.
  18. Цената е 90 лв. от колегата Raino.
  19. handycam

    Добавка за дизел

    От както си купих колата, карам само с добавки. Зимата сипвах TDA Castrol, сега сипвал Лики Моли Speed Diesel. Поради значителното повишаване на цената на Speed Diesel-а (от 30 лв. на 48 лв.), следващата добавка ще бъде на Bardahl. За сега нямам никакви проблеми.
  20. Владко е много добър и коректен. Щом имаш проблем отивай при него.
  21. След смяна на третия стоп с чисто нов, проблема е решен.
×
×
  • Create New...