Jump to content

lasa4

Members
  • Мнения

    121
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от lasa4

  1. Имал съм такъв проблем, и доколкото си спомням можеше да се подмени само телта вътре, но май по добре да видиш по моргите ако имат здраво , иначе откъм бравичката имаше нещо като кука , която е пресована много здраво и незнам дали като се махне веднъж ще може да се ползва повторно.
  2. Не е много по темата, но ми е интересно ако вместо двунамотковия говорител от субуфера се свържат два басови говорителя и се монтират на кората на седан дали ще се подобри звука в купето ?
  3. Не става ли от БМВ такава патерица, там междуболтовото разстояние е същото 5х112, или нещо в централния отвор не пасва, някой пробвал ли е?
  4. Отзад с адаптори, в момента свирят оригиналните, но нещо грачи единия и затова мисля да ги сменя. На старото ауди 80 В3 му бях сложил с много зор едни елипси отзад и свиреше прилично, но сега не ми се правят пак такива упражнения и засега мисля едни адаптори и така да мина.
  5. Кой с какви говорители е на задната кора и доволен ли е. Продавачите-разбирачи по магазините ми хвалят високоговорители и от 50лв и от 150лв, ама не могат да ми обяснят на какво се дължи разликата в цената - различни модели. Не съм с някакви страшни изисквания и нямам усилвател, ще си свирят с нормално радио.
  6. Здравейте колеги, моля за съвет за подобрение на озвучаването на В5 седан. Имам радио Хорус, което доскоро го слушах само на предните говорители, защото е от авант и стандартно захранва два говорителя. Преди няколко дена му свързах един субуфер пак от авант, за да свирят и задните говорители. Всичко е свързано както трябва и работи , но нещо не свирят добре дали са стари или слаби - може би двете, със сигурност ще ги сменя. От субуфера също няма никаква полза, освен че захранва задните говорители. Не искам да си сменям радиото, защото така ми харесва повече интериора на колата. Като цяло не искам някакви супер, мега яки и т.н. системи, а само обновяване на говорителите - по всяка вероятност 17см с адаптори за отзад, за отпред още не съм решил. Моля за съвет и препоръки, кой какви говорители е сложил и дали доволен.
  7. На колата, която имам в момента мисля, че ще "избия" газовата уредба след около 10-12000км. Иначе при предишната - Ауди 80 с невероятния мАтор с 75 коня с най обикновена газова, след като и навъртях около 150 000 май съм избил и колата :hilezh: :hilezh:
  8. При мен имаше подобен проблем и се оказа маркуча за картерните газове, след като го смених всичко е ок.
  9. При мен също оборотите станаха нестабилни, но колата не гаснеше. Днес реших да изчистя дросела и като погледнах маркуча за картерните газове - честито, вече е на две части. Сега отивам да търся нов или някакъв подобен, моля който е търсил и купувал това нещо да сподели откъде си го е купил да не се мотая. Благодаря ви предварително и хубав ден!
  10. Благодаря, ти слагал ли си предпазител и ако да, колко ампера ?
  11. Здравейте колеги, откъде най лесно да извадя постоянен плюс в багажника на А4В5 седан, за субуфер, има ли за нещо друго прекаран , който може да се ползва ?
  12. Здравейте колеги, откъде най лесно да извадя постоянен плюс в багажника на А4В5 седан, за въпросния субуфер, има ли за нещо друго прекаран , който може да се ползва ?
  13. lasa4

    Зареждане А4 В5

    Днес ми го смениха, на стария казаха, че е прекъснала връзка между клетките. Да видим новия колко ще издържи.
  14. lasa4

    Зареждане А4 В5

    Здравейте колеги, зареждането на колата ми е между 14,2-13,9V. Днес като се прибрах от работа, спрях колата и след около 5 минути отидох пак да я запаля и таблото само ми присвятка, нещо почна да си цъка и край - умря. Волтметъра показваше 8V. Акумулатора е чисто нов на 20 дена , някакъв невероятен Rombat. Моля някой да сподели, ако е имал подобен проблем как го е оправил. Четох подобни теми как на тези аудита като загреели и зареждането им падало - при мен също леко спада, но доколкото знам е в нормите.
  15. Преди време имах едно Б3, което така ме изненада. Освен локвата беше пълна и жабката. Оказа се , че пропуска някъде от предното стъкло. Закарах го при едни дето слагат стъкла и ми го оправиха за 10-15 лева.
  16. Шарнири за Ауди 80 В3, 1.8 - 75 к.с. Цена 25 лв. Чисто нови са. Продадох колата и ми останаха. Могат да се видят и вземат от София или Перник. За връзка тел. 0894640047 - Лъчезар
  17. lasa4

    Радио CHORUS

    Здравейте колеги, сложих си това радио, защото ми харесва как стои на таблото, но се оказа, че свирят само предните говорители. Свалено е от А4В5 AVANT - 2000г. , на което има събуфер с усилвател. Интересува ме дали може да се направи да свирят и четирите говорителя или трябва да си търся и аз такъв събуфер.
  18. Колеги помагайте, колата не беше карана около 2 месеца, след което при всяко запалване чистачките се включват сами и след известно време спират
  19. Моето б3, пропускаше от 3 места. 1.предното стъкло някъде над десния сенник и водата отиваше директно в жабката, след като се напълни и по пода. 2. Стоповете на калниците, тъй като водата от покрива и стъклото се стича покрай тях 3. Антената , която беше на задния ляв калник не беше стегната хубаво
  20. lasa4

    Пръчка за масло

    Счупи ми се оранжевата пласмаса ,в която се вкарва пръчката за маслото. На B3 имаше много място и се сменяше лесно, но на ADR незнам как става, моля ако някой е сменял да сподели
  21. lasa4

    Антена

    Предишната кола ми беше такава. Имаше антена на задния ляв калник, но ако слагаш там трябва гумичката да и е по дебела , за да може да уплътни добре на извивката на калника
  22. Нещо подобhttp://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11250488960138390&f1=detailsно
  23. Този http://www.technomarket.bg/product_detail....uct_id=09052330 или http://www.technomarket.bg/product_detail....uct_id=09052014
×
×
  • Create New...